Şimdi Ara

### DH Body Builders ### (20. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
46.860
Cevap
291
Favori
1.528.955
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: A ®h Pozitif

quote:

Orijinalden alıntı: PearBear

quote:

### DH Body Builders ###

### DH Body Builders ###

çekemedim arkadaş güldürdü dalga geçmene gerek yoktu sonuçta benim bir çalışmam var başarımda var.

tabi tabi madem arkadaş vardı yanında o çekseydi fotoğrafı
  • Arkadaşlar bende bodye yazılalı 3 hafta felan oluyor. Boy 1.80 kilo 80. Yağlı bir vücudum var . Yağlardan kurtulup fit bir vücut oluşturmak istiyorum .Ama beslenme konusunda kafam çok karışık. Gün içersinde neler tüketmeliyim? Antremandan sonra gıda almalımıyım hiç bilmiyorum . Yağ yakıcıda aldım bu arada daha 2 antreman içtim.Beslenmeyi nasıl yapmalıyım?.Önerilerinizi bekliyorum .
  • quote:

quote:

quote:

quote:

### DH Body Builders ###

### DH Body Builders ###

çekemedim arkadaş güldürdü dalga geçmene gerek yoktu sonuçta benim bir çalışmam var başarımda var.

tabi tabi madem arkadaş vardı yanında o çekseydi fotoğrafı

eli titriyor telefonum zaten çok bulanık çekiyor kendi fotoğraflarını çek bakalım sende?
  • ekle ustam benı de ben de omuz genıslettım bıseps yaptım ama bı turlu trapez yapamadım sole tasıyıcıdakı herıfın gıbı bı trapez cıkmadı...:S
  • Yağ yakımı için diyet yapan varmı?

6 gündür low carb. diyetindeyim. İştah sorunumu çözdüm, hiç açıkmıyorum dün 1 öğünü es geçtim. Ancak yemeklerde problem var, patates veya yoğurt yemeden duramıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aLCoHoL111

Arkadaşlar bende bodye yazılalı 3 hafta felan oluyor. Boy 1.80 kilo 80. Yağlı bir vücudum var . Yağlardan kurtulup fit bir vücut oluşturmak istiyorum .Ama beslenme konusunda kafam çok karışık. Gün içersinde neler tüketmeliyim? Antremandan sonra gıda almalımıyım hiç bilmiyorum . Yağ yakıcıda aldım bu arada daha 2 antreman içtim.Beslenmeyi nasıl yapmalıyım?.Önerilerinizi bekliyorum .

Hiç mi tecrübeli arkadaş yok yahu
  • Kilo vermek isteyen arkadaşlar cardio yapıp yukardaki bir arkadaşın bahsettiği low carb. diyetine yani düşük karbonhidrat diyetine girebilirler aldığınız karbonhidratı azaltcaksınız çünkü fazladan aldığınız her karbo yağa dönüşür. Ağırlık antremanı yapıyorsanız proteinli yiyeceklere yönelin özellikel antremandan 1-1.5 önce ve hemen sonra proteinli şeyler yiyin. bodyforumtr de daha detaylı bilgiler var oraya gözatman daha iyi olur.
  • arkadaşlar hepinizin bildiği üzere sporcu besin maddeleri Türkiye' de hala çok pahalıya satılıyor ve çeşit sıkıntısı mevcut.

ÖR: Universal Animal PAK, ABDden 20dolara geldi burada ise 125TL'den satılıyor

Forumdaki sıcak fırsatlar bölümü gibi inidirimli/promosyonlu ürünleri takip edenler/paylaşanlar var mı?
  • Hocam koşuyorum yana eğilme felan yapıyorum kilo vermek için fakat pazu omuzda felan mümkün olduğunca ağır basmaya çalışıyorum. Antremandan önce ve sonra protein almam kilo bakımından sıkıntı yaratmaz mı *
  • Low carb. Diyetimi bitirdim. Ketosis diyetine başladım hadi hayırlısı..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Exhell

Low carb. Diyetimi bitirdim. Ketosis diyetine başladım hadi hayırlısı..
    Hocam bu diyetler hakkında bir bilgi verir misin
  • Çok çok az miktarda karbon alıp yağ ve protein ağırlıklı besleniyorsun beyin vücutta karbonhidrat bulamadığı için yağlardan enerji harcıyacak. Kısacası yağ yakımı.
  • katılmsk istiyorum birkaç ay oldu
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jackson Teller -- 17 Nisan 2013; 20:38:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Confusion

arkadaşlar hepinizin bildiği üzere sporcu besin maddeleri Türkiye' de hala çok pahalıya satılıyor ve çeşit sıkıntısı mevcut.

ÖR: Universal Animal PAK, ABDden 20dolara geldi burada ise 125TL'den satılıyor

Forumdaki sıcak fırsatlar bölümü gibi inidirimli/promosyonlu ürünleri takip edenler/paylaşanlar var mı?

hocam ebaydan alabılırsen 60a bile gelebiliyo kargosu 15 dolar falan tabi onla beraber, yada bodybuilding.com galiba o sitedende türkiyeye yolluyorlarmış ama uzn sürüyomş 15 gün kargo parası vermene rağmen

ama size en ucuz siteyi söliyeblirim türkiyede animal pak kargo dahil 98 lira 3ka.com.tr yapıkredi olmasa alıcam güvenilriğini bilemiyorum telefondan arayp stok varmı demekte fayda var
  • quote:

Orijinalden alıntı: NoName.

Benim kaslar şişmiyor ya evde dumbell ile kasları sisirmek için yapilcak en temel hareket nedir ?

quote:

hocam ebaydan alabılırsen 60a bile gelebiliyo kargosu 15 dolar falan tabi onla beraber, yada bodybuilding.com galiba o sitedende türkiyeye yolluyorlarmış ama uzn sürüyomş 15 gün kargo parası vermene rağmen

aspirin iç

şaka maka hocam 6 aydan önce düzgün bi şekillenme bekleme
  • quote:

Orijinalden alıntı: mhmmd.savaser

Şampiyon ;)

### DH Body Builders ###

Göğüslerin berbat,dengesiz ve çalışmayı bilmeyen bir arkadaşım daha.Ayrıca çatı da berbat,vg herkese yakışmıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dentex Dentex -- 26 Nisan 2011; 1:01:09 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: NoName.

Benim kaslar şişmiyor ya evde dumbell ile kasları sisirmek için yapilcak en temel hareket nedir ?

sende gel bizim salona evde bişey yapaman
  • Arkadaşlar merak ettiğim birşey var, bodyci adamlar neden 10 saniyede bir gülme ihtiyacı hissediyor, özelliklede 2-3 yıldır çalışan tipler sürekli sırıtarak dolaşıyorlar.. bu arada kasları gösterirkenki gülmeden bahsetmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: `SnowStorm

Arkadaşlar merak ettiğim birşey var, bodyci adamlar neden 10 saniyede bir gülme ihtiyacı hissediyor, özelliklede 2-3 yıldır çalışan tipler sürekli sırıtarak dolaşıyorlar.. bu arada kasları gösterirkenki gülmeden bahsetmiyorum.

bizim salondaki selim hocanın 6 aydır güldüğünü görmedim
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.