Şimdi Ara

DH CLUB DOFUS|DOFUSU SEVENLER VE OYNAYANLAR İÇİN| (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
297
Cevap
6
Favori
32.895
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: matrax1903

beyler bu oyunun şu anda versiyon 2.0 ı var. bunda da daha önceki gibi haritalar kitli mi. bundan önce öyleydi de. ya da ben deno gibi bişimi indirmiştim acaba bi bilgi verir misiniz?

kitli arkadaşım valla güzel bi ödeme seçeneği var zong mobile payment diye, 18 lira çat diye oluyosunuz faturasıydı bimmemnesiydi uraşmadan ben yeni sub oldum şimdi biraz tanımaya çalışıyorum yanlız hayat p2p da, bulamadığım birçok itemi bonta brak marketlerinde bulabiliryorum mercant açabiliyorum vs vs. bu arada rushuda Lady-Fantasy yada Sweet-Poison ekleyin
  • Ben oyun hakkında epey bilgiye sahibim.

Id : Mr-Turk Server = Rosal

oyun hakkında soracagınız bütün soruları cevaplayabilirim.Oyuna yeni bi ödeme secenegide geldi.

Oyundaki kamaslarınızı " ogrines " menüsünde exhange ( degiştiriyorsunuz ) böylece oyun parasıylada p2p olabiliyorsunuz.

Oyunun yeni versiyonu eskisine göre cok cok daha güzel. Oyun ilk lvllerde fazla bi anlam taşımaz. Grafikleri vede oynanış tarzı nedeyle bu oyuna cocuk oyunu diyenler olabilir fakat oyunda strateji yetenegi cok önemli.

Oyunda sectiginiz class ile bonta ( melek) yada brak ( seytan ) olabilirsiniz. Böylece oyunda pwp sitsemide daha cok gelişiyor. Pvp yaparken ( +50 lvl üstü iseniz ) exp ve stoken kazanırsınız. Bu strokenler ile para edecek seyler alıp satabilirsiniz. Oyunda ayrıca meslek secimi ve cesitleri fazla

Forumu tekrar canlandıralım.Dofusa donanım haber olarak imzamızı atalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi godsoul -- 9 Eylül 2010; 19:38:13 >

• Sırf şu ogrines özelliği için tekrar indiriyorum.Bakalım nasıl gelişmeler var oyunda (:
  • 2007'nin konusu
  • arkadaşlar benim oyunu bir hafta önce yükledim ve oynuyordum ama bugün açmaya çabaladığımda giriş yapıyor aşağıda karakterle ilgili bölümler var ama hiç ekran gelmiyor ekran komple siyah çözümünü bilen varsa acilen söyleyebilirmi???

• dofus.com sitesinden oyunu indirebilirsiniz. BAzı arkadaşların bilgisayarında eski sürümler kalmış. 2.3.0 suanki sürüm. Siteden clienti indiriyoruz (3mb) daha sonra bilgisayara kuruyoruz ve 700-800 mb arası update yapıyor.

Bazı arkadaşlar nası hızlı kasarım demiş. Benimde oyunda yeni keşfettigim bir server var . Oto Mustam serverin adı ve serverde tek bir kural var " All or Nothing " diger serverlere göre exp 3x drop yani gelen itemler 3x meslek kasarken gelen exp 3x yani herşey 3 katı ama ölürseniz , baştan başlarsınız :D

Suanda Kwismas island eklendi oyuna noel sebebiyle

+1 yeni class geldi bu class acmak için bir aylık p2p alıyoruz.

Oyunda hala kitli haritalar mevcut bunun için member ( p2p ) olmamız lazım bunuda oyun parasıyla halledebiliyoruz.

TuRkiShCowboy senin o cektigin resim 1.25 in resmi sanırım. Acabilmek için 2.0 dofus.com dan indir.
  • hala oynayan?
  • Ben de oynuyorum Rushuda 52 lvl sadim var ama şimdi rosalda 18 lvl masquraider mı ne ondan kasıyorum
  • Hala oynayan varsa Rosal'da Hygia diye 28 lvl masquraider var.
  • cok güzel beyendim
  • yeni başlayacak birileri varsa pm ile irtibata geçsin benle
  • updullah... beyler oyun ücretsiz mi ? her hangi bir kısıtlaması varmı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheMarksman

updullah... beyler oyun ücretsiz mi ? her hangi bir kısıtlaması varmı ?

oyun ücretli . Kısıtlamalar var . P2p siz 50-60 a kadar kaasarsın zorlarsan tabı 80 + yapabılırsın ama p2p sız zor ve cok sıkıcı olur . Eğer para yatırmassan sadece bellı bi harıtada oynayabılıyosun oyunu . Oyun para yatıramaya değermı dersen fazlasıyla değer . Zamanında inanılmaz keyf alarak oynamıştım . Birçok karakter var ve cok geniş bi oyun .
  • ya ben ağustosta ara verdim dofusa. şifreler yenilenmiş benimde eski msn'e göndermişler şifreyi ve eski msn'im silinmiş. şifreyi hiç bi türlü öğrenemiyorum napıcam bilen biri varmı yardım ederse sevinirim. Pm atarsanız daha iyi olur
  • Selamlar,

Uzun bir süredir dofusa devam ediyorum askerdeyken uzun bir ara verdim ve döndüğümde 120 lvl olanlar şimdi 190+ olmuşlardı :D biraz zoruma gitti.:D

rushu serverındayım başlarda sevip şimdi pek hoşuma gitmeyen bi charım xelorum var zar zor lvl 199 %92 oldu sonunda :P sorularınız varsa yardımcı olmaya çalışırım.

oyun sabır istiyo ve başta çok çabuk sizi skıp bıraktırabiliyo.Ama emin olun 120+ olunca oyunun zevki çıkmaya başlıycak.

Bu arada farklı bi char denemek istiyorum 199+ charı olan varsa takas edebilirz.

son olarak nick im Ssyko dur pm atabilir veya burdan yazabilirsiniz brb :D
  • Ekle
  • Aerymne'de oynuyorum uzun süredir oynuyorum herhangi bir sorusu olan varsa cevaplayabilirim
  • kaç lvl çarın var?
  • yeni başlayacam beni de yaz.
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.