* Konu dışına her gün onlarca konu açılmaktadır. Bu konuların %80i siyaset, ırkçılık ve din üzerinedir.
* Forumda daha keşfedilmemiş 20.000 civarında reklam vardır.
* Forum her gün 10.000i aşkın liseli tarafından umarsızca troll saldırısına uğraşmaktadır.
* Forumun en popüler üyeleri forumun en sevilmeyen üyeleridir.
* Forum günde 20 defa çökmektedir. Bu esnada forum onlarca yeni üye kazanmaktadır (!)
*Forumdaki diyalogların neredeyse tamamı karşıt görüş ve anlaşmazlıklardan kaynaklanan tartışmalardan oluşmaktadır. Bu tartışmaların sonunda mutlaka bir üye hakaret etmekte ve forumdan belli bir süre uzaklaşmaktadırlar.
*Foruma üye olan herkes birer işsizdir.
*Forumdaki herkes fakirdir. Bizim gönlümüz zengin diye avunmak yerine yalan söyleyip zenginim diyenler mevcuttur. Onların ruhu da fakirdir.
*Forumda kaldırılan konu sayısı kaldırılmayan konu sayısından 3 kat daha fazladır.
*Forumda sözü geçmemiş hiçbir konu bulunmamaktadır. Googledan aradığınız herhangi bir şey mutlaka dhde konuşulmuştur.
*Forumda önemsenmediğini bilip buna rağmen fikir beyan eden üye sayısı 10.000 civarındadır.
*Forumda bayan üyeler bulunmaktadır.
*Forumdaki imzaların %90ı özdeyiş veya film repliğinden oluşmaktadır. Geri kalan kısım önceden imzasında özdeyiş veya film repliği kullanmıştır.
* Konu altına atılan mesajların %30u konu sahibinin moralini bozmaya yönelik psikolojik saldırı niteliği taşır.
*Nateruss adlı kullanıcının imzasında 0 kişinin blok listesindesiniz yazar ancak forumun en çok bloklanan üyesidir.
*Forumda en çok egoist insan League of Legends bölümünde barınmaktadır.
dh'de kimse kendi mesajını aynı üyelikle beğenemez xde
Guzel olmus
*Ariana Grande nickli üye aslında gerçek Ariana Grande değildir.
Bu ne şimdi
*Foruma üye olan herkes birer işsizdir. Sen bizden işsizsin
Imzada ozdeyıs degılde telefon ve bilgisayarlar var
Sanmıyorum bu kadar reklam olduğunu. 100-150 deseniz bir ihtimal düşünürüm lâkin 20.000 abartıya kaçmış.
Bununda gerçek olduğunu düşünmüyorum malesef.
2-3 tanesi hariç yanlış.
quote:
Orijinalden alıntı: Toplumsuz Dünya
Sanmıyorum bu kadar reklam olduğunu. 100-150 deseniz bir ihtimal düşünürüm lâkin 20.000 abartıya kaçmış.
csb
quote:
Orijinalden alıntı: Toplumsuz Dünya
Sizin de eklemek istediğiniz varsa konuya ilave ederim. Tabii ki her maddenin doğruluk payı %100 değil. Maksat biraz espiri olsun diye abartmış olabilirim.
20 defa çökse yine iyi
quote:
Orijinalden alıntı: Tsuda
DHlilerin büyük bir kısmı bunu okumaz.
Eğer iyi bir troll olursanız, belki yönetici panelini bile görebilirsiniz.
Oha forumda bayan mı var?
quote:
Orijinalden alıntı: bakar niye bakmasın
Oha forumda bayan mı var?
benim aşkım var ya
Konunun doğruluğunu test etmek için bayanlar lütfen pm
quote:
Orijinalden alıntı: TEHET
Eğer iyi bir troll olursanız, belki yönetici panelini bile görebilirsiniz.
Örnek :WISDOM
Vallaha da dogru
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme