Merhaba bende yeni spor salonuna yazıldım, fazla kilolu değilim ama bölgesel yağlarım çok fazla basen, karın bölgesi vb. Öncelikle yağları erittikten sonra kas yapmayı düşünüyorum ama ne tür hareketler yapmam lazım hangi aletleri kullanmalıyım, salondaki hocada iş yok fazla ilgilenmiyor sizin tavsiyeleriniz nelerdir.
quote:
Orijinalden alıntı: G.rex
beyler Hardline Karnitin kullanan varmı satın aldım faydalı mı acaba kullanan varsa bilgilendirebilir mi acaba ?
quote:
Orijinalden alıntı: KöfteSuyu
quote:
Orijinalden alıntı: K4TL14M
şu eti lilalifi koymayın midem bulandı yine.Forumlardaki tavsiyeler üzerine gittim aldım samandan başka bişe değil.Millet bunu nasıl günde 100 gram tüketiyor aklım almıyor.Sütün içine ufacık attım biraz da şeker koydum leş leşşş..Zaten yavan yemek imkansız.Sanki marangozlardaki talaşları yiyomuşum gibi geldi bi an direk çöpe basket.
yulafı aç karnına sabah kalktığında yiceksin midedeki suyu emsin diye hiç birşey karıştırmadan kuru kuru kaşıkla ye. ilk zamanlar iğrenç geliyo ama sonra alışıyosun ve bağılılık yapıyo meret ya
Görkem aç karnına gerçekten gitmiyor ben çok denedim her sabah 3-4 kaşıktan sonra yutamadım artık ayrıca bağımlılık yaptığı konusunda katılamıycam sana tam tersine yulafdan nefret eder oldum
quote:
Orijinalden alıntı: Ekström
Merhaba bende yeni spor salonuna yazıldım, fazla kilolu değilim ama bölgesel yağlarım çok fazla basen, karın bölgesi vb. Öncelikle yağları erittikten sonra kas yapmayı düşünüyorum ama ne tür hareketler yapmam lazım hangi aletleri kullanmalıyım, salondaki hocada iş yok fazla ilgilenmiyor sizin tavsiyeleriniz nelerdir.
Aynen benim gittiğim salondada öyle hocada çok iş yok. Sana tavsiyem aletler konusunda oradaki diğer kişilerden yardım alabilirsin. Ayrıca hocayada sorabilirsin ama genel anlamda yardımcı olmuyorsa body forumları var oralardan kendinde bilgiler edinebilirsin ben çoğu bilgiyi ordan ve arkadaşlardan edindim(köftesuyu'nun katkılarıyla ). Yağ var demişsin örnek olarak bunun için sirke, su ve çiçek balı ile bir formül yapılıyor ve sabahları aç karnına içiyorsun. Bu tip bilgiler senin için faydalı olacaktır.
Beyler buna bakmanız lazım kapmanyadaymış 2.3 kg 112 lira gayet uygun ^^
Arkadaşlar ağır idmanlardan sonra hazırlanması kolay proteini bol bi yemek yiyecek hazırlanıcak bi besin söyleyin ya protein tozundan sonra alıcak bi yemek yapamıyorum.Hazırlanışı pratik olan birşey biliyorsanız yardımcı oluverin.
quote:
Orijinalden alıntı: Said6
quote:
Orijinalden alıntı: K4TL14M
coleman saba tümerde..Göğüslerini sıkınca baya büzüşüyo sanki göğüsleri sönmüş adamın.Ama şimdi bile şampiyon olur bu adam
Böyle bir sevgilin olmasını ister misin sorusunda çok güldüm ben adama da gerçek yorumlarını söylemediler.
Gülüşlere bak ya.
işte Türk kızları böyle, rezillik diyorum karşılarında Ronnie Coleman var sanki babasının oğluyla konuşuyorlar basit basit espriler yazık diyorum,adam onca emek vermiş kızların bir dalga geçmediği kaldı, dönse bir tane çarpsa ne olur acaba