Şimdi Ara

### DH Body Builders ### (23. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
46.862
Cevap
290
Favori
1.529.926
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kilo almak icin gainer mi onerirsiniz yoksa protein mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: knotaqram34

Kilo almak icin gainer mi onerirsiniz yoksa protein mi ?

gainer
  • quote:

Orijinalden alıntı: _ARTiZ_

quote:

Orijinalden alıntı: CodnameAlp

quote:

Beyler acil cevaplasanız iyi olucak.

Hem çok sevişip hem body yapsam daha hızlı kilo verirmiyim ?

Birde acil cevap istiyor

Yok hocam kg 80 biraz daha versem iyi olucak, kız çagırdı akşama ondan öyle yazdım

Kaşık pozisyonu dene 50 kg halter çalışmış gibi olur hem kas yaparsın
  • az önce eskişehir sportif cluba kaydoldum arkadaşlar kampanya vardı 3 aylık 200 seneyede devam ederim.
    amacım kilo almak çok zayıfım ve tabi birazda vücudumu toparlayıp güzel bir görünüme kavuşturmak. hayvan gibi kaslarım olsun amacım yok
    kilo almak için tavsiyelerinizi bekliyorum
  • Akademiye 4 ay esjime 2 ay gittim son 2 haftadir da sportif cluba gidiyorum. En iyisi sportif club havuz ve sauna da cok is goruyo.

Bu aralar saldim pazartesi basliyorum duzenli olarak haftasonu da optimum serious mass gainerim geliyo :)

Sizce ultimate mi yoksa optimum mu ?
  • Hala rayına oturtamadıysan düzenini keşke almasaydın ek ürün. Düzgün beslenmezsen ek ürün bi işe yaramaz. Kg alcak olan arkadaş özellikle karbo alımına sonrada protein alımına dikkat etmen lazım. Genelge kg başına 1.5-2gr protein alman lazım derler. Karboyu ise daha çok alman lazım. Sabahları kalkınca şeftali suyu+yulaf ezmesi yersen güzel karbonu almış olursun sabah daha sonrada gün içinde pilav-makarna-bulgur gibi karbo ürünleri yersen kg alırsın.Karboların yanındada tavuk göğsü tonbalığı balık kırmızı et gibi protein ürünleri yemen lazım. Bunların birini eksik yaparsan hiçbişey alamazsın.
  • 4 buçuk ay yaptığım bodybuilding'i 3 hafta önce bıraktım. Vizeler ve diğer büyük sebep fitness salonunun inanılmaz kalabalık olması! Söverek gidip, söverek geliyordum. Adım atacak yer kalmadı spor salonunda.

Şimdi kendi çapımda cardio yapıyorum. %16 yağ var.

Omuzlarım istediğim gibi oldu. Fakat göbek, resmen ''beni erit'' diye bağıyor.

Omuzlar güzel olunca thsortler daha bir yakısıyor. Omuz asılın derim şu sıralar.
     ### DH Body Builders ###
  • quote:

Orijinalden alıntı: emure
    Hala rayına oturtamadıysan düzenini keşke almasaydın ek ürün. Düzgün beslenmezsen ek ürün bi işe yaramaz. Kg alcak olan arkadaş özellikle karbo alımına sonrada protein alımına dikkat etmen lazım. Genelge kg başına 1.5-2gr protein alman lazım derler. Karboyu ise daha çok alman lazım. Sabahları kalkınca şeftali suyu+yulaf ezmesi yersen güzel karbonu almış olursun sabah daha sonrada gün içinde pilav-makarna-bulgur gibi karbo ürünleri yersen kg alırsın.Karboların yanındada tavuk göğsü tonbalığı balık kırmızı et gibi protein ürünleri yemen lazım. Bunların birini eksik yaparsan hiçbişey alamazsın.

Sabah - kahvalti+3 yumurta + seftali suyu

Oglen yemekhanede yiyorum.

İkindi- tavuklu pilav+ ayran

Aksam - et ve et urunleri

Gun icinde de sut muz ve findik.

Nasil bu tarz bir program sence ?
  • Gayet iyidir ancak sabah kahvaltısında karbo yok yulaf ezmesiyle iç şeftali suyunu kg almak için daha iyi olur. Yediğin tavuk-kırmızı etin hesabınıda kaç kg isen kg başına 2gr protein alcak şekilde yap 70 kiloysan yediğin tavuklardaki kırmızı etlerdeki yumurtalardaki proteinlerin toplamı 140gr olsun yani.
  • Yulaf ezmesi nedir tam olarak kime sorsam bilmiyo cunku hicbir yerde bulamadim. Et genelde porsiyon seklinde yiyorum 200 gr falan oluyo yani.

Serious mass almadim karbon-protein karisimi olan optimum whey aldim
  • eti litafit yulaf ezmesi sportif cluba en yakın kanatlının altındaki migrosta veya herhangi bir migrosta var
  • Tamam cok saol alicam ordan. Bunu seftali suyuna aticaz dimi ?
  • Mayıs 5 inde başlıyorum.İlk defa gidicem.Önerileriniz Neler?

Yaş 17
    Kilo 75
    Boy 1.80
  • hocam benide ekle 2.5 senedir uğraşıyorum boy 1.84 kilo 78
  • Harbi konunun başından beri beni niye eklemedin ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: knotaqram34

Tamam cok saol alicam ordan. Bunu seftali suyuna aticaz dimi ?

Şeftali gibi yoğun meyve sularına atıp 5dk yumuşamasını bekleyip sonra iç. İlla şeftali suyu olmasına gerek yok ama en kolayı şeftali suyuyla oluyo diğer türlü çok tatsız tutsuz bişey zor yeniyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: mhmmd.savaser

quote:

Orijinalden alıntı: CodnameAlp

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: YEHUUU

quote:

Orijinalden alıntı: Dentex Dentex

quote:

EWt beyLer koLLarı göreLim.
    Benım yukarıdaki ss'lere berbat diyenLere gelsin..

### DH Body Builders ###

La çocuk yürügit artislik yapıyo bide.Önce yazılanları adamakıllı oku.Orantısız çalışmışsın diyoruz sana.Göğüslerin ergen kız göğüsleri kadar.

Hocam adamın Vücudu gayet iyi. Sen foto ekLe senı de gorelım o na gore karar vereLım.

Tamam iyi güzel kas yapmış ama orantısız olmuş gögüsler berbat durmuş o kasların yanında

Tamam, hocam yakında gögüsleride çekerım orantıyı görürsün.

Merhaba kardeşim, sanırım arkadaşın bahsettiği oran değil, Hacim!. Bence de göğüs bölgen hacim konusunda biraz eksik.. Onun dışında çalıştığın belli oluyor.

BöLe konuş Canımı ye. DiğerLeri hemen eleştiri yapıyo kotu anLamda.
    FakaT kendıLerı nasıl cok merak edıyorum..

acaba cs 2 mi cs 5 mi karar veremedim
  • Benide ekle hocam, vucudumu sekle sokmak icin gidiyorum, yas 16 1ay oldu :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Morphinz

Harbi konunun başından beri beni niye eklemedin ?

Arkadaşım beni ekle diyenleri ekliyorum ?
    Beni ekle yazmışmıydın önceden iyi bakıyorum arada kaynamış olamaz.
  • Selam 1 aydır haftada 3 gün body yapıyorum. Yaşım 18 boyum 1.75 kilom 66 kg. Vucudumu daha iyi şekile ve daha düzgün olması için neler yapmam gerekiyo. Nasıl beslenmeliyim nelere özen göstermeliyim bu protein gibi haplardan almalımıyım alırsam bi zararları yan etkileri olurmu? Ayrıca göğüste çıkan kıllara body bi çözün yaratırmı ( dökülürmü manasında)
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.