2012-2014 yıllarını anımsıyorum, hareketliydi, millet birbirine soru vs sorardı yanlış hatırlamıyorsam executer nickli arkadaş vardı. Yardımcı olurdu bana, okuyorsa selam olsun 2016-2019 yılları arasında durgunluk başladı, ben zaman zaman konuyu canlandırmak için bişiler yazdım. 2019 dan sonra konu ciddi anlamda öldü. Açıkcası üzüldüm, gönül isterdi insanlar yaptığı antrenmanları yazıp birbirine heves versin vs. yapacak bir şey yok, biz elimizden geldiğince spora devam < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
### DH Body Builders ### (2326. sayfa)
-
-
Büyük ihtimal eskiler hayata atılıp bıraktı sporu yerine gelen de yok. Bir de aynı şeyleri yaz yaz sıkılıyor insan. Eski sayfaları kurcalayın elbet cevabı vardır. Zamanında her şey çok tartışıldı edildi burada.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bence en büyük sebep alım gücünün düşmesi, insanların moral ve motivasyonunun çakılması.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Dostlar program tavsiyesi lazım 2 aydır yapıyorum fulbody
Boy 193 kilo 71 amaç omuz hiç yok omuz odaklı
Hahahaha adamsın.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: kozmozun delisi
Dostlar program tavsiyesi lazım 2 aydır yapıyorum fulbody
Boy 193 kilo 71 amaç omuz hiç yok omuz odaklıSalonumda bulunan ekipmanlara göre programım bu şekilde. Bacak için daha farklı 1-2 hareket daha ekleyebilirsin bacak gününde.
2 haftalık bir program . Üçüncü haftaya en baştan devam şekilde.
PZT GÖĞÜS
ilk hafta 1.gün ikinci hafta 1.Gün
* Barbell Bench Press * Dumbell Bench Press
* İncline Barbell Press * İncline Dumbell Press
* Chest Press Machine * Dumbell Fly
* Cable High Crossover * Dumbell İncline Squeezze
* Cable Low Crossover * Dumbell Pullover
PZT BİCEPS
ilk hafta 1.gün ikinci hafta 1.Gün
* Barbell Curl * Alternate Dumbell Curl
* Barbell Precher Curl * Hummer Curl
* Cable Rope Curl * Concentration curl
* Overhead Cable Curl * One Arm Dumbell Preacher Curl
ÇARŞ SIRT
ilk hafta 2.gün ikinci hafta 2.Gün
* Reverse Pulldown Back * Lat Pull Down
* Strait Arm Pulldown * Seated Cable Row(Kürek)
* T Bar Row * Dumbell One arm Row
* Reverse Cable Crossover * Barbell Bent over
ÇARŞ TRİCEPS
ilk hafta 2.gün ikinci hafta 2.Gün
* Skullcrusher * Overhead Dumbell Extension
* Push down * Reverse Push Down
* Cable Overhead Extension Rope * Dumbell Kickback
* Dips * Bench dips
CUMA OMUZ
ilk hafta 3.gün ikinci hafta 3.Gün
* Shoulder Barbell Press * Shoulder Dumbell Press
* Cable Front Raise * Plaka Front Raise
* Cable One Arm Lateral * Side Lateral Raise
* Cable/Barbell Upright Row * Dumbell Front Raise
* Face Pull * Bent Over Lateral Raise
CUMA BACAK
ilk hafta 3.gün ikinci hafta 3.Gün
* Squat * Leg Extension
* Deadlift * Leg Curl
* Standing Calf Raise * Dumbell Lunge
-
Kısa bir düğün arası vermiştim. 2 haftadır home gym hafif kilolarla tam gaz devam. Biraz yağlanmışım ve kilo almışım.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
dün bel fıtığı sonrası ile ilgili bi fizyolog videosu izledim. ana fikir popoyu ,twerk gibi, dışa vereceksiniz.
-
Fitnesshangar diye bir site buldum acaba kullanan veya oradan rack falan satın alan var mı? Ürün özellikleri iyi gibi gözüküyor, fiyatları çok iyi ama hiç bir yorum bulamadım ürünleri hakkında, bir tane şikayet var plakaları hakkında, baya tırtıklanmış gibiydi kenarları, hoş değil tabi. Bilemedim sonuç olarak.
Aslında öncelikle Yankı tansuğ da sanırım power rack satışını durdurmuş ondan almayı planlıyordum. Gymholix falan var ama aşırı pahalı, daha orta karar yerler de var ama kaliteleri konusunda hiçbir fikir sağlayacak bir durum yok. Önerisi olan var mı?
-
ben bu dediğin yerden ayarlanabilir sehpa aldım.Hayatımda böyle kazık yemedim.Zaten adamla telefonda konuşurken anlıyorsun nasıl salladığını.Mühendismişte sıradan ürünler üretmezmiş kendide spor yaparmış halimizden anlarmış. Kendime kızııyorum nasıl bile bile dolandırıldım.
Neyse 700 liraya sehpa aldım rezalet bir ürün geldi. her yeri sallanıyor. yenisini yollayacağım sizdeki kalsın dedi
bende madem yeni yollayacaksın ben bu ürünü satayım farkını öde yeni falan yollama bana dedim kabul etti.Ben yine iyi niyetle 1 sehpa bedava yollayacağına bunun farkını öder çok bi zarar etmez diye düşünüyorum.
sattım ürünü ama nasıl zorlandım gelen bu ne abi diyor almıyor. Sonra videosunu çektim her yeri sallanıyor ona göre gelin vs
300 liraya zar zor sattım
Sonra bu dürüst geçinen arkadaşa söyledim o gün bugündür farkını ödemedi.Sözünün arkasında duramayan uyduruk ürünler üreten saçma sapan bir firma.
Daha sonra sertayspor var sahibinde onlardan sehpa aldım piyasaya göre uygun hatta salonlara bile ürün veren bir firma. çok kaliteli düzgün insanlar.
İşin özü bilinmedik firmalardan uzak durun...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JazHoyt -- 3 Eylül 2021; 19:54:51 > -
Buralara ne olmuş böyle herkes yaşama sevincini yitirmiş sporu bırakmış gibi
-
Çok teşekkürler bilgi verdiğin için. İyi ben de uzak durayım o zaman ne yapayım bari.
O değil de bir hesaplama yaptım. Gymholix'ten Power rack+Halter bar+150kg döküm plaka+ 2 güvenlik kolu + landine aparatı + dips eklentisi sepete ekleyerek baktım. Kargo dahil 18000 tl tuttu. Bu dediğim şeylerin %90'ı bence kesinlikle zaruri,geri kalanı da oldukça işe yarar, dolayısıyla gymholix gerçekten ev tipi ürünler için kabul edilemez fiyatlarda. Gerçekten alan ve kullanan var mı merak ediyorum mesela bu forumda.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Shadow_NirvanaÇok teşekkürler bilgi verdiğin için. İyi ben de uzak durayım o zaman ne yapayım bari.
O değil de bir hesaplama yaptım. Gymholix'ten Power rack+Halter bar+150kg döküm plaka+ 2 güvenlik kolu + landine aparatı + dips eklentisi sepete ekleyerek baktım. Kargo dahil 18000 tl tuttu. Bu dediğim şeylerin %90'ı bence kesinlikle zaruri,geri kalanı da oldukça işe yarar, dolayısıyla gymholix gerçekten ev tipi ürünler için kabul edilemez fiyatlarda. Gerçekten alan ve kullanan var mı merak ediyorum mesela bu forumda.
Dostum buradakilerin çoğu Fuzuli masraf. Yarın iş dönüşü sana güzel bi mesaj hazırlayacağım 😎
Çok güzel olur teşekkür ederim, ama bununla birlikte gerçekten fuzuli masraf değil, en azından şu açıdan sadece "rack+Halter bar+150kg döküm plaka" 14500 tutuyor. Diğerleri zaten düşük fiyatlı (ki bence landmine aparatı falan da işe yarayan bir şey). Yanlış anlaşılma olmasın herşeyim gymholixten olmalı anlamında yazmadım o fiyatlandırmayı, sadece eğer bir insan herşeyi gymholixten almaya çalışırsa ödeyeceği fiyat o şeklinde yazdım.
Şunu da ekleyeyim. Daha bu fiyata bench ekli değil (3800 kargo ile beraber), üstelik ev ortamında döküm değil de kauçuk daha iyi olur derseniz 2bin TL daha eklemek gerekiyor. Zemin de eklersen 500 daha koyuyorsun.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shadow_Nirvana -- 9 Eylül 2021; 12:48:2 > -
quote:
Orijinalden alıntı: Shadow_Nirvana
Çok güzel olur teşekkür ederim, ama bununla birlikte gerçekten fuzuli masraf değil, en azından şu açıdan sadece "rack+Halter bar+150kg döküm plaka" 14500 tutuyor. Diğerleri zaten düşük fiyatlı (ki bence landmine aparatı falan da işe yarayan bir şey). Yanlış anlaşılma olmasın herşeyim gymholixten olmalı anlamında yazmadım o fiyatlandırmayı, sadece eğer bir insan herşeyi gymholixten almaya çalışırsa ödeyeceği fiyat o şeklinde yazdım.
Şunu da ekleyeyim. Daha bu fiyata bench ekli değil (3800 kargo ile beraber), üstelik ev ortamında döküm değil de kauçuk daha iyi olur derseniz 2bin TL daha eklemek gerekiyor. Zemin de eklersen 500 daha koyuyorsun.Kanka ben de benzer seyleri yazacaktım gece vaktim yoktu o yüzden dedim yarın akşam detaylı yazayım diye. Ağırlıkları kesinlikle dokum degil bumper plaka al. Landmine aparatı falan Fuzuli degil degil de mesela o aparat ile aynı işlevi görecek başka şeyler yapabilirsin çok dusuk maliyetlere 😎 bi iki haftadir deli gibi bench sehpası bakıyorum yok kafama yatmıyor gene gidecem onu da gymholixten alacam 3500+300 TL’ye. Marka fanboyu değilim. Sırf yerli üretim diye de degil adam ısını yapıyor hakkını alıyor bu kadar basit. Keşke daha uygun olsa ya da indirim yapsalar ya da en azından ücretsiz kargo olda ama hiç biri yok adamlara instadan da yazdım Nuh diyorlar peygamber demiyorlar. Paraya toklar anlayacağın 😌
Arkadaşlar elinde güzel PPL Antreman programı olan var mı?
-
PPL en iyi sistem bence. Çok verim almaya başladım.
1.Gün
Dumbbell Chest Press
Dumbbell Fly yada Push Up
Overhead Press
Lateral Raise
Skull Crusher
Overhead Triceps Ext.
2. Gün
Barbbell Row
Single Arm Row
Barbbell Curl
Hammer Curl
3. Gün
Goblet Squat
Bulgarian Split Squat
Hip Thrust
4. Gün OFF
5. Gün, 1. Günün tekrarı
6. Gün, 2. Günün tekrarı
7. Gün OFF
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-156629339 -- 13 Eylül 2021; 14:1:36 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
deneyeyim bu programı hocam
-
Valla ben içim fit protein süt ve fellas ın protein barlarıyla idare ediyorum. Toz işi yalan oldu.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Barfiks veya lat pulldown olmayan sırt programı mi olur
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X