Şimdi Ara

### DH Body Builders ### (14. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46.860
Cevap
291
Favori
1.528.919
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar zamaninda yarim şinav cekemiyordum şimdi soyle 1 uzanayim dedim 50. şinavda biraktim şAhitlerim var :D
  • BeyLer sorum söLe bn 1.5 aY once protein tozu aLdım we suanda bıttı.
    1-2 Gun içinde aLıcam tekrar.
    FakaT aLmazsam nasıl bı fark oLr.?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mhmmd.savaser -- 12 Nisan 2011; 8:23:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mhmmd.savaser

BeyLer sorum söLe bn 1.5 aY once protein tozu aLdım we suanda bıttı.

bi de almayarak yap bakalım sporunu kendin farkı gözlemlersin tabii bir fark oluşturursa . bu sorduğunu senden başka kimse bilemez çünkü vücut senin
  • quote:

Kullanirken hic fark gozetmedin mi. :( veya 1.5 ay oncesi ve şuanki durum
  • quote:

Orijinalden alıntı: MORFEUS

quote:

Kullanirken hic fark gozetmedin mi. :( veya 1.5 ay oncesi ve şuanki durum

bol bol fotoğraf çekmezsen anlamazsın tabi bana başlarken de kolum büyük görünüyodu şimdi de büyük görünüyo kendi kendime.Ama başladığım dönemdeki kolumu şimdi görsem çok çok ince gelir.Bunu yaşayarak göremiyosun malesef o yüzden ben 1-2 ayda bir sürekli foto çekiyorum gelişmeyi fotolardan takip ediyorum.Diğer bir yöntem ise ölçü alma ile gelişmeyi görebilirsin.Ben sadece kolumu ölçtüm diğer bölgeleri ölçmedim.
  • merhaba arkadaşlar;

1 aydır spor salonuna gitiyorum v.g ye daha yeni başladım.Boyum 1.78 kilom 83 karın bölgesinde yağlanma mevcut başkada anormal bi durumum yok.1 ayda vucudumun toparlandığını hissettim belkide pskolojik bilmiyorum
    Düzenli olarak sporumu yapıyorum.Sormak istediğim bişi var L-Carnitin kullanmak istiyorum ama önerebileceğiniz bir ürün var mı?
    Now sports diye bi marka var nasıldır yada hangi markayı önerirsiniz?

Teşekkürler..
  • Beyler boy 1.72 kg 74. 5 aydır çalışıyorum 77 den 74'e düştüm ama aheste aheste kg veriyorum.. Bir yandan besine ihtiyacım var günde 1 litre has süt, 2 kutu şu daninolardan ve 2 yumurta,2 günde bir meyve salatası + diğer besinler ama kg de vermem gerek... 2 si birden olmadığı için Takviye almaya karar verdim..
    Besini biraz azaltıp denge kurmak istiyorum lütfen YARDIM!

Ricam bilgili ve deneyimli arkadaşlar Neler kullanmalıyım?
    L-Glutamine, Multivitamin, supplement ve creatin önerilerinizi bekliyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Morphinz -- 12 Nisan 2011; 11:28:06 >
  • Creatin:
    MUSCLETECH CELL-TECH HARDCORE PRO SERIES 2kg ---> 150 TL

HARDLİNE NUTRİTİON CREAPURE 500 GR ---> 60 TL
    Gym Market Supplement Store | Sporcu Besinleri
    Protein Tozu
    http://www.gym-market.com/ProductDetail.aspx?CategoryId=57&ProductId=584

Bu ürünse kafamı oldukça karıştırdı
    Hardline Nutrition KGT (Kreatin, Glutamin, Taurin ) 1000 gr ---> 60 tL
    www.medikalstore.com
    HugeDomains.com - Medikalstore.com is for sale (Medikalstore)
    http://www.medikalstore.com/vitrin/product_info.php?products_id=581

Protein:
    MUSCLETECH NITRO-TECH HARDCORE PRO SERIES 1800 gr ---> 180 TL

Optimum nutrition %100 Whey protein 2 lbs ---> 100 lira

Hardline Nutrition %100 Whey Protein 1500 gr ---> 115 TL
    www.medikalstore.com
    HugeDomains.com - Medikalstore.com is for sale (Medikalstore)
    http://www.medikalstore.com/vitrin/product_info.php/cPath/176_178_196/products_id/568

Hardline Nutrition %80 Whey Protein 750 gr. ---> 50 TL

Optimumla hardlinenin arasındaki kalite farkı tartışılmaz bile,optimumda %100 whey protein 5 gr.bcaa ve 4 gr. da glutamin bulunuyor optimumu alnıca yanına herhangi bir ürün bile almana gerek kalmıyor (glutamin,amino asiy gibi) ama hadr linede bu yok ve protein oranı %80 optimumun bir porsiyonunda 24 gr protein varken aynı orandaki bir porsiyon hardlinede 18 gr. var ve 1 gr. da yağ bulunuyor

Benim karar kıldığım ürünler budur:
    MUSCLETECH CELL-TECH 2 Kg --> 150 TL
    Optimum nutrition %100 Whey protein 2 lbs ---> 100 lira

Lütfen görüşlerinizi bildirin ve Ricam şudurki sürekli sağlam alış veriş yaptığınız site varsa veya istanbulda en ucuza nereden temin edebileceğimi bilen varsa Minnettar kalırım..
    1-2 güne almam gerek acele edelim lütfen
  • arkadaşlar gainerim bitti artık almayı düşünmüyorum kilomu sabit tutmak için ne yapabilirim.Yulaf ezmesinden bahsediyo çoğu kişi kilo almaya katkıda bulunur mu bu?.Tadı nasıldır bazıları diyo iğrenç bazıları diyo güzel napsam biraz akıl verin artık bundan sonra normal besinlerle gitmem lazım supplemente para yetmiyo öğrenciyiz.
  • beyler yaklaşık bir 1 hafta önce dambıl seti aldım. ürün şu

evde çalışıyorum. yalnız pek hareket falan bilmiyorum. bir kaç yerde gördüğüm hareketleri iyice yorulana kadar yapıyorum. uzun olanı 25 kiloda tutuyorum. kısa teklileri de başlangıç olsun diye 7 kiloda. iyice yorulana kadar bir kaç hareket çalışıyorum. hep o bilindik hareketler işte. yalnız işin tekniğini bilmediğim için zararlı olabilir ya da dengesiz kas gelişimi olabilir diye düşünüyorum. ayrıca kesinlikle ilaç falan kullanmak istemiyorum.

25 yaşındayım 94 kilo 183 boy var. aslında zaten yapılı olduğumu belirtirler. o 94 kilo kesinlikle tek bölgeye toplanan kilo değil onu belirteyim
    ama işte insan daha fazlasını da istiyor

yardımcı olursanız sevinirim iyi çalışmalar :)
  • Şu kilo alma konusunda bilgisi olan yok mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: K4TL14M

arkadaşlar gainerim bitti artık almayı düşünmüyorum kilomu sabit tutmak için ne yapabilirim.Yulaf ezmesinden bahsediyo çoğu kişi kilo almaya katkıda bulunur mu bu?.Tadı nasıldır bazıları diyo iğrenç bazıları diyo güzel napsam biraz akıl verin artık bundan sonra normal besinlerle gitmem lazım supplemente para yetmiyo öğrenciyiz.

Ben yulaf ezmesi yiyorum her sabah,valla tadı tuzu yok ama iyi karbo kaynağı diye yiyom gari.
    Yulaf ezmesinin kiloyu sabit tuttuğunu ilk defa senden duyuyom kardeş ama doğru olabilir.Ben sürekli aynı kilolardayım 73-74 arası.
    Yulaf sebebiyet veriyosa sabit kalmama yemiyom artık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TARIKKK06

quote:

Orijinalden alıntı: K4TL14M

arkadaşlar gainerim bitti artık almayı düşünmüyorum kilomu sabit tutmak için ne yapabilirim.Yulaf ezmesinden bahsediyo çoğu kişi kilo almaya katkıda bulunur mu bu?.Tadı nasıldır bazıları diyo iğrenç bazıları diyo güzel napsam biraz akıl verin artık bundan sonra normal besinlerle gitmem lazım supplemente para yetmiyo öğrenciyiz.

Ben yulaf ezmesi yiyorum her sabah,valla tadı tuzu yok ama iyi karbo kaynağı diye yiyom gari.
    Yulaf ezmesinin kiloyu sabit tuttuğunu ilk defa senden duyuyom kardeş ama doğru olabilir.Ben sürekli aynı kilolardayım 73-74 arası.
    Yulaf sebebiyet veriyosa sabit kalmama yemiyom artık.

sabit tutmayı kilom sürekli düştüğü için söyledim yoksa sabit tutan bişe icat edilmedi.Ben gainer kullanmasam bırak kilo almayı hemen kilo veririrm.Metabolizmam çok hızlı galiba.Artık kilo almasam da olur çünkü baya şiştim o yüzden sabit kalsın istiyorum fazla kilo alsam da sorun olmaz 1 öğün yemesem kilo düşüyo nasıl iş anlamadım.Geçen yatağa girerken 68 kiloydum kalktım 66.5 olmuşum

@Government
    yazdklarımı okumuyo musun kardeş?.Kilo almak istiyorsan kesinlikle gainer alacaksın en kolay yolu bu.Ben 8-9 kilo aldım bu yöntemle 3 ayda.Daha fazla alanlar da var daha az alanlar da.2 kutuyla bu kadar kilo aldım sen ne kadar alırsın bilmem.Kullan farkı gör.
  • Adam yatarak 4 kg veriyo ben 5 ayda 4 kg verdim ne ayak
  • quote:

Orijinalden alıntı: Morphinz

Adam yatarak 4 kg veriyo ben 5 ayda 4 kg verdim ne ayak

ne yaparsın kimine öyle vücut vermiş Allah kimine böyle.Ben de istesem 1 ayda 5-6 kilo veririm yani bünye meselesi benim için de almak çok zor.Normal karnımı doyuracak şekilde yesem kesin düşerim bol bol yemem lazım artması veya sabit kalması için.
  • @K4TL14M

Ben de senin gibi hızlı yakıyorum ama gainer tarzı şeyler kullanmadan doğal yoldan almak istiyorum kiloyu . Gainer ları güvenilir bulmuyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Government

@K4TL14M

Ben de senin gibi hızlı yakıyorum ama gainer tarzı şeyler kullanmadan doğal yoldan almak istiyorum kiloyu . Gainer ları güvenilir bulmuyorum

o zaman pilavı makarnayı eksik etmiycen ben başlarda kullanmadım 3-4 ayda doğal yollardn 3 kilo aldım.Hasta olunca boğaz ağrım yüzünden yemek yiyemedim aldığım kilolar bi anda gitti ben de sinirlendim gainere başladım ve iyi de ettim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ScreamEagles

merhaba arkadaşlar;

1 aydır spor salonuna gitiyorum v.g ye daha yeni başladım.Boyum 1.78 kilom 83 karın bölgesinde yağlanma mevcut başkada anormal bi durumum yok.1 ayda vucudumun toparlandığını hissettim belkide pskolojik bilmiyorum
    Düzenli olarak sporumu yapıyorum.Sormak istediğim bişi var L-Carnitin kullanmak istiyorum ama önerebileceğiniz bir ürün var mı?
    Now sports diye bi marka var nasıldır yada hangi markayı önerirsiniz?

Teşekkürler..

sorum hala geçerli
  • Kilo konusunda bende öleyim, 1 hafta yapmadım sporu 80 kiloydum 77 ye düşmüşüm amacım 10 kilo daha almak ama kas olarak tabiki

@ScreamEagles
    o yağlanma bendede var maalesef öle hemen geçmiyor, ilk önce kendin dene derim, diet falan uygula iyi mekik çek önemli olan zaten diet, yağ oranını azaltman beslenmene dikkat etmen, kısa yoldan sonuç elde etmek istiyorum dersen bi dene bende tam bilmiyorum ama duyduklarıma göre ultimate nin l carnitinesi iyi, ama birazdaha vakit geçsin öle hemen başlama
  • yaş 20
    boy 1.77
    kilo 89
    1 ay oldu başlayalı ama önceden de 6 aylık bb geçmişim var eklersen sevinirim
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.