Şimdi Ara

DH COIL WHINE [ANA KONU] | [CW nedir-muzdariplerin ekran kartları CW listesi] (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
968
Cevap
34
Favori
47.943
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: R£DSTON£

quote:

Orijinalden alıntı: leqvar

quote:

quote:

İlginç ama bende CW yok neler yaptıysam zorladıysam oyunlara girdim yok sadece Knight da bekleme ekranında aynı bu ses geliyor oyuna bağlanınca susuyor kart msi gtx 960 anlamadım gitti

V-SYNC kapalı ise eğer çok yüksek FPS değerlerinden ötürü her kartta olan CW durumu söz konusu olabilir. Oyun oynarken vb. diğer normal FPS durumlarında bu söz konusu değilse sorun yoktur zaten.

Çok teşekkür ederim içime su serptiniz

Rica ederim ne demek.

Aslında en kafaya takılmayacak olan bir CW bile sonuçta bir sorundur. Fakat bu kadar şiddetli ve rahatsız edici durumların sürekli yaşandığını göz önüne aldığımızda sizin gibi soruna sahip olan arkadaşların sorunlarını normal karşılıyoruz tabii ki. Normal diyebileceğimiz FPS değerlerinde sıkıntı olmaması sizin açınızdan en güzeli. Keyifli oyunlar.

Çok saol'un sizide bol FPS ler

• Zotac GTX 960 4GB AMP!

CW yok.
  • Kısmet biraz bu işler , Cw bende de yok.
  • Ekleyebilirsiniz.

• R9 390 alacagim.Cw var midir bu kartlarda.Hangi marka alayim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: meot1
    R9 390 alacagim.Cw var midir bu kartlarda.Hangi marka alayim.

Asus Strix öneririm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arranger. -- 29 Kasım 2015; 2:20:09 >
  • EVGA GeForce GTX 970 SSC GAMING ACX 2.0+ = CW yok
  • titan x ile neler yapabiliriz merak ettim. fazla okuyamadım konuyu
  • Asus r9 280 cw yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar benim kasadan gelen ses vızıltıdan ziyade 2-3 saniye gelen titreşim sesleri ardından 5-10sn yok.Bu şekilde devam ediyor. Ekran kartım Zotac GTX 660TI AMP idi, değiştirip MSI GTX970 100ME aldım.Ancak sorun halen devam etmekte. Oturduğum yerde elektrikler çok sık kesilmekte ve genelde pc açık iken olmakta. Bu da (işlemcimden şüpheleniyorum, ses ondan geliyor gibi) işlemcide coil whine tetiklemiş olabilir mi? Çünkü son 1-1.5 senedir duyduğum bir ses.
  • Sapphire r9 390 Nitro, CW yok.
  • https://www.youtube.com/watch?v=_VRO7GYEJsk <--- Bu da benim Coil Whine videom. 60FPS'te bile bütün oyunlarda koşulsuz şartsız bu ses rahatça duyuluyor. Garantiye gönderdim. İade ederlerse ZOTAC GTX970 AMP! Extreme Ediiton alacğaım.
  • meot1 kullanıcısına yanıt
    Sapphire R9 390 Nitro var ve CW yok bende.
  • EVGA GTX 970 SC ACX 2.0 @ CW YOK
    çok şükür bugün bağladım en ufak cw yok
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

İlginç ama bende CW yok neler yaptıysam zorladıysam oyunlara girdim yok sadece Knight da bekleme ekranında aynı bu ses geliyor oyuna bağlanınca susuyor kart msi gtx 960 anlamadım gitti

V-SYNC kapalı ise eğer çok yüksek FPS değerlerinden ötürü her kartta olan CW durumu söz konusu olabilir. Oyun oynarken vb. diğer normal FPS durumlarında bu söz konusu değilse sorun yoktur zaten.

Çok teşekkür ederim içime su serptiniz

Rica ederim ne demek.

Aslında en kafaya takılmayacak olan bir CW bile sonuçta bir sorundur. Fakat bu kadar şiddetli ve rahatsız edici durumların sürekli yaşandığını göz önüne aldığımızda sizin gibi soruna sahip olan arkadaşların sorunlarını normal karşılıyoruz tabii ki. Normal diyebileceğimiz FPS değerlerinde sıkıntı olmaması sizin açınızdan en güzeli. Keyifli oyunlar.

Çok saol'un sizide bol FPS ler

Ne demek.

• quote:

Orijinalden alıntı: neuro

Zotac GTX 960 4GB AMP!

CW yok.

Ekledim.
  • MSI r9 280x cw yok
  • MSI GTX 980 Ti Lightning @ CW VAR@120 FPS@ORTA
    MSI GTX 980 Ti Lightning @ CW VAR@60 FPS@DÜŞÜK

Sınıflandırmaya emin olamadım. Kulaklık takınca ses duyulmuyor; ancak diğer senaryoları düşünürsek, "Yüksek" olarak da değerlendirilebilir.

Önceki 780 Ti Windforce'a göre biraz daha fazla cw var.

Ek: Gözlemim tek kart içindir. Karışıklık olmasın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castle Bravo -- 6 Ocak 2016; 0:59:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: EmreDFace

Kısmet biraz bu işler , Cw bende de yok.

Keşke öyle olmasaydı ama maalesef özellikle son yıllarda durum böyle. Gönül ister ki hiç CW olmasın, inşallah kalıcı bir çözüm yolu bulunur diye temenni edelim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arranger.

Ekleyebilirsiniz.

Ekledim, geçmiş olsun.
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.