Şimdi Ara

### DH Body Builders ### (16. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
46.860
Cevap
291
Favori
1.528.936
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İp atla, Pedal çevir, Ağırlık tut otur kalk bu kadar çok zor bişey değil
  • sorumu tekrar upluyorum...
    daha önceki mesajımda belirtmişdim daha yeni olduğumu bu gün 5. günümdü ilk günlerde gösterilen hareketleri yapıyordum rahatça fakat son iki gündür ayakla yapılan hareketlerde ağırlıklara alışmama rağmen kollarla ilgili olan ve özellikle (adını bilmiyorum ama) yukardan kollarla alınan ağırlıklarda (boynun arkasana çekip geri ittiğimiz hareketlerde), kollarım artık titremeye başlıyor ve setleri tamamlayamıyorum bunun nedeni nedir acaba? örneğin 12x2 set ilk seti yapıyorum ama ikinci sette 4-5 de kollarım artık titremeye başlıyor ve 7-8 de kesiyorum hareketi mecburen..bunun için önerisi olan varsa burda paylaşırsa sevinirm morelim bozuluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Grozny

sorumu tekrar upluyorum...
    daha önceki mesajımda belirtmişdim daha yeni olduğumu bu gün 5. günümdü ilk günlerde gösterilen hareketleri yapıyordum rahatça fakat son iki gündür ayakla yapılan hareketlerde ağırlıklara alışmama rağmen kollarla ilgili olan ve özellikle (adını bilmiyorum ama) yukardan kollarla alınan ağırlıklarda (boynun arkasana çekip geri ittiğimiz hareketlerde), kollarım artık titremeye başlıyor ve setleri tamamlayamıyorum bunun nedeni nedir acaba? örneğin 12x2 set ilk seti yapıyorum ama ikinci sette 4-5 de kollarım artık titremeye başlıyor ve 7-8 de kesiyorum hareketi mecburen..bunun için önerisi olan varsa burda paylaşırsa sevinirm morelim bozuluyor

Hareketin adı lat pulldown. Seninde söylediğin gibi spora yeni başlamışssın. Setleri tam yapamaman normal. + olarak fazla ağırlıkda giriyorsan hiç yapamazsın. En düşük ağırlığı seç ve hareketi doğru yap önemli olan budur. 1-2 haftadan sonra iyi beslenme ile birlikte hareketlerde daha az zorlanırsın şu an geçiş dönemindesin moralini bozma çalışmaya devam
  • quote:

Antreman yaparken bırınden yardım aL weya kıloları hafıflet aLışana kadar .
    Başka bı nedenı yok zaman la alısıcaksın rahat yaparsın o zaman . Zaman - Sabır....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mhmmd.savaser -- 19 Nisan 2011; 13:42:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Catharacta Skua

quote:

Hareketin adı lat pulldown. Seninde söylediğin gibi spora yeni başlamışssın. Setleri tam yapamaman normal. + olarak fazla ağırlıkda giriyorsan hiç yapamazsın. En düşük ağırlığı seç ve hareketi doğru yap önemli olan budur. 1-2 haftadan sonra iyi beslenme ile birlikte hareketlerde daha az zorlanırsın şu an geçiş dönemindesin moralini bozma çalışmaya devam

omuz en pis bölge ya benim 7 ay civarı oldu ben hala yapamıyorum .Piramit yaptığım halde zorlanıyorum aylardır da omuz eklem bölgesi felaket ağrıyor artık alıştık acılara.
  • BeyLer kasLarın daha beLirgiN oLması için soLaryum'a giricem Önerilerıniz ....
  • quote:

Orijinalden alıntı: mhmmd.savaser

BeyLer kasLarın daha beLirgiN oLması için soLaryum'a giricem Önerilerıniz ....

öyle mi oluyormuş? hiç haberim yok ama solaryuma gerek yok bence yaz geliyo doğal solaryum
  • quote:

Orijinalden alıntı: K4TL14M

quote:

BeyLer kasLarın daha beLirgiN oLması için soLaryum'a giricem Önerilerıniz ....

öyle mi oluyormuş? hiç haberim yok ama solaryuma gerek yok bence yaz geliyo doğal solaryum

evet esmerleşince biraz daha belirginleşiyor vücut

Eklendiniz arkadaşlar..
  • Protein tozum var 2 kutuda amino 9000 bitirdim kombine olarak bir ürün arıyorum bütcem 85 lira

nitrik oksitmi alsam dedim 10 servislik galiba 50 yazıyor orda ama damarlarımın belirgin olmasında 1 kutusu yararlı olurmuki

www.supplementler.com
    Supplementler.com - Türkiye'nin Fitness Mağazası
    http://www.supplementler.com/shop/Aminoasitler/Hardline-Nutrition-LCM-Citrulline-Matate-200-Kapsul.html

buda farklı bir nitrik oksit benzeri ürün

bir arkadaşta tribulus testesteron kullan dedi vicudun çok daha iyi gelişir dedi
    www.supplementler.com
    http://www.supplementler.com/shop/Ozel-Urunler/Hardline-Nutrition-Tribulus-Terrestris-100-Kapsul.html

www.supplementler.com
    http://www.supplementler.com/shop/Aminoasitler/Universal-Nutrition-GH-MAX-180-Tb.html

protein7.com
    404 Sayfa Bulunamadı - protein7.com
    http://www.protein7.com/news/index.php?s=urun-goruntule&id=88

ve bu 3 ürün uygun gibi geldi gh max hormon galiba güzel birşeye benziyo hangisini tavsiye edersiniz iyi günler.
  • Yağ yakıcı olarak hangisini kullanıyorsunuz ?

2010 kışlarında abur cubura abanınca karın kaslarım kayboldu, vücut çok yağlandı. Yaklaşık %15 yağ var. Yaza kadar %8 e indirmem lazım. Hadi bakalım

1.80 boy - 77 kilo.
  • beyler Hardline Karnitin kullanan varmı satın aldım faydalı mı acaba kullanan varsa bilgilendirebilir mi acaba ?
  •  ### DH Body Builders ###

### DH Body Builders ###

### DH Body Builders ###

### DH Body Builders ###
  • şu eti lilalifi koymayın midem bulandı yine.Forumlardaki tavsiyeler üzerine gittim aldım samandan başka bişe değil.Millet bunu nasıl günde 100 gram tüketiyor aklım almıyor.Sütün içine ufacık attım biraz da şeker koydum leş leşşş..Zaten yavan yemek imkansız.Sanki marangozlardaki talaşları yiyomuşum gibi geldi bi an direk çöpe basket.
  • yoğun bi meyve suyunda 5dk beklet yumuşasın sonrada iç kaseden kaşıkla. Ben şeftali suyuyla içiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emure

yoğun bi meyve suyunda 5dk beklet yumuşasın sonrada iç kaseden kaşıkla. Ben şeftali suyuyla içiyorum.

valla değmez.100 grada 12.5 gram protein mi ne varmış.O proteini ben 3 yumurta yiyerek alırım daha iyi çünkü 100 gram yulaf ezmesi baya bişe ediyo az buz değil yani paketin 5 de 1 i öldürseler yemem ..Gainerim bitti diye almıştım ama öğün sayısını arttırarak gainer sorununu çözdüm lilalife de gerek kalmadı.Kilo kaybetmiyim yeter hatta 2 gündür kilo bile almışım 1 kilo daha geldi:)
  • 4 yıldır ara ara ugrasıyordum.

son 2 yıldır sabıt olarak duzenlı calısıyorum
  • quote:

şu eti lilalifi koymayın midem bulandı yine.Forumlardaki tavsiyeler üzerine gittim aldım samandan başka bişe değil.Millet bunu nasıl günde 100 gram tüketiyor aklım almıyor.Sütün içine ufacık attım biraz da şeker koydum leş leşşş..Zaten yavan yemek imkansız.Sanki marangozlardaki talaşları yiyomuşum gibi geldi bi an direk çöpe basket.

Hocam bende aLmayı dusunuyodum bole konustun
  • quote:

quote:

şu eti lilalifi koymayın midem bulandı yine.Forumlardaki tavsiyeler üzerine gittim aldım samandan başka bişe değil.Millet bunu nasıl günde 100 gram tüketiyor aklım almıyor.Sütün içine ufacık attım biraz da şeker koydum leş leşşş..Zaten yavan yemek imkansız.Sanki marangozlardaki talaşları yiyomuşum gibi geldi bi an direk çöpe basket.

Hocam bende aLmayı dusunuyodum bole konustun

alma valla ağzının tadını biliyosan bildiğin saman.Bunların meyvelisi filan varsa ondan al alacaksan ama bunun için değmez ucuz olmasa hiç denemezdim zaten.Üstteki arkadaş da o kadar supplement resmi koymuş daha ne gerek var yulafa.Bildiğin talaş
  • Beyler bi öneride bulunmanızı istemiştim ama atlandı sanırım tekrar yazıyorum..
    Kullanmış kişiler öneride bulunursa sevinirim...
    Boy 1.72 kg 74: 5 aydır çalışıyorum 77 den 74'e düştüm ama aheste aheste kg veriyorum.. Bir yandan besine ihtiyacım var günde 1 litre has süt, 2 kutu şu daninolardan ve 2 yumurta,2 günde bir meyve salatası + diğer besinler ama kg de vermem gerek... 2 si birden olmadığı için Takviye almaya karar verdim..
    Besini biraz azaltıp denge kurmak istiyorum lütfen YARDIM!

Creatin:
    MUSCLETECH CELL-TECH HARDCORE PRO SERIES 2kg ---> 150 TL

HARDLİNE NUTRİTİON CREAPURE 500 GR ---> 60 TL
    Gym Market Supplement Store | Sporcu Besinleri
    Protein Tozu
    http://www.gym-market.com/ProductDetail.aspx?CategoryId=57&ProductId=584

Bu ürünse kafamı oldukça karıştırdı
    Hardline Nutrition KGT (Kreatin, Glutamin, Taurin ) 1000 gr ---> 60 tL
    www.medikalstore.com
    HugeDomains.com - Medikalstore.com is for sale (Medikalstore)
    http://www.medikalstore.com/vitrin/product_info.php?products_id=581

Protein:
    MUSCLETECH NITRO-TECH HARDCORE PRO SERIES 1800 gr ---> 180 TL

Optimum nutrition %100 Whey protein 2 lbs ---> 100 lira

Hardline Nutrition %100 Whey Protein 1500 gr ---> 115 TL
    www.medikalstore.com
    HugeDomains.com - Medikalstore.com is for sale (Medikalstore)
    http://www.medikalstore.com/vitrin/product_info.php/cPath/176_178_196/products_id/568

Hardline Nutrition %80 Whey Protein 750 gr. ---> 50 TL

Benim karar kıldığım ürünler budur: Sizce doğru seçimmi?
    MUSCLETECH CELL-TECH 2 Kg --> 150 TL
    Optimum nutrition %100 Whey protein 2 lbs ---> 100 lira
  • quote:

yulafı aç karnına sabah kalktığında yiceksin midedeki suyu emsin diye hiç birşey karıştırmadan kuru kuru kaşıkla ye. ilk zamanlar iğrenç geliyo ama sonra alışıyosun ve bağılılık yapıyo meret ya
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.