Şimdi Ara

### DH Body Builders ### (12. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
46.860
Cevap
291
Favori
1.528.890
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler bu adonis kasının çıkması için en etkili hareketler hangileriydi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: J-Smoove

alın bakalım tıfıllar 1.5 yılı geçkin süredir yapıyorum kolum 50 olucak yakında
     ### DH Body Builders ###
    bunu dün göğüs çalışırken çektim belki tricepsde az pump var onuda söyleyeyim

Bu ne lan git öl midem bulandı.
  • arkadaşlar 5 aydır body builder yapıyom ama kollarım hala çok ince boyumda 192 acaba uzun boylu olmanın bi dezvantajımı var burda?

bide en azından kas olmasam bile kollarım yağlansın istiyorum böylece daha kalın gözükür kollarımı nasıl yağlandırabilirim?

şuan kollarımı kasınca kaslar gayet belirgin gözüküyo tripesler falan ama sıkmayınca kollarım incecik ve yumuşacık. ben sıkmadan kollarımın sertleşmesini ve kalın durmasını istiyom bunu nasıl yaparım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: semion17

arkadaşlar 5 aydır body builder yapıyom ama kollarım hala çok ince boyumda 192 acaba uzun boylu olmanın bi dezvantajımı var burda?

bide en azından kas olmasam bile kollarım yağlansın istiyorum böylece daha kalın gözükür kollarımı nasıl yağlandırabilirim?

şuan kollarımı kasınca kaslar gayet belirgin gözüküyo tripesler falan ama sıkmayınca kollarım incecik ve yumuşacık. ben sıkmadan kollarımın sertleşmesini ve kalın durmasını istiyom bunu nasıl yaparım?

niye yağlandırıyo be benim de kolum 28cm idi şimdi 34 cm ve yağlanmadı.Bu sporun amacı zaten bu kas inşaa etmek yağ değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: `SnowStorm

Beyler bu adonis kasının çıkması için en etkili hareketler hangileriydi ?

dumbbell side bend hareketiyle çıkıyormuş..

• Evde çalışmak için kaç kg lik dambıl almalıyım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bekir__ -- 4 Nisan 2011; 18:00:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bekir__

Evde çalışmak için kaç kg lik dambıl almalıyım.

boyunu kilonu söylersen daha kolay yardımcı olabiliriz.Çünkü herkesin gücü farklıdır ben 55 kilo 168 boyundayım evde başladığımda 3 kg lıkla başlamıştım ve yeterliydi başlangıç için.Ama 70 kilo birine 3 kg hafif gelir bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: K4TL14M

quote:

boyunu kilonu söylersen daha kolay yardımcı olabiliriz.Çünkü herkesin gücü farklıdır ben 55 kilo 168 boyundayım evde başladığımda 3 kg lıkla başlamıştım ve yeterliydi başlangıç için.Ama 70 kilo birine 3 kg hafif gelir bence.

3 KıLo mu? zor oLmuyomu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mhmmd.savaser

quote:

quote:

3 KıLo mu? zor oLmuyomu ?

Dikkat edersen evde ilk başladığımda kullandığım ağırlık o zamanlar salona gitmiyodum.Senin gibilerin dalga geçmesi yüzünden millet abanıyo yüksek kilolara ve hemen sakatlanıyolar.Evde 3 kg lık dumbellarla yaptığım göğüs şuan 55 kg bench presste yaptığım göğüsle aynı pek bi değişme olmadı yani.Kilonun pek bir önemi yok herkesin kasının kilo ihtiyacı farklıdır bak benim 3 kg lık dumbella yaptığım göğüsü şimdi 18 kg lık dumbellar kullanarak geliştiremiyorum eğer çok ağırlık çok kas demek olsaydı şuan göğüsleim 6 kat daha büyük olurdu.
  • quote:

quote:

70 kg - 178 cm . 70 kiloyum ama ağırlık sanki göbeğimin etrafında toplanmış sadece. kollarım bacaklarım ince ve güçsüz
  • quote:

quote:

quote:

70 kg - 178 cm . 70 kiloyum ama ağırlık sanki göbeğimin etrafında toplanmış sadece. kollarım bacaklarım ince ve güçsüz

o zaman 4 kg lık al veya gücün yeterse 5kg al.Aldığın yerde şu hareketi dene bu hareketi yapabileceğin bir ağırlık al.Yeni başlayan biri için max. ağırlık 5 kg olmalıdır.
    />

ekleme= bu arada ben ne zaman onur üye oldum hiç haberim yok
  • @K4TL14M
    kusura bakma hemen ekleyip çıkmıştım yorum atamadım,
    üyelere en çok sen yardımcı olduğun için onur üyesi yaptım,tabi bir sakıncası yoksa.
  • quote:

quote:

Beyler bu adonis kasının çıkması için en etkili hareketler hangileriydi ?

dumbbell side bend hareketiyle çıkıyormuş..

evet bu hareketin 2 dumbellisi ile twister yapmıştım, adonisi bu hareketler çıkarıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TornadQ

@K4TL14M
    kusura bakma hemen ekleyip çıkmıştım yorum atamadım,
    üyelere en çok sen yardımcı olduğun için onur üyesi yaptım,tabi bir sakıncası yoksa.

ne sakıncası olabilir benim gibi onurdur :)
  • Azda komedi olsun degil mi :d
     ### DH Body Builders ###
     ### DH Body Builders ###
  • beyler bu hafta başlıyacaktım elimde olmayan nedenlerden daolyı onumuzdekı haftaya sarktı. bi kaç sorum var yanıtlarsanız sevınırım.

ben 1.79 87 kilo 23 yaşında bi adamım.bu 1 sene içinde okulu bıraktığımdan dolayı surekli yedım en az bi 8-9 kilo aldım çok fazla fastfood tukettim 87 oldum.bolgesel olarak göbek ve yanlarda fena yağ birikti hatta çatlaklar oluştu.ama bi yakından baksanız abi sen 90 kilo hiç durmuyosun walla dersiniz. kollarımı hiç ölçmedim üşeniyorum açıkçası metra alıp ölçmeyi ama kalınlar.ayrıca özellikle göüğslerde sarkma var geniş omuzlu ve geniş göğüslü bir fiziğim var.bu göğüs ve göbek sarkma olayı çok canımı sıkmaya başladı.3 sene lisanslı boks yapmış adamım eski halimden eser kalmadı resmen orta halli bi ayı oldum yani.

bizim binanın altında fitness var orda 3-4 ay gitmişliğim vardı.hocalar program çıkardı yaptım falan ama istediğim sonuçları bir turlu alamadım.fitness a gittiğimde sadece kollarım omzum göğsum vs. şişiyor ama bir turlu yağ yakamıyorum.15 koşu 15 dk bisiklet 15 cross yapmama rağmen.programla 4 ay sonuç alamayınca programı falan bıraktım butun alettleri yapmaya başladım.yine sadece kaslarım şişti.

şimdi pazartesi başlıcam.ama hocalardan program istemicem bence bi boktan anlamıyolar.

spor akademisinde okuyan bi arkadaşıma anlattım sen koşma yürü dedi.20 dk yürü 15 dk bsisiklet 15 dakka cross yap dedi.

bu hafta evde 10 kiloluk dambıllarla hafiften başlıcam çalışmaya barfikste var barfikste çekcem şınav ve mekikle ısınmak için başlıcam.

bana ne önerirsiniz?

bide sporda butun aletleri kullanıyorum 3x10 sistemiyle.sizce alet mi daha çok verim alınır yoksa dambıl halterle falan mı?

fena yağ yakmam lazım hemde acil. ilaç falan kesinlikle kullanmam.

teşekkürler.
  • bide 10 kilo dambıl fazla mı sizce?

hareketleri yapıyorum ama sonrasında fena ağrı oluyor ve son bi kaç tane kalınca hakketen zorlanıyorum.

10 kılo ıyıdır devam et dersenız edderim ama sakatlık olmasın fazla ağırlık kaldırarak hızlı sonuç almam değil mi?

bide olan kasları yakmayalım yırtmayalımda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _THE_MAD_TURK_ -- 6 Nisan 2011; 16:51:16 >
  • bide yazın sonuna doğru sigarayı bırakcam kısmetse
  • hoca 20 dk dan fazla yürüş olmaz dedi iyi yarım saat yürürüz aga.
  • Benide eklermisiniz 5 aydır yapıyorum bu sporu bırakmayada niyetim yok insan vucüdundaki gelişmeleri görünce daha hevesle yapıyor
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.