Şimdi Ara

### DH Body Builders ### (22. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
46.862
Cevap
290
Favori
1.529.923
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • TornadQ beni de eklersen sevinirim. Yazın 2 ay düzenli yapmıştım. Wing Chun antrenmanları sonrası basit fitness hareketleri yapıyorduk 4-5 aydır. (Şınav, leg raises vb.) Omuzum çıkınca 1 ay spordan uzak kaldım 1 haftadır düzenli çalışmaya başladım tekrar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: K4TL14M

şu eti lilalifi koymayın midem bulandı yine.Forumlardaki tavsiyeler üzerine gittim aldım samandan başka bişe değil.Millet bunu nasıl günde 100 gram tüketiyor aklım almıyor.Sütün içine ufacık attım biraz da şeker koydum leş leşşş..Zaten yavan yemek imkansız.Sanki marangozlardaki talaşları yiyomuşum gibi geldi bi an direk çöpe basket.

iğrenç ötesi bi tadı var bence de.. hatta tadı yok sanki kağıt yiyomuş hissi veriyo bu da bi yerden sonra tiksindiriyo.. sütle karıştırıp yiyim dedim 2 kaşıktan sonra boğazımdan geçmedi ama yoğurt seviyosan yoğurtla dene ben öle yapıyorum güzel oluyo :D yulafın tadını hiç almıyosun sadece yoğurt tadı geliyo o yüzden yoğurt forever
  • Aranıza kabul ederseniz ben de gruba dahil olmak istiyorum arkadaşlar .

Geçen yaz iyi bir çalışma sonucu vücudum baya bir şekillenmişti ama bıraktım vücud çalışmayı . .
    Şimdi ise yine başladım yaza kadar 2 ay içinde belirli bir miktar düzene sokmaya çalışıcam . .

Yeni başlayanlar için nasıl bir çalışma programı izlememi istersiniz ?

Teşekkürler . .
  • yoğurdu hiç sevmem amaaan yulaf da yemeyiverelim parasızlıktan samanlara muhtaç kaldık para olacaktı ki alırdım bi gainer daha
  • quote:

Orijinalden alıntı: blacklotus

quote:

Orijinalden alıntı: NoName.

Benim kaslar şişmiyor ya evde dumbell ile kasları sisirmek için yapilcak en temel hareket nedir ?

sende gel bizim salona evde bişey yapaman

vakit yok ki sen nereye gidiyorsun
  • 1 sene 2 ay yaz kardeş (:
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: pspfreak

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: A ®h Pozitif

quote:

Bugün kolumdaki mor damarlardan dolayı doktora gittim.Gitmez olaydım.Bakmadı bile doğru düzgün haa bunlar önemli değil dedi.Zaten biliyorum önemli olmadığını ama kötü görünüyor işte diyecektim dur bi kalbine bakıyım gelmişken dedi.Sende üfürüm var dedi git ekg ve eko çektir bilmem ne hastanesinde kalbin delik filan çıkmasın bi bakalım dedi.Moralimi bozdu daha damarlar için konuşamadım bile.Bu cümleyi duymak için zaten 2 saat sıra bekledim bi de ekg ve eko çektirecekmişim.Kafam attı çıktım içimden küfür ede ede çektirmiyorum anasını satıyım zaten sabahtan beri bekledik bi de başka hastaneye git uğraş dur.Damar için gittik ne bulduk içimize şüphe düşürdü.Kalpten yana hiç bir rahatsızlığım yok acaba kötü bişe çıkar mı bunun ardından biraz araştırdım da üfürümlerin de seviyesi varmış bazıları zararsızmış acaba bendeki zararsızlardan mı çünkü bugüne kadar hiç bir arıza çıkarmadı kalbim.Bi daha bu damarlar yüzünden doktora gidersem 2 olsun aile hekimi de aynı şekilde geçştirdi bakmadı bile neden bakmıyolar bu mor damarlara 1 krem vermek bu kadar mı zor.

Atatürkün sözü hala geçerlimi sanıyosun hasta bakmak yerne sgara ıcıp gazetede bulmaca cozuyorlar

keşke gitmeseydim valla ne damarlara çare bulabildik + bi de kalbimizde sorun olduğunu öğrendik zaten vesveseli biriyim şimdi düşünüp durcam.Boş bir günde gidip tahlilleri yaptırsam iyi olacak ama hastane işlerinden nefret ediyorum.İlk sıralarda olmama rağmen 1 cümle duymak için 2 saat sıra bekledim ya.

Dostum o damarlar için kuzenimden öğrenip sana kremi söylerim.

Kalp mevzusuna gelince kontrol ettirmende yarar var ama ben olsam doktorun sözünü dinlemezdim o üfürüm falan filan konusunda.Adam orda para kazanmak için sana MR çektirir Tomografi çektirir, sağlığı niçin bisiklete binmen lazım der kendi bisikletini bile satmaya çalışır öyle ... doktorlarla karşılaştım ben.Sana tavsiyem yine kalp kontrolüne git ama o doktorun dediğini kafana takma

çok iyi olur ya doktorlardan öğreneceğimiz yok bari kuzeninden öğrenek.Ssk ya gitmiştim aslında orda parasız çekiyolar galiba bu tomografileri ama hastanesinde yok diye başka yere yolluyo beni.En iyisi üniversitenin hastanesinde zaman olursa baktırırım.Forumda bu üfürüm hastalığı olan birçok kişi varmış.Biriyle konuştum o da benim gibi tesadüfen öğrenmiş ama önemli birşey değil dedi hiç bi sıkıntı yaşamadm dedi.Bana da öyle geliyo şuana kadar hiç kalple ilgili sorun yaşamadım yaşamım hep hareketli geçti ama işte insanın içine kurt düştü mü düşünmeden edemiyo.

Dostum lireac'ın iki tane kremi varmış.Sadece akşamları sürüceksin gerçekten etkili olduğunu söyledi kuzenim hamile kadınlarda bunu kullanıyormuş çatlaklara karşı.

Birinci krem; Lierac Phytolastil bu sarı bir jelmiş, tüp gibi.
    İkinci krem ise, Lierac body active modelage

ikisinide akşamları yatmadan sür etkisini görürsün zamanla
  • Ekle ben de uğraşıyorum Bu arada Facebook grubumuzun adı Body Bulding & Fitness olsa daha iyi olabilir. Arz ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi F1SECO -- 26 Nisan 2011; 23:46:59 >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: A ®h Pozitif

quote:

Bugün kolumdaki mor damarlardan dolayı doktora gittim.Gitmez olaydım.Bakmadı bile doğru düzgün haa bunlar önemli değil dedi.Zaten biliyorum önemli olmadığını ama kötü görünüyor işte diyecektim dur bi kalbine bakıyım gelmişken dedi.Sende üfürüm var dedi git ekg ve eko çektir bilmem ne hastanesinde kalbin delik filan çıkmasın bi bakalım dedi.Moralimi bozdu daha damarlar için konuşamadım bile.Bu cümleyi duymak için zaten 2 saat sıra bekledim bi de ekg ve eko çektirecekmişim.Kafam attı çıktım içimden küfür ede ede çektirmiyorum anasını satıyım zaten sabahtan beri bekledik bi de başka hastaneye git uğraş dur.Damar için gittik ne bulduk içimize şüphe düşürdü.Kalpten yana hiç bir rahatsızlığım yok acaba kötü bişe çıkar mı bunun ardından biraz araştırdım da üfürümlerin de seviyesi varmış bazıları zararsızmış acaba bendeki zararsızlardan mı çünkü bugüne kadar hiç bir arıza çıkarmadı kalbim.Bi daha bu damarlar yüzünden doktora gidersem 2 olsun aile hekimi de aynı şekilde geçştirdi bakmadı bile neden bakmıyolar bu mor damarlara 1 krem vermek bu kadar mı zor.

Atatürkün sözü hala geçerlimi sanıyosun hasta bakmak yerne sgara ıcıp gazetede bulmaca cozuyorlar

keşke gitmeseydim valla ne damarlara çare bulabildik + bi de kalbimizde sorun olduğunu öğrendik zaten vesveseli biriyim şimdi düşünüp durcam.Boş bir günde gidip tahlilleri yaptırsam iyi olacak ama hastane işlerinden nefret ediyorum.İlk sıralarda olmama rağmen 1 cümle duymak için 2 saat sıra bekledim ya.

Dostum o damarlar için kuzenimden öğrenip sana kremi söylerim.

Kalp mevzusuna gelince kontrol ettirmende yarar var ama ben olsam doktorun sözünü dinlemezdim o üfürüm falan filan konusunda.Adam orda para kazanmak için sana MR çektirir Tomografi çektirir, sağlığı niçin bisiklete binmen lazım der kendi bisikletini bile satmaya çalışır öyle ... doktorlarla karşılaştım ben.Sana tavsiyem yine kalp kontrolüne git ama o doktorun dediğini kafana takma

çok iyi olur ya doktorlardan öğreneceğimiz yok bari kuzeninden öğrenek.Ssk ya gitmiştim aslında orda parasız çekiyolar galiba bu tomografileri ama hastanesinde yok diye başka yere yolluyo beni.En iyisi üniversitenin hastanesinde zaman olursa baktırırım.Forumda bu üfürüm hastalığı olan birçok kişi varmış.Biriyle konuştum o da benim gibi tesadüfen öğrenmiş ama önemli birşey değil dedi hiç bi sıkıntı yaşamadm dedi.Bana da öyle geliyo şuana kadar hiç kalple ilgili sorun yaşamadım yaşamım hep hareketli geçti ama işte insanın içine kurt düştü mü düşünmeden edemiyo.

Dostum lireac'ın iki tane kremi varmış.Sadece akşamları sürüceksin gerçekten etkili olduğunu söyledi kuzenim hamile kadınlarda bunu kullanıyormuş çatlaklara karşı.

Birinci krem; Lierac Phytolastil bu sarı bir jelmiş, tüp gibi.
    İkinci krem ise, Lierac body active modelage

ikisinide akşamları yatmadan sür etkisini görürsün zamanla

teşekkürler.Yalnız çatlak değil bendekiler yanlış olmasın da kuzeninde de aynı sorun vardı dimi?.Benimkiler kılcal damar genişlemesi galiba bir bakıma varis.
    Ekleme=Fiyatlarına baktım da baya tuzluymuş ha
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: blacklotus

quote:

Benim kaslar şişmiyor ya evde dumbell ile kasları sisirmek için yapilcak en temel hareket nedir ?

sende gel bizim salona evde bişey yapaman

vakit yok ki sen nereye gidiyorsun

armada varya ya onun arkasında biyer var oraya
  • @K4TL14M
    Üfürüm boyutuna bağlı olarak önemli olabilir çocukken olan bazı hastalarda büyüyünce kapanıyormuş ama yetişkinlerde öyle birşey yok galiba tam emin değilim ama. Bence eğitim-araştırma hastahanelerine git hem üniversiteden daha az uğraşırsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _ARTiZ_

quote:

Orijinalden alıntı: YEHUUU

quote:

Orijinalden alıntı: Dentex Dentex

quote:

Orijinalden alıntı: mhmmd.savaser

EWt beyLer koLLarı göreLim.
    Benım yukarıdaki ss'lere berbat diyenLere gelsin..

### DH Body Builders ###

La çocuk yürügit artislik yapıyo bide.Önce yazılanları adamakıllı oku.Orantısız çalışmışsın diyoruz sana.Göğüslerin ergen kız göğüsleri kadar.

Hocam adamın Vücudu gayet iyi. Sen foto ekLe senı de gorelım o na gore karar vereLım.

Tamam iyi güzel kas yapmış ama orantısız olmuş gögüsler berbat durmuş o kasların yanında

Tamam, hocam yakında gögüsleride çekerım orantıyı görürsün.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

### DH Body Builders ###

La çocuk yürügit artislik yapıyo bide.Önce yazılanları adamakıllı oku.Orantısız çalışmışsın diyoruz sana.Göğüslerin ergen kız göğüsleri kadar.

Hocam adamın Vücudu gayet iyi. Sen foto ekLe senı de gorelım o na gore karar vereLım.

Tamam iyi güzel kas yapmış ama orantısız olmuş gögüsler berbat durmuş o kasların yanında

Merhaba kardeşim, sanırım arkadaşın bahsettiği oran değil, Hacim!. Bence de göğüs bölgen hacim konusunda biraz eksik.. Onun dışında çalıştığın belli oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CodnameAlp

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

### DH Body Builders ###

Merhaba kardeşim, sanırım arkadaşın bahsettiği oran değil, Hacim!. Bence de göğüs bölgen hacim konusunda biraz eksik.. Onun dışında çalıştığın belli oluyor.

BöLe konuş Canımı ye. DiğerLeri hemen eleştiri yapıyo kotu anLamda.
    FakaT kendıLerı nasıl cok merak edıyorum..

• Termojenik yağ yakımı kullanan varmı? Carnitin veya CLA?
  • @mhmmd.savaser
    Vücudun şekilli fakat göğüs düşük kalmış, bunun sebebi göğüs hareketlerine (benc press v.s) ağır veya fazla girmenden yanmış olabilir, vücudunda yağ oranı az olduğundan ürün kullanmanı ve yağ oranı az olan bölgelerinin setinin azaltılmasını tavsiye ederim,
    İyi çalışmalar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bul3nt -- 27 Nisan 2011; 23:48:42 >
  • Bench Press 1. set= 50
    2. set= 60
    3.set= 65 kılolar ıle gırıyorum daha ne yapıyım.
    Ama ılerıde ıyı bı foto cekınırım ve ekLerım orantıya o zaman karar verırsınız...
  • Beyler acil cevaplasanız iyi olucak.

Hem çok sevişip hem body yapsam daha hızlı kilo verirmiyim ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _ARTiZ_ -- 29 Nisan 2011; 16:48:12 >
  • quote:

Beyler acil cevaplasanız iyi olucak.

Birde acil cevap istiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: CodnameAlp

quote:

Beyler acil cevaplasanız iyi olucak.

Birde acil cevap istiyor

Yok hocam kg 80 biraz daha versem iyi olucak, kız çagırdı akşama ondan öyle yazdım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _ARTiZ_ -- 29 Nisan 2011; 17:02:06 >
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.