< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
### DH Body Builders ### (2323. sayfa)
-
-
Ben gitmiyorum eve kurdum ama bir araştırmaya göre spor salonuna virüs bulaşma ihtimali aşırı düşük
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Arkadaşlar bu hormon ilaç takviyesi kullanmış dediğimiz profesyonel vg ciler normal bir erkeğin vücudundaki doğal testesteron veya büyüme hormonunun kaç katı kadarını alıyor?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İlk postta programı yazmışlar. ppl yapılacaksa böyle olmalı.
-
hocam bidliğim kadarıyla haftada en fazla 70-100 mg arası üretiyor vücut testoyu. Ronnie colemanın haftalık 2400 mg testo kullandıgını okumustum bir yerde. Çok çok fazlasını alıyorlar dışardan.
-
.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F8B3665B5 -- 6 Aralık 2020; 17:51:28 >
quote:
Orijinalden alıntı: webmaster33
Mart ayına kadar ilk defa hayatımda düzenli salona gidip gelişim gösteriyorken malum pandemi çıktı, o günden beri gidemedim. Şu aralar gözü karartıp gitsem mi acaba diyorum ama gittiğim salonda da pandemiden önce neredeyse tek havlu kullanan bendim. Şimdiye kadar internette vs. hiç salondan kapan görmedim ama yine de insan riske girmek istemiyor sevdikleri açısından. Sizde durumlar nasıl, içim rahat gidiyorum diyen var mı? Nelere dikkat etmek gerekir?Hocam hiç riske girme
yazın eve yakın kurallara çokta uyulmayan
spor salonununa gidiyordum ortam küçük basıktı ama bütün camlar açık içerde rüzgar sirkülasyon u vardır
Kışa kadar giderim dedim havalar soğuyunca da çalıştığım iş yerine ait büyük yüksek tavanlı
randevu ile 6 kişi den fazlası yasak 45dk zaman sınırlı salona giderim dedim ve 1 aydır gidiyordum cam lar kilitli
Tavanda büyük havalardırma var içerdeki havayı döndürdüğünü düşünüyorum
Sonuç dün den beri evde yatıyorum allaha şükür sadece halsizlik var ama hafifi buysa ağırını düşünmek bile istemiyorum
Çoğumuz bu sporu amatörce fit görünmek sağlıklı dinç yaşamak için yapıyoruz ve uzun yıllar yapmayı düşünüyoruz
Bence kimse aceleci davranmasın
yaza kadar inşaallah biter bu bela
belki iş yerinde de kapmış da olabilirim bilmiyorım ama risk almaya hiç gerek yok.
Her geçen yıl bu konuya gösterilen ilgi azalıyor.
belki de bu sporu yapan kişi sayısı azalıyordur.
Ben bu aralar düzenli koşu yapıyorum
Geçirdiğim sakatlık sonrası yavaş yavaş şınav barfiks yapıyorum.
Arkadaşlar lat pull-down aletinde çalışmaktan bacaklarım da morarti oluşuyor hâliyle hareketi yaparken ağrı yapıyor bu bölge. Yukarı kalkmamak için bacaklarımızı geçirdiğimiz zımbırtı var ya heh işte o. Nasıl bir çözüm üretilebilir bunun için? Hareketi yapmamaktan başka
Hocam aklıma gelen tek çözüm tuttuğunuz barı fazla yukarı çıkarmamanız -
Anlayamadım o nasıl bir çözüm olacak ki?
Hareketi hızlı yapıp yukarı kaldırırken hızlı kaldırınca vücut da eylemsizlikten yukarı kalkıyor hocam
Hareketi düzgün formda yapmıyor olabilirsiniz hız anlamında -
Anladım teşekkürler fakat onunla ilgili olduğunu sanmıyorum
Arkadaşlar bel fıtığı başlangıcım varmış, biraz dikkatli spor yapıyorum artık.
O yüzden sizden bel kemeri tavsiyesi isteyeceğim, gerçi bu meretler ne kadar işe yarıyor ondan da şüpheliym de...
Bu arada bu sıkıntıyı yaşayarak spora devam edenler varsa önerilerini alabilirim, şu hareketi kesin yap, şuna dikkat et, uzak dur vs gibi...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Felurian -- 4 Aralık 2020; 18:13:48 > -
Hocam 8 yildir aktif spor yapiyordum,5 sene once bendede fitik baslangici oldu.Ekim 20 de ameliyat oldum, artik ayagima vurmaya basladi ve fitik olmustum.6 ay spor yapamayacagim, pandemide var zaten bu surede evdeyim.Squat,deadlift,leg press kesinlikle yapilmamali , bele cok baski yapan hareketler.Benim gibi fitik olup ameliyat olmak istemiyorsan hatta agirliklarida azalt.Ben artik baslasam bile agirliklari azaltacagim. -
Valla hocam dediğin hareketlere ekstra olarak, bir kaç tane daha riskli gözüken hareketten uzak duruyorum, fakat gene de ayakta yaptığım nerdeyse bütün hareketler belimi zorluyor, özellikle omuz ve kol hareketlerinin çoğunun ayakta ve ya dik oturarak yapıldığını düşünürsek, yapacak egzersiz bulmakta baya zorlanıyorum diyebilirim :)
Şu ağırlık kemerini önermişti spor hocam ayakta yapacağım hareketler için, fakat onu da hardcore powerliftingci falan olmadığın taktirde kimse önermiyor gördüğüm kadarıyla...kas ve kuvvet - vücut geliştirmeAğırlık Kemeri Kullanmalı Mı?https://www.kasvekuvvet.net/agirlik-kemeri-kullanmali-mi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Felurian -- 4 Aralık 2020; 21:17:59 > -
Hocam ben yerinizde olsam alırdım bu ürünü, sırtınıza destek veriyor sonuöta illa hardvore powercı olmanıza gerek yok -
Pro sporcular icin hocam o kemer.Bence agirliklari azaltmali,hareketi duzgun yapmaya odaklanmalisin.Vucudu koruyup fit kalsak yeter bu saatten sonra, yoksa benim gibi ameliyat olursun dikkat et.Bel guclendirici hareketler yapmayi unutma. -
Merhabalar. Ben 2 ay önce başladım. Hoca eşliğinde yapmıyorum programları kendim araştırarak yapıyorum. İlk 2 ay adaptasyon için güçlenme üzerine çalıştım. Boyun 175 cm kilom 67 yağ oranım 15%. Hedefim 75 kg ve 11-12 yağ oranı.
Ben bu şu anda öncelikle yağ oranımı düşürmeye yönelik definisyon için bir beslenme programı mı yapmalıyım yoksa önce kas kazanmak ve kilomu arttırmak için bulking tarzı bir beslenme programına mı başlamalıyım. Bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F31FE8CB4 -- 6 Aralık 2020; 21:2:4 > -
Clean bulk yaparsan hem kilo alırsın hem de yağ oranın düşer
Not: Dediğimi iyi anlamayan arkadaşlar illa olacaktır tekrar söyleyim “ yağ oranı düşer, yağ kütle değil”
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X