Şimdi Ara

### DH Body Builders ### (21. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
46.862
Cevap
290
Favori
1.529.923
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: PearBear

quote:

Orijinalden alıntı: `SnowStorm

Arkadaşlar merak ettiğim birşey var, bodyci adamlar neden 10 saniyede bir gülme ihtiyacı hissediyor, özelliklede 2-3 yıldır çalışan tipler sürekli sırıtarak dolaşıyorlar.. bu arada kasları gösterirkenki gülmeden bahsetmiyorum.

bizim salondaki selim hocanın 6 aydır güldüğünü görmedim

bak buna güldürdün valla.
  • beyler triceps için program önerisi olan var mı :D hocanın verdiği programda dumbell kickback var bu hareketi hiç yapamıyorum hocaya söledim zorla yapıcaksın dedi :D
  • quote:

beyler triceps için program önerisi olan var mı :D hocanın verdiği programda dumbell kickback var bu hareketi hiç yapamıyorum hocaya söledim zorla yapıcaksın dedi :D

Selim hocadır kesin onu söyleyen
    Burdan çalışmak istediğin bölgeyi seçhttp://www.bodybuilding.com/exercises/
  • quote:

Orijinalden alıntı: `SnowStorm
    Arkadaşlar merak ettiğim birşey var, bodyci adamlar neden 10 saniyede bir gülme ihtiyacı hissediyor, özelliklede 2-3 yıldır çalışan tipler sürekli sırıtarak dolaşıyorlar.. bu arada kasları gösterirkenki gülmeden bahsetmiyorum.

testesteron salgısı arttıgından dolayı zevk verıyor sahsen benım basıma geldıgı ıcın soluyorum.
  • Bugün kolumdaki mor damarlardan dolayı doktora gittim.Gitmez olaydım.Bakmadı bile doğru düzgün haa bunlar önemli değil dedi.Zaten biliyorum önemli olmadığını ama kötü görünüyor işte diyecektim dur bi kalbine bakıyım gelmişken dedi.Sende üfürüm var dedi git ekg ve eko çektir bilmem ne hastanesinde kalbin delik filan çıkmasın bi bakalım dedi.Moralimi bozdu daha damarlar için konuşamadım bile.Bu cümleyi duymak için zaten 2 saat sıra bekledim bi de ekg ve eko çektirecekmişim.Kafam attı çıktım içimden küfür ede ede çektirmiyorum anasını satıyım zaten sabahtan beri bekledik bi de başka hastaneye git uğraş dur.Damar için gittik ne bulduk içimize şüphe düşürdü.Kalpten yana hiç bir rahatsızlığım yok acaba kötü bişe çıkar mı bunun ardından biraz araştırdım da üfürümlerin de seviyesi varmış bazıları zararsızmış acaba bendeki zararsızlardan mı çünkü bugüne kadar hiç bir arıza çıkarmadı kalbim.Bi daha bu damarlar yüzünden doktora gidersem 2 olsun aile hekimi de aynı şekilde geçştirdi bakmadı bile neden bakmıyolar bu mor damarlara 1 krem vermek bu kadar mı zor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: K4TL14M
    Bugün kolumdaki mor damarlardan dolayı doktora gittim.Gitmez olaydım.Bakmadı bile doğru düzgün haa bunlar önemli değil dedi.Zaten biliyorum önemli olmadığını ama kötü görünüyor işte diyecektim dur bi kalbine bakıyım gelmişken dedi.Sende üfürüm var dedi git ekg ve eko çektir bilmem ne hastanesinde kalbin delik filan çıkmasın bi bakalım dedi.Moralimi bozdu daha damarlar için konuşamadım bile.Bu cümleyi duymak için zaten 2 saat sıra bekledim bi de ekg ve eko çektirecekmişim.Kafam attı çıktım içimden küfür ede ede çektirmiyorum anasını satıyım zaten sabahtan beri bekledik bi de başka hastaneye git uğraş dur.Damar için gittik ne bulduk içimize şüphe düşürdü.Kalpten yana hiç bir rahatsızlığım yok acaba kötü bişe çıkar mı bunun ardından biraz araştırdım da üfürümlerin de seviyesi varmış bazıları zararsızmış acaba bendeki zararsızlardan mı çünkü bugüne kadar hiç bir arıza çıkarmadı kalbim.Bi daha bu damarlar yüzünden doktora gidersem 2 olsun aile hekimi de aynı şekilde geçştirdi bakmadı bile neden bakmıyolar bu mor damarlara 1 krem vermek bu kadar mı zor.

Atatürkün sözü hala geçerlimi sanıyosun hasta bakmak yerne sgara ıcıp gazetede bulmaca cozuyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: A ®h Pozitif

quote:

Bugün kolumdaki mor damarlardan dolayı doktora gittim.Gitmez olaydım.Bakmadı bile doğru düzgün haa bunlar önemli değil dedi.Zaten biliyorum önemli olmadığını ama kötü görünüyor işte diyecektim dur bi kalbine bakıyım gelmişken dedi.Sende üfürüm var dedi git ekg ve eko çektir bilmem ne hastanesinde kalbin delik filan çıkmasın bi bakalım dedi.Moralimi bozdu daha damarlar için konuşamadım bile.Bu cümleyi duymak için zaten 2 saat sıra bekledim bi de ekg ve eko çektirecekmişim.Kafam attı çıktım içimden küfür ede ede çektirmiyorum anasını satıyım zaten sabahtan beri bekledik bi de başka hastaneye git uğraş dur.Damar için gittik ne bulduk içimize şüphe düşürdü.Kalpten yana hiç bir rahatsızlığım yok acaba kötü bişe çıkar mı bunun ardından biraz araştırdım da üfürümlerin de seviyesi varmış bazıları zararsızmış acaba bendeki zararsızlardan mı çünkü bugüne kadar hiç bir arıza çıkarmadı kalbim.Bi daha bu damarlar yüzünden doktora gidersem 2 olsun aile hekimi de aynı şekilde geçştirdi bakmadı bile neden bakmıyolar bu mor damarlara 1 krem vermek bu kadar mı zor.

Atatürkün sözü hala geçerlimi sanıyosun hasta bakmak yerne sgara ıcıp gazetede bulmaca cozuyorlar

keşke gitmeseydim valla ne damarlara çare bulabildik + bi de kalbimizde sorun olduğunu öğrendik zaten vesveseli biriyim şimdi düşünüp durcam.Boş bir günde gidip tahlilleri yaptırsam iyi olacak ama hastane işlerinden nefret ediyorum.İlk sıralarda olmama rağmen 1 cümle duymak için 2 saat sıra bekledim ya.
  • quote:

quote:

quote:

keşke gitmeseydim valla ne damarlara çare bulabildik + bi de kalbimizde sorun olduğunu öğrendik zaten vesveseli biriyim şimdi düşünüp durcam.Boş bir günde gidip tahlilleri yaptırsam iyi olacak ama hastane işlerinden nefret ediyorum.İlk sıralarda olmama rağmen 1 cümle duymak için 2 saat sıra bekledim ya.

Dostum o damarlar için kuzenimden öğrenip sana kremi söylerim.

Kalp mevzusuna gelince kontrol ettirmende yarar var ama ben olsam doktorun sözünü dinlemezdim o üfürüm falan filan konusunda.Adam orda para kazanmak için sana MR çektirir Tomografi çektirir, sağlığı niçin bisiklete binmen lazım der kendi bisikletini bile satmaya çalışır öyle ... doktorlarla karşılaştım ben.Sana tavsiyem yine kalp kontrolüne git ama o doktorun dediğini kafana takma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pspfreak -- 26 Nisan 2011; 14:04:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Morphinz

quote:

beyler triceps için program önerisi olan var mı :D hocanın verdiği programda dumbell kickback var bu hareketi hiç yapamıyorum hocaya söledim zorla yapıcaksın dedi :D

Selim hocadır kesin onu söyleyen
    Burdan çalışmak istediğin bölgeyi seçhttp://www.bodybuilding.com/exercises/

aynen o kanka :D saol bu arada
  • EWt beyLer koLLarı göreLim.
    Benım yukarıdaki ss'lere berbat diyenLere gelsin..

### DH Body Builders ###
  • yaz benide
  • quote:

Orijinalden alıntı: mhmmd.savaser

EWt beyLer koLLarı göreLim.

### DH Body Builders ###

Fotoğrafı kim çekmişse süper
  • quote:

Orijinalden alıntı: YEHUUU

quote:

### DH Body Builders ###

Fotoğrafı kim çekmişse süper

Eyw Kardeş
  • quote:

### DH Body Builders ###

La çocuk yürügit artislik yapıyo bide.Önce yazılanları adamakıllı oku.Orantısız çalışmışsın diyoruz sana.Göğüslerin ergen kız göğüsleri kadar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pspfreak

quote:

quote:

quote:

Dostum o damarlar için kuzenimden öğrenip sana kremi söylerim.

Kalp mevzusuna gelince kontrol ettirmende yarar var ama ben olsam doktorun sözünü dinlemezdim o üfürüm falan filan konusunda.Adam orda para kazanmak için sana MR çektirir Tomografi çektirir, sağlığı niçin bisiklete binmen lazım der kendi bisikletini bile satmaya çalışır öyle ... doktorlarla karşılaştım ben.Sana tavsiyem yine kalp kontrolüne git ama o doktorun dediğini kafana takma

çok iyi olur ya doktorlardan öğreneceğimiz yok bari kuzeninden öğrenek.Ssk ya gitmiştim aslında orda parasız çekiyolar galiba bu tomografileri ama hastanesinde yok diye başka yere yolluyo beni.En iyisi üniversitenin hastanesinde zaman olursa baktırırım.Forumda bu üfürüm hastalığı olan birçok kişi varmış.Biriyle konuştum o da benim gibi tesadüfen öğrenmiş ama önemli birşey değil dedi hiç bi sıkıntı yaşamadm dedi.Bana da öyle geliyo şuana kadar hiç kalple ilgili sorun yaşamadım yaşamım hep hareketli geçti ama işte insanın içine kurt düştü mü düşünmeden edemiyo.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dentex Dentex

quote:

### DH Body Builders ###

La çocuk yürügit artislik yapıyo bide.Önce yazılanları adamakıllı oku.Orantısız çalışmışsın diyoruz sana.Göğüslerin ergen kız göğüsleri kadar.

Hocam adamın Vücudu gayet iyi. Sen foto ekLe senı de gorelım o na gore karar vereLım.
  • quote:

şu eti lilalifi koymayın midem bulandı yine.Forumlardaki tavsiyeler üzerine gittim aldım samandan başka bişe değil.Millet bunu nasıl günde 100 gram tüketiyor aklım almıyor.Sütün içine ufacık attım biraz da şeker koydum leş leşşş..Zaten yavan yemek imkansız.Sanki marangozlardaki talaşları yiyomuşum gibi geldi bi an direk çöpe basket.

Ben alıştım tadına iyice.Ama yerken ev halkı benle dalga geçiyo baya,git atlarla otla lan diye.
  • quote:

quote:

quote:

### DH Body Builders ###

Hocam adamın Vücudu gayet iyi. Sen foto ekLe senı de gorelım o na gore karar vereLım.

Tamam iyi güzel kas yapmış ama orantısız olmuş gögüsler berbat durmuş o kasların yanında
  • Omuzlarda ufak bicepslere de trapezlere göre,temel reis hesabı

Ayrıca fotoda da oynamaa var,insan anatomisinde var olmayan bir kas çıkartmış meydana kim yaptıysa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dentex Dentex -- 26 Nisan 2011; 17:47:35 >
  • quote:

quote:

quote:

Çok biliyorsun sen güzel kardeşim,şu sporu düzgün yapmayı öğrenemedi bizim millet.Vücudu gayet iyiymiş,orantısız diyoruz.Yanlış çalışmış diyoruz birşey biliyoruz ki bu spora senelerce emek verdik ki yazıyoruz sen ne biliyorsun anlat bakalım?

Burada sidik yarıştırmıyoruz,ben ona yanlış yaptığı şeyleri söyledim.Senin gibi üç beş çapulcu için kendimi kasıp da foto çekmeye uğraşmam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dentex Dentex -- 26 Nisan 2011; 17:51:01 >
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.