Şimdi Ara

### DH Body Builders ### (25. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
46.862
Cevap
290
Favori
1.529.927
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: deadpool33

kalça bölgesini eritmek için hangi hareketleri yapmalıyım

machine twists yapabilirsin.Sağa sola dönerek googleden arat bulursun.
  • Ben çok farklı bir şey soracağım.Uzun süredir basketbol oynuyorum ve 2 yıldır gerekli olan ağarlık idmanlarımızı oluyor fakat bizim hareketlerimizde şişkinlik yerine kas uzunluğunun,hacminin büyük olması önemli.1.86 boyum 71 kilom var ki bu ağarlık yapmama rağmen aldığım kilo.

7-8 aydır yapmıyorum hiç bir şey arada bir şınav çekiyorum.Bıraktığımda çatı programı uyguluyodum ve max 62kg 1-2 tane bench yapabiliyodum 60 kg 4-5 55 kg 7-8 diye gidiyodu programım.Aradan 7-8 ay geçmesine rağmen 83 cm uzunlukta olan kolumdaki kasın sönmesi daha yeni yeni oldu ki zaten zayıf bir adamdım.2 aylık bir süre için geri döncem ağarlığa fakat bu kez protein tozu kullanmak istiyorum kilo alabilmek için.Sizce doğru yapıyor muyum? Alırsam ne ölçekte alayım? Sizin dışınızda bir diyetisyene de danışacağım yani amatörce bir şey yapmıyorum ama fikirlerinizi duymak istiyorum.
  • Arkadaşlar şimdi benim epeyy bi kilo fazlam var öyle böyle değil yani epey Arkadaşlarla başlıycaz salona.İlk gitmeye başladığımda zayıflamak için mi uğraşayım yoksa direk vücudu sıkılaştırmak için mi çalışmaya başlayayım.Anlayan arkadaşlardan önerileri bekliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: haLit.

Arkadaşlar şimdi benim epeyy bi kilo fazlam var öyle böyle değil yani epey Arkadaşlarla başlıycaz salona.İlk gitmeye başladığımda zayıflamak için mi uğraşayım yoksa direk vücudu sıkılaştırmak için mi çalışmaya başlayayım.Anlayan arkadaşlardan önerileri bekliyorum

tabi ki zayıflamak için epeyyyyy bi kilo fazlan varsa nasıl şekillendirecen ki önce zayıfla sonra kas olarak geri alırsın kiloları tabi abartma yine eski haline dönme
  • quote:

Orijinalden alıntı: K4TL14M

quote:

Orijinalden alıntı: haLit.

Arkadaşlar şimdi benim epeyy bi kilo fazlam var öyle böyle değil yani epey Arkadaşlarla başlıycaz salona.İlk gitmeye başladığımda zayıflamak için mi uğraşayım yoksa direk vücudu sıkılaştırmak için mi çalışmaya başlayayım.Anlayan arkadaşlardan önerileri bekliyorum

tabi ki zayıflamak için epeyyyyy bi kilo fazlan varsa nasıl şekillendirecen ki önce zayıfla sonra kas olarak geri alırsın kiloları tabi abartma yine eski haline dönme

Peki hem ağırlık çalışıp hemde düzenli spor yapsam koşu bandı vs. ?
  • eklermisin kardeş
  • Arkadaşlar bende iki adet el makası var bunlarla nasıl bir çalışma programı izleyebilirim.
    Birde 4'er kg iki adet dumble ile çalışabileceğim bir program verir misiniz?

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ome r -- 5 Mayıs 2011; 17:54:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yve

arkadaş bu nasıl birşeydir ya midem kalktı
  • Bende bir buçuk aydır gidiyorum boyum 1.70 kilom 58 di 60 oldu. 1buçuk ayda bölgesel çalışıma geçilmiyor tabi bütün vücudu çalışıyorum :)) Haftada 3 gün gidiyorum fakat yüksek lisanstan dolayı aksıyor bazen haftada 2 gün gitmek zorunda kalıyorum.Çok fazla değil en fazla 65 kilo olup vücudumu belli bir düzeyde tutmak istiyorum.
    Bunun yanında öğrenci evinde kaldığımdan yemek düzenim yok 1 buçuk ayda 3kg lik perfect nutrition mass gainer bitirdim o şekilde aldım heralde iki kilo :))
    Bu perfect nutrition u 120tl ye almıştım bundan daha iyi besin öğeleri olan bir marka var mı bildiğiniz yoksa hepsi aynı mı?Hoca GNC ürünlerini tavsiye etmemişti bana.
    Bunun yanındada benim omuz bölgemdeki eklemlerde çok olmak üzere diğer bölgelerimdede az olmak üzere kütürdemeler çatırdamalar var o yüzden korkuyorum ve bana Osteo Bi-Flex (kolojen içeren yeni modeli) i önerdiler .Aranızda kullanan var mı faydası oluyor mu?
  • 1.80 boyum var kilom 67 şu anda. bozuk bir karın yapım var. karnımın üst tarafında bir şişme yok, alttaki katman armut gibi öne çıkık Gerçi 70 kiloydum çok daha kötüydü şimdi azaldı yine ama yok etmeye çalışıyorum. Sonra mekik çekerek ve düzenli beslenerek düzgün bir karın yapısı yapmaya çalışacağım. Sizce bir yanlışlık var mı planımda?
  • Arkadaşlar artık bende başlayacağım hafiften. Hergün düzenli olarak 3 km bisiklet sürüyor, en az 2 saat basketbol oynuyordum. Ama kilom çok düşük. Sağlıklı olarak kilo almak için ne yapmam lazım dengeye girmem gerekiyor. Bir öneriniz var mı? Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
  • arkadaşlar ben dambıl denen ağırlıklardan alacam ama bunları evde çalışırken nasıl ve hani pozisyonlarda kaldırmam gerekiyor ve besin olarak yumurtamı yemem lazım kas yapmak için, yardımlarınızı bekliyorum...
  • birde bi sorum olcak kardeşler bu spora başlayınca bağımlılık gibi oluyor mu sizde de gitmessen bi görevi yerine getirmemiş gibi suçluluk duygusu
  • Sonumuz konuyu açan arkadaş gibi olacaksa başlamayalım bu spora.AnimAllah amiplerimizi yakarız.
  • kardeş benim fikrimce yeterli aşırı kanat hoş durmuyo fazla yüklenme gayet iyi bu hali
  • quote:

Orijinalden alıntı: sezgin91

arkadaşlar ben dambıl denen ağırlıklardan alacam ama bunları evde çalışırken nasıl ve hani pozisyonlarda kaldırmam gerekiyor ve besin olarak yumurtamı yemem lazım kas yapmak için, yardımlarınızı bekliyorum...

BodyForumTR Vücut Geliştirme Forumu
    Evde sadece 2 adet Dumbell ile çalışma proğramı (Yapılış Şekli)
    http://www.bodyforumtr.com/vbforum/evde-sadece-2-adet-dumbell-t8554.html?p=81215

yumurta ye günde 5-6 tane bir süre sonra bayıyor ama yiyebildiğin kadar ye haşlanmış olarak
  • quote:

Orijinalden alıntı: gastly06

birde bi sorum olcak kardeşler bu spora başlayınca bağımlılık gibi oluyor mu sizde de gitmessen bi görevi yerine getirmemiş gibi suçluluk duygusu

Evet
  • quote:

birde bi sorum olcak kardeşler bu spora başlayınca bağımlılık gibi oluyor mu sizde de gitmessen bi görevi yerine getirmemiş gibi suçluluk duygusu

Bende gram suçluluk duygusu olmuyo.
  • quote:

Görevini yerine getirmemişlik duygusu oluyo tabi ama görev deyince aklınıza zorunluluk gelmesin gayet severek yapılan bi görev gibi düşün, zaten istemeyerek, sevmeyerek, zorla yapan adamlar gelişim göremezler..
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.