Şimdi Ara

### DH Body Builders ### (2325. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
46.860
Cevap
292
Favori
1.528.685
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23232324232523262327
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bende de bel fıtığı var. Fizik tedavi ve masaj denedim ama geçici çözüm sundu. Sporda bele vuracak ne kadar hareket varsa hafif şekilde yapmaya başladım. Şuanda 130 kg squat, 120 kg deadlift yapabiliyorum. Bana en çok hyperextension hareketi fayda etti diyebilirim. Kemere gelecek olursak hareketleri ağır kilolarla yaparım diyorsan al, onun haricinde duruşuna dikkat ederek hareketin bele vurmasını engelleyebilirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar Bursa içi 20 kg lık 2 plaka lazım, önerebileceğiniz birileri varmı ?

• Ağırlık yeleği kullanan var mı arkadaşlar ? kullanıp faydasını görenler yorumlar ise sevinirim

• Beyler

evden spor yaparız diye Cosfer Bench sehpası aldım. Almaz olaydım.

Bu kadar dandik bir ürün olmaz. Kendi sitesinde apğırlık için 80 kg yazıyor.. Ben 75 kliyorum zaten arkadaş.

Ayrıca öyle saçma mekanizma yapmışlarki eğırlığın en çok yük bindiği yerde kitlenen sistem tutmuyor yanlışlıkla oynasa 50-60 kilonun altında kalacaksınız.

AMAN DİKKAT, ŞİMDİ İADE SÜRECİ İLE UĞRAŞACAĞIZ

• konu/bölüm ölmüş  

• Merhaba

https://www.decathlon.com.tr/900-mekik-sehpasi-id_8491829.html?utm_source=rtbhouse&utm_medium=retargeting&utm_campaign=rtbhouse-retargeting-desktop

Linkteki ürünü almayı düşünüyorum. 75 kiloyum ve dumbell press 35+35 , bench tek en fazla 100 giriyorum. Sitede aletin mksimum 250 kiloya kadar destek verdiğini söylüyor.

Benim toplam ağırlıklar bunun baya altında ama sizce sorun yaşar mıyım? Aleti kullanan varm ı? Yoksa daha pro bir şey mi alayım

• Optimum olmus 750 tl , bu ulkede spor falanda yapilmaz !

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dogangoxel

Optimum olmus 750 tl , bu ulkede spor falanda yapilmaz !

O kadar olmuş mu ya?

• kırılanhayaller kullanıcısına yanıt
  • dogangoxel kullanıcısına yanıt

Decathlonun kendi ürünleri bayağı kaliteli bence sorun yaşamazsınız

• quote:

Orijinalden alıntı: Ussuz

Decathlonun kendi ürünleri bayağı kaliteli bence sorun yaşamazsınız

Tamam hocam teşekkürler yarın sipariş vereceğim.

Geçen sene pandemi girince sporu bırakmıştım elimde kalan dünya kadar ürünüde tuvalete dökmüştüm  şimdi tekrar başladık yine alacağız döktüklerimizi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AnadoluEfes -- 25 Haziran 2021; 21:17:49 >
  • Kreatinin en iyi formu hangici vücudu en az yoracak şekilde.Kreatin malat mı?

önceden neredeyse her gün tavuk yerdim 3-5 senedir eve tavuk aldığım yok. toz moz hikaye

• Beyler bugün cablerow ile başladım sırtta malum tüm makineler doluydu kalabalıktan iğne atsam yere düşmezdi. Posturemun en iyi olduğu harekettir cable row severimde fakat bugün bir girişim oldu birde çıkışım son sett bitip kalktığımda belim muazzam ağrıyordu eğilemiyordum, neyse biraz çekme yaptım baktım olmuyor ağrıyor dedim salla ön kola geçtim ulan eğilip alamıyorum ağırlığı çömelerek alıyorum. Ön koluda bırakıp gidip 20 dk bel esnetme hareketleri yaptım ama ağrı var bi kaç gün istirihat edicem. Ama içime kurt düştü ulan bel fıtığı mı yaptık kendimizi belimide ısıtmadan girdim cable row düşük ağırlıkla ısınır diyede. Valla gencecik yaşımda fıtık olduysam sıçayım bi parmağımıza dumble düşer kırarız 3 ay off, bi omuzu kireçleriz parmak kırıkken onu düzelttik herşey iyiydi 4 aydır tak şimdi bel ağrıyor, valla hala ağrıyor maşallah ilk kez böyle bel ağrısı çekiyorum çok hafif sikolyoz vardı ama hiç belimi ağrıtmadı bu denli. Var mıdır yorum dinlenme ile geçerse basmaya devam ediyim mi ? Şimdi doktora gitsem mr istese 2 ay bekleriz püü

• quote:

Orijinalden alıntı: Turtle Punch

Beyler bugün cablerow ile başladım sırtta malum tüm makineler doluydu kalabalıktan iğne atsam yere düşmezdi. Posturemun en iyi olduğu harekettir cable row severimde fakat bugün bir girişim oldu birde çıkışım son sett bitip kalktığımda belim muazzam ağrıyordu eğilemiyordum, neyse biraz çekme yaptım baktım olmuyor ağrıyor dedim salla ön kola geçtim ulan eğilip alamıyorum ağırlığı çömelerek alıyorum. Ön koluda bırakıp gidip 20 dk bel esnetme hareketleri yaptım ama ağrı var bi kaç gün istirihat edicem. Ama içime kurt düştü ulan bel fıtığı mı yaptık kendimizi belimide ısıtmadan girdim cable row düşük ağırlıkla ısınır diyede. Valla gencecik yaşımda fıtık olduysam sıçayım bi parmağımıza dumble düşer kırarız 3 ay off, bi omuzu kireçleriz parmak kırıkken onu düzelttik herşey iyiydi 4 aydır tak şimdi bel ağrıyor, valla hala ağrıyor maşallah ilk kez böyle bel ağrısı çekiyorum çok hafif sikolyoz vardı ama hiç belimi ağrıtmadı bu denli. Var mıdır yorum dinlenme ile geçerse basmaya devam ediyim mi ? Şimdi doktora gitsem mr istese 2 ay bekleriz püü

Hocam 8 senedir düzenli spor yapan birisiydim .İlk 5 sene sonunda deadlift yaptıktan sonra fıtık baslangıcı oldu.Gecen sene ekim ayında ise fıtık tamamen ameliyatlık hale geldi.Ameliyat olduktan 7 ay sonra spora yeniden basladım , evde yapıyorum suan için ama spora yeniden yazılıcam bir süre sonra.Demek istediğim , çok dikkatli olmak lazım bu sporda.Doğru bildiğimiz yanlışlar var.Öne eğilerek yapılan hareketler çok tehlikeli.Yerden bir şey alırken , çömelerek almak ve aldığın şeyin vücuduna yakın olması çok önemli.Bir süre dinlendir,kas gevşetici krem sür veya hap iç.Baktın geçmiyor bir doktora görün.Geçmiş olsun.

Valla sağolun hocam bu ara zaten vücutta problemler bitmiyor birde bununla uğraşmazsam iyi dediğiniz gibi güzel bi uyku çekip gözlemlicem

geçmiş olsun. ben de fıtıktan çok çektim. ünide derslere konu oldum o derece. şu sıralar yürüş ve bisikletle kilo vermenin ve sonrasında mümkünse hafiften ağırlık çalışmanın peşindeyim. mütemadiyen makinada.

• quote:

ohaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa awkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk!

bunu 2015'de 150 liraya falan alıyordum. lan ne şahlanmışız 6 sene de görüyonuz mu?

• quote:

2 yıl sporu bıraktım bu aralar tekrar başladım. Protein tozu fiyatlarını görünce gözlerime inanamadım. Ama normal o kadar olması ne yerinde sabit kaldı ki  

• 
Sayfa: önceki 23232324232523262327
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.