Şimdi Ara

### DH Body Builders ### (15. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
46.860
Cevap
291
Favori
1.528.919
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Yeniden Konu Dışındayız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bul3nt -- 15 Nisan 2011; 1:07:19 >
  • Herkese merhaba beyler, bu spora başlayalı daha 3. günüm:) daha yeniyim spora başlamamın sebebi kilo almak ve fit bi vücüt başka bi isteğim yok..
    Bu gün salondaki arkadaş bana beslenmem gereken şeyleri söyledi yani tavuk göğüsü vs.. bi sürü birşey, 2. öğretim olduğum için bu şekilde beslenmemin mümkün olmadığını söyledim, oda protein tozu al o zaman dedi 140 tl birşey büyük bi poşette suyla karıştırıp içiyomuşuz sanırım, bende tam güvenemediğim için size sorim dedim protein tozu bir tür kimyasalmı yada herhangi bir zararı varmı? cevap verirseniz benim için çok iyi olur şimdiden teşekkürler:)

bu arada 1 hafda önce tartıldım spordan önce 60 kg idim biraz önce tartıldım 63 kg yim (tabi buna kahvaltıma vs. dikkat etmem etkili oldu sanırım)

edit;boy 1.76

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Grozny -- 15 Nisan 2011; 13:58:16 >
  • beyler benimde bir sorum olacak (bu arada uzun zamandan sonra tekrar başladım bb e)boyum 185 kilom 73 ama göbeğimde hala aşırı yağlanma var bunu nasıl çözebiliriz boyuma göre kilomun normal olduğunu düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Grozny

Herkese merhaba beyler, bu spora başlayalı daha 3. günüm:) daha yeniyim spora başlamamın sebebi kilo almak ve fit bi vücüt başka bi isteğim yok..
    Bu gün salondaki arkadaş bana beslenmem gereken şeyleri söyledi yani tavuk göğüsü vs.. bi sürü birşey, 2. öğretim olduğum için bu şekilde beslenmemin mümkün olmadığını söyledim, oda protein tozu al o zaman dedi 140 tl birşey büyük bi poşette suyla karıştırıp içiyomuşuz sanırım, bende tam güvenemediğim için size sorim dedim protein tozu bir tür kimyasalmı yada herhangi bir zararı varmı? cevap verirseniz benim için çok iyi olur şimdiden teşekkürler:)

bu arada 1 hafda önce tartıldım spordan önce 60 kg idim biraz önce tartıldım 63 kg yim (tabi buna kahvaltıma vs. dikkat etmem etkili oldu sanırım)

edit;boy 1.76

abartmadan alırsan protein tozunu bir zararı olmaz.Zaten kilo almak istiyosan protein tozunun sana fazla bir yararı olmaz ki?Tavuk göğsü falan protein içerikli yiyecekler.Kilo almak istiyosan karbonhidrat depolıyıp idman yapıcaksın sonra protein alacaksın.Yani senin yerinde olsam kilo almak için protein tozu değil gainer tercih ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alicho

beyler benimde bir sorum olacak (bu arada uzun zamandan sonra tekrar başladım bb e)boyum 185 kilom 73 ama göbeğimde hala aşırı yağlanma var bunu nasıl çözebiliriz boyuma göre kilomun normal olduğunu düşünüyorum.

Araştırmalara göre yabanmersini yağ hücrelerini öldürüyor ve yeni yağ hücresi üretilmesini engelliyormuş.Denemekte fayda var.Ne varsa tabiatta var arkadaş.
  • beyler bi sorum olacak.siz ayak hareketlerini yapıyo musunuz? benım ust taraf şiştikçe şişiyorda açıkçası ayak hareketlerini yapmak istemiyorum en sona onları bırakıyorum zaten yorgun olduğum için fazla kasmıyorum kendımı yarım bıraktığım bile oluyor.

siz ayak hareketlerine önem veriyomusunuz? bide üst tarafın kalın alt tarafın gudik kalma durumu olur mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _THE_MAD_TURK_ -- 15 Nisan 2011; 14:31:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TARIKKK06

quote:

Orijinalden alıntı: alicho

beyler benimde bir sorum olacak (bu arada uzun zamandan sonra tekrar başladım bb e)boyum 185 kilom 73 ama göbeğimde hala aşırı yağlanma var bunu nasıl çözebiliriz boyuma göre kilomun normal olduğunu düşünüyorum.

Araştırmalara göre yabanmersini yağ hücrelerini öldürüyor ve yeni yağ hücresi üretilmesini engelliyormuş.Denemekte fayda var.Ne varsa tabiatta var arkadaş.

teşekkürler öneri için deneyeceğim. bir de şimdi elma sirkesinin işe yaradığını duydum kahvaltılardan önce yarım çay bardağı iyi geliyormuş. aynı dertten muzdarip arkadaşlara duyurulur.
  • Mükemmel bir site..

Çalışma hareketlerini görmek istediğiniz bölgenin ismi üzerine tıkladığınız zaman o bölge ile ilgili çalışma resimleri & açıklamaları karşınızda olacaktır

www.vucutgelistirme.net
    vucutgelistirme.net is for sale
    http://www.vucutgelistirme.net/egzersizler.asp
  • benzer bir site daha hareketleri videolu olarak gösteriyor.
    http://www.coopersguns.com/videos/exercise-encyclopedia/
  • 4x12 ve 3x8 gibi setlerin farki nedir? Bir de ben sanki kolay yoruluyormuşum gibi geldi potasyum eksikliginden olabilir mi? Tavsiyeleriniz nelerdir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Said6

4x12 ve 3x8 gibi setlerin farki nedir? Bir de ben sanki kolay yoruluyormuşum gibi geldi potasyum eksikliginden olabilir mi? Tavsiyeleriniz nelerdir?

ağırlık arttırmalı olarak çalışıyorsan piramit sistem çalış.Hem daha fazla ağırlık kaldırmış olursun hem de yorulmazsın o kadar..Ağırlık arttıkça tekrar sayısını azaltacaksın.
    12-10-8-6 böylece 4. sette daha ağır kaldırabilirsin.Eğer 4x12 yapsaydın ağırlık arttırıken son seti yapman baya bi zor olacaktır.
  • Benide yazarsan sevinirim yarın başlıyorum , fakat biraz bilgi almak istiyorum.

Ben basketbol oynuyorum ve bi yerden sorna fizik ön plana çıkıyor. Bu yüzden body'e başlıyacağım fakat boyumun uzamasını engeller mi?

Sizcede başlamalı mıyım, ne gibi yararlarını görebilirim?
    Daha yaşım 17 fakat hedeflerim büyük. Şimdiden teşekkürler :)
  • arkadaşlar bi sorum var , daha önceki mesajımda belirtmişdim daha yeni olduğumu bu gün 5. günümdü ilk günlerde gösterilen hareketleri yapıyordum rahatça fakat son iki gündür ayakla yapılan hareketlerde ağırlıklara alışmama rağmen kollarla ilgili olan ve özellikle (adını bilmiyorum ama) yukardan kollarla alınan ağırlıklarda (boynun arkasana çekip geri ittiğimiz hareketlerde), kollarım artık titremeye başlıyor ve setleri tamamlayamıyorum bunun nedeni nedir acaba? örneğin 12x2 set ilk seti yapıyorum ama ikinci sette 4-5 de kollarım artık titremeye başlıyor ve 7-8 de kesiyorum hareketi mecburen..bunun için önerisi olan varsa burda paylaşırsa sevinirm morelim bozuluyor
  • Benide ekliyebilirsin evde amatörce takılıyorum
  • Eklendiniz arkadaşlar.
  • benide ekle dostum sınav yüzünden saldım kendimi

boy:180
    kilo:85

kilo vermem lazım ilaç da olabilir ne önerirsiniz öze göbekde çok yağlanma var
  • quote:

Orijinalden alıntı: G.rex

benide ekle dostum sınav yüzünden saldım kendimi

aynen

beni de yaz 2 yıl sporla uğraştım 2 yıldır spor yapmıyorum yazın devam edecem
  • quote:

Orijinalden alıntı: _THE_MAD_TURK_

beyler bi sorum olacak.siz ayak hareketlerini yapıyo musunuz? benım ust taraf şiştikçe şişiyorda açıkçası ayak hareketlerini yapmak istemiyorum en sona onları bırakıyorum zaten yorgun olduğum için fazla kasmıyorum kendımı yarım bıraktığım bile oluyor.

siz ayak hareketlerine önem veriyomusunuz? bide üst tarafın kalın alt tarafın gudik kalma durumu olur mu?

aLt tarafı çaLışmazsan tabi ince kaLır. 2 sinide orantılı çalıştırıcan.
    Ne kadar iyi bacakLarın warsa o Kadar iyi vücudun oLur ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: mhmmd.savaser

quote:

beyler bi sorum olacak.siz ayak hareketlerini yapıyo musunuz? benım ust taraf şiştikçe şişiyorda açıkçası ayak hareketlerini yapmak istemiyorum en sona onları bırakıyorum zaten yorgun olduğum için fazla kasmıyorum kendımı yarım bıraktığım bile oluyor.

bacak çalıştığın gün vücudun baya bir testesteron salgılar.Bacak çalıştıkça vücudunun diğer bölgeleri de gelişir.Bu yüzden bacak önemli ve çalışılması gereken bir bölgedir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: K4TL14M

quote:

Orijinalden alıntı: mhmmd.savaser

quote:

bacak çalıştığın gün vücudun baya bir testesteron salgılar.Bacak çalıştıkça vücudunun diğer bölgeleri de gelişir.Bu yüzden bacak önemli ve çalışılması gereken bir bölgedir.

Bunu öğrendiğim çok iyi oldu ben bacak hareketlerini atlıyordum hep.
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.