Şimdi Ara

### DH Body Builders ### (18. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
46.860
Cevap
291
Favori
1.528.945
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • selamlar arkadaşlar, bodye yeniden başladım ama şimdiki esas amacım yağ yakımı olduğundan sürekli kardio yapıyorum ve bir şey sormak istiyorum bununla ilgili,
    ideal nabzımın yağ yakımı için 120-130 arası olduğunu biliyorum ama bisikletin veya koşu bandının pulse ölçen yerinde hep 74-78 çıkıyor bunun sebebi nedir acaba? gerçek nabzımın 74-78 arası olamayacağını da biliyorum acaba bunun bir hesabı falan mı var yoksa aletler mi bozuk?
  • Bugün yazıldım body e yarın başlıyom konuyu gördügüm iyi oldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: alicho

selamlar arkadaşlar, bodye yeniden başladım ama şimdiki esas amacım yağ yakımı olduğundan sürekli kardio yapıyorum ve bir şey sormak istiyorum bununla ilgili,
    ideal nabzımın yağ yakımı için 120-130 arası olduğunu biliyorum ama bisikletin veya koşu bandının pulse ölçen yerinde hep 74-78 çıkıyor bunun sebebi nedir acaba? gerçek nabzımın 74-78 arası olamayacağını da biliyorum acaba bunun bir hesabı falan mı var yoksa aletler mi bozuk?

kalp şekli olan metal yüzeylere tutunduğundan eminsen bozuktur.Olmadı 1dakka tut kendin say nabzını 100 den fazla çıkar kesinlikle
  • Arkadaşlar
    Arnold: bir vücutçunun eğitimi 'adlı kitabı aldım, bu sabah geldi içeriğine şöyle bir göz attım gerçekten güzel bir kitaba benziyor,iyi şeyler anlatılmış tavsiye ederim..
     ### DH Body Builders ###
  • quote:

Orijinalden alıntı: TornadQ

quote:

Orijinalden alıntı: LuciD`

quote:

Orijinalden alıntı: Said6

quote:

Orijinalden alıntı: K4TL14M

coleman saba tümerde..Göğüslerini sıkınca baya büzüşüyo sanki göğüsleri sönmüş adamın.Ama şimdi bile şampiyon olur bu adam
    Videonuz
    Helin Avşar ile Saba Tümer'i büyüleyen Coleman
    http://videonuz.ensonhaber.com/izle/helin-avsar-ile-saba-tumer-i-buyuleyen-coleman

Böyle bir sevgilin olmasını ister misin sorusunda çok güldüm ben adama da gerçek yorumlarını söylemediler.

Gülüşlere bak ya.

işte Türk kızları böyle, rezillik diyorum karşılarında Ronnie Coleman var sanki babasının oğluyla konuşuyorlar basit basit espriler yazık diyorum,adam onca emek vermiş kızların bir dalga geçmediği kaldı, dönse bir tane çarpsa ne olur acaba

Harbiden de bi smack in the face çekse çok sevinirim
  • quote:

Arkadaşlar
    Arnold: bir vücutçunun eğitimi 'adlı kitabı aldım, bu sabah geldi içeriğine şöyle bir göz attım gerçekten güzel bir kitaba benziyor,iyi şeyler anlatılmış tavsiye ederim..
     ### DH Body Builders ###

türkçe dimi? bende ingilizce pdf si var da türkçe lazım.Kredi kartım yok elden nerden alabilirim acaba ben de çok merak ediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: K4TL14M

quote:

Arkadaşlar
     ### DH Body Builders ###

türkçe dimi? bende ingilizce pdf si var da türkçe lazım.Kredi kartım yok elden nerden alabilirim acaba ben de çok merak ediyorum.

evet Türkçe fotoğraflar felanda var içinde, ben gittigidiyor'dan aldım 14liraya 4lirada kargo tuttu 18liraya almış oldum bir kaç kitapçıya sormuştum 20 demişlerdi 1 haftada gelir diyince gittigidiyor'dan aldım kullanılmamış.

Kitap Adı Arnold:Bir Vücutçunun Eğitimi
    Yazar Arnold Schwarzenegger - Douglas Kent Hall
    Yayın Evi Akaşa
    Sayfa Sayısı 286
    Boyutları 130x195 mm
  • Ben başlayalı 4 ay oldu.

90 kiloydum şu an 88 oldum. Göbeği eritemedim ama hafif göbek var. Sıkılaştı ama istediğim gibi erimedi.

Kardiyo yapmıyorum ama. Yapsam ne kadar zamanda erir. Mekik ve sıkıştırma yapıyorum.
  • TornadQ
    Arnoldun kitabından gereğince faydalanabiliceğinizi sanmıyorum. Sonuçta adamlar prof. ve ona göre yiyip içiyorlar ona görede idman atabiliyorlar . Ben denedim ve verim alamadım ama umarım işine yarar.
    2.5yıldır tamamen naturel şekilde uğraşıyorum 85kilogramım.

### DH Body Builders ###

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sikendal -- 23 Nisan 2011; 0:51:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tyndare0s

TornadQ
    Arnoldun kitabından gereğince faydalanabiliceğinizi sanmıyorum. Sonuçta adamlar prof. ve ona göre yiyip içiyorlar ona görede idman atabiliyorlar . Ben denedim ve verim alamadım ama umarım işine yarar.
    2.5yıldır tamamen naturel şekilde uğraşıyorum 85kilogramım.

### DH Body Builders ###

güzel vücut.Naturel derken protein tozu vs. kullanmadın mı hiç?
  • Hayır kullanmadım . Sadece birkereye mahsus glutamin aldım ondanda psikolojik olabilir hiç fayda görmedim ve supplementlere küstüm
  • valla çok güzel vücut ben de böyle dolgun bir vücut yapmak istiyorum yavaş yavaş dolmaya başladı başladığımdan beri 12 kilo aldım.Bana böyle dolgun vücutlar define vücutlardan daha hoş geliyo.Damarlı damarlı sevmiyorum ben ıyy
  • Beyler six pack için bu video'yu Şiddetle tavsiye ediyorum..
  • @tyndare0s beslenme düzenin hakkında biraz bilgi verirmisin acaba merak ettim
  • Klasik yemekler eğer sporun içindeysen zaten biliyorsun :)
    Sabah yumurta ve klasik kahvaltı
    Öğle makarna + tavuk
    Akşamüzeri spora gitmeden tavuk
    Akşam balık ,et , tavuk veya sebze

Tavuk yerine bazen ton balığı vs.. oluyor o kadar
  • quote:

Klasik yemekler eğer sporun içindeysen zaten biliyorsun :)
    Öğle makarna + tavuk

Çalışma aralığın veya idman programın nedir?
    Keza 2.5 yılda daha fazla gelişmiş olman gerekir..
    Tabi şuanki halin sportif amaçlı çok iyi..
  • 2gün on. 1gün off şeklinde çalışıyorum.
    2.5yılda neye göre çalıştığına bağlı bence.. Kimisi vardır müsabık olmak için deliler gibi yer , içer , çalışır . Kimisi vardır (ben bu gruptayım)spor olsun diye kasmadan oluruna bırakarak... Teşekkür ederim
  • valla arkadaşın yaptığı gibi istikrar lazım. vücutçuların yüzde doksanbeşi bir kaç ay sonra bırakıyor çünkü birden şişemiyor supplement hevesi oluyor almayanlar daha geride kaldığını düşünüyor alanlar placebo etkisi oluyor kısa vadede pek bir şey göremezsiniz vücut geliştirmenin eksileride var insanı yoruyor vaktin gidiyor giyin soyun her seferinde banyo yap ekipmanı taşı kilo verdikten sonra giyecek bir şey bulamıyorsun boğazdan kısıyorsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: N.O.Y.A.N

valla arkadaşın yaptığı gibi istikrar lazım. vücutçuların yüzde doksanbeşi bir kaç ay sonra bırakıyor çünkü birden şişemiyor supplement hevesi oluyor almayanlar daha geride kaldığını düşünüyor alanlar placebo etkisi oluyor kısa vadede pek bir şey göremezsiniz vücut geliştirmenin eksileride var insanı yoruyor vaktin gidiyor giyin soyun her seferinde banyo yap ekipmanı taşı kilo verdikten sonra giyecek bir şey bulamıyorsun boğazdan kısıyorsun.

Valla ben bıktım diyebilirim yani...
    Supplement almak zorunda hissediyorum kendimi..
    Çünkü ağırlık çalıştığımda besinlere yüklenmek zorundayım..
    Ama besinlere yüklenincede kilo alıyorum..
    Cardio yapınca yine aynı kiloya insemde... O zamanda besin alamadığım için hacim kazanamıyorum...
    Mecburen protein tozlarına ihtiyacım varki bi denge kurabilim...
    Hafta içi çalışıyoruz bide gel hadi program yap uygula...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Morphinz

quote:

Klasik yemekler eğer sporun içindeysen zaten biliyorsun :)
    Öğle makarna + tavuk

Çalışma aralığın veya idman programın nedir?
    Keza 2.5 yılda daha fazla gelişmiş olman gerekir..
    Tabi şuanki halin sportif amaçlı çok iyi..

bence supplementsiz olduğu için iyi bile gelişmiş diyebilirim.Çünkü ne insanlar gördüm 2 yıllık vücutları hiç iyi değil.Düzenli supplement kullansan tabi 1 yılda bundan daha iyi olabilirsin ama işte supplementsiz bu iş biraz daha yavaşlıyo.Hem gün geçtikçe ilerleme duruyo eskiden ayda 1cm büyüyen kol 3 ayda 1cm bile büyüyemiyor.
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.