Ben DH Ceosuyum.Varsa bir sorun konudışına konu açın geliyim. Özel yeteneklerim sayesinde forumda herşeyi hissederim. Dikkatli olun! Bannlarım! Not: Ciddiyetsizlikten ve Zücvettinden hiç hoşlanmam! Yakında bannlarım.
quote:Orijinalden alıntı: Photographzüc bamlıyodu bu bannliyöAlıntıları Göster CEO'nun açılımının ne olduğunu bilmiyosundur sen, nedir ne iş yapar oralara girmiyorum.
quote:Orijinalden alıntı: sicknessssCEO'nun açılımının ne olduğunu bilmiyosundur sen, nedir ne iş yapar oralara girmiyorum.Alıntıları Göster Aynştan mode on adam daha yeni konu açmasını öğrendi ispatı Aynştan mode off
quote:Orijinalden alıntı: Züverretquote:Orijinalden alıntı: TechZone gun! General! Ona general verdim. Yakında bannlıcam onuda.Alıntıları Göster Züverret, yönetim sana karşı kaysal hareketlerde bulunmadan git yat birader...
quote:Orijinalden alıntı: Züverret quote:Orijinalden alıntı: TechZone gun! General! Ona general verdim. Yakında bannlıcam onuda. heeee ya heee.. sen once bi beni banlasana
quote:Orijinalden alıntı: sicknessss CEO'nun açılımının ne olduğunu bilmiyosundur sen, nedir ne iş yapar oralara girmiyorum. Seni son kez uyarıyorum! Çok ciddiyim!
quote:Orijinalden alıntı: Ankarap Aynştan mode on adam daha yeni konu açmasını öğrendi ispatı Aynştan mode off Aynştayn modla bu seviyedeyse gerçekten durup bir düşünmek lazım
quote:Orijinalden alıntı: AnkarapBu mesaj silindi.Alıntıları Göster Bu kadar çekememezlik olmaz arkadaşım. İyi ki adam bi'muhabbetten popüler oldu ha. Hemen taklitçileri çıktı
quote:Orijinalden alıntı: MyrninBu kadar çekememezlik olmaz arkadaşım. İyi ki adam bi'muhabbetten popüler oldu ha. Hemen taklitçileri çıktı Alıntıları Göster Zücvettin in kayıp ikiz kardeşi!
quote:Orijinalden alıntı: dEathLy's Bu kadar çekememezlik olmaz arkadaşım. İyi ki adam bi'muhabbetten popüler oldu ha. Hemen taklitçileri çıktı Sen ne dedin....ne dedin! Seni yarın mesai başlangıcı bannlatıyorum!
quote:Orijinalden alıntı: Züverret quote:Orijinalden alıntı: dEathLy's Bu kadar çekememezlik olmaz arkadaşım. İyi ki adam bi'muhabbetten popüler oldu ha. Hemen taklitçileri çıktı Sen ne dedin....ne dedin! Seni yarın mesai başlangıcı bannlatıyorum! Yaların.
quote:Orijinalden alıntı: Metalurjist Zücvettin in kayıp ikiz kardeşi! Hişşş.. Kendine dikkat et alırım yetkini!
quote:Orijinalden alıntı: Metalurjist Zücvettin in kayıp ikiz kardeşi! yetkili olmuşun bende son açtığım konuyu 10 sn içinde silen kim diye düşünüyodum brehh.
quote:Orijinalden alıntı: Stesoquote:Orijinalden alıntı: Metalurjist Zücvettin in kayıp ikiz kardeşi! yetkili olmuşun bende son açtığım konuyu 10 sn içinde silen kim diye düşünüyodum brehh.Alıntıları Göster Züverret abi avatarımın altında 3 kırmızı kutu var nedir bunlar ? Kötü bir şey mi
quote:Orijinalden alıntı: blackrush Züverret abi avatarımın altında 3 kırmızı kutu var nedir bunlar ? Kötü bir şey mi Bannlanman yakındır.