bana acil yardım edebilcek birilazım konu şu pach istiyo yükledim sonra ne yapıcam bilen varmı,?
nru pyunu indirdim sonra patch cıktı bu patch 1 günde bile dolmaz napğacam kısa yolu varmı
bu sefer patchi indirdim plase wait diyoe installing dofus 1.25.0 diyor ama hic bitmiyoe dolmasi bekledim 2 saat bekledim bitmedi napacam?
Arakadaşlar çok acil bişey sorcam ben bu oyunu 2-3 sene önce oynuyodum 20 lvl okçum vardı oyun çok güzeldi.ama 20lvlden sonra canawar yoktu çünkü oyun paralıydı hala öylemi?
Hangi Servera Kayıt Olabilirim Siz Hanqi Serverdasınızz???
beni yaz
benıde ekleyın=nickname:Emre-Qwerty
ekle beni yakında p2p ye geçicem
Güzel bişeye benziyor.İndiriyorum,tam aradığım oyun diyebilirim.Denedikten sonra görücem.Wakfu falanda varmış.O oyun hakkında bilgisi olan var mı?
Arkadaşlar oyun iniyor.Sizce en avantajlı ırk hangisi?
quote:
Orjinalden alıntı: TheDarkDefender
Arkadaşlar oyun iniyor.Sizce en avantajlı ırk hangisi?
her ırkın kendine ait güzellikleri var
dofus.wikia.com a bi bak guidelara falan ama güzel bi int set yapabilirsen feca derim
benide ekle güzel oyun
ya üye olamıyom ltfen biri bana üyelik alsın ltfen
ltfen alınn
Ben Sadida Hakkında biraz bilgi verebilirim. Statslar benim 40 lwl sadidam var hep str verdim 40 lwle kadar bir sorun yasamadım HEP STR DİYORUM.
Spelller Bramble 5 , 11 LWL The Sacrificial Doll 5, 21 LWL Block 3 , 24 LWL Manifold Bramble 5 , 36 LWL Buna Uyarsanız 36 lwl de 2 spell point kalmıstır. Bundan sonra alıcaklarımız var Staff Skill ve Ton't Ata Staff 39 Lwl staffıdır. Staff Spell 4 , 40 Lwl
İnventory(esyalar)
Set Alabiliyorsanız Gobbal Set alın derim ama seti tamamlayacaksanız Gobbal set tamamlandıgında gelen +1 Ap cok isimize yarayacak Örnegin The Sacrificial Doll 3 AP Bramble 4 AP = 7 AP Gobbal Headgear Gayet pahalıdır Gobbal set alamıyorsanız Adventure seti alın cok güzel bir settir 40 lwl oldugunuzda kasmak Zorlasacak o yüzden Prespic set alıp Wisdomumuzu artırcaz ve kasmak kolaylasacak.
bnde satılık 70 lvl var ilgilenenler pm pls
Nick:Mmertinho server:solar lw:134 class:sadida sadidalarda str ve wisdom'a verceksiniz str daha çok olcak ama.
beyler bu oyunun şu anda versiyon 2.0 ı var. bunda da daha önceki gibi haritalar kitli mi. bundan önce öyleydi de. ya da ben deno gibi bişimi indirmiştim acaba bi bilgi verir misiniz?
bazı sınıfların bir seviyeden sonraki güçleri oldukça korkunçken, bazıları lvl 100'de bile adam olamıyor.