Şimdi Ara

DH COIL WHINE [ANA KONU] | [CW nedir-muzdariplerin ekran kartları CW listesi] (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
968
Cevap
34
Favori
47.912
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: meot1

R9 390 alacagim.Cw var midir bu kartlarda.Hangi marka alayim.

Aldınız mı ürünü ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: law1979

EVGA GeForce GTX 970 SSC GAMING ACX 2.0+ = CW yok

Ekledim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TaymekHoldem

titan x ile neler yapabiliriz merak ettim. fazla okuyamadım konuyu

Oyunlarda veya benzeri tüm uygulamalarda CW olup, olmadığını belirtirseniz yeterli olacaktır. CW mevcutsa video çekilebilirse güzel olur tabii.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SwordMachine

Asus r9 280 cw yok

Ekledim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Altair02

Arkadaşlar benim kasadan gelen ses vızıltıdan ziyade 2-3 saniye gelen titreşim sesleri ardından 5-10sn yok.Bu şekilde devam ediyor. Ekran kartım Zotac GTX 660TI AMP idi, değiştirip MSI GTX970 100ME aldım.Ancak sorun halen devam etmekte. Oturduğum yerde elektrikler çok sık kesilmekte ve genelde pc açık iken olmakta. Bu da (işlemcimden şüpheleniyorum, ses ondan geliyor gibi) işlemcide coil whine tetiklemiş olabilir mi? Çünkü son 1-1.5 senedir duyduğum bir ses.

Merhaba, geç yazıyorum ama foruma sık girmememden dolayı bu sıralar maalesef.

Bu ses HDD uğultu sesi de olabilir veya PSU'dan gelen CW veya uğultu sesi de olabilir. Ses olayları maalesef insanı çıldırtacak boyutlara gelebiliyor çoğu zaman. Sesin nereden geldiğini tam olarak anlamak lazım. Eğer gün içerisinde anlayamıyorsanız, gece geç saatlerde dinlemenizi öneririm. Ses olayları ile maalesef çok uğraşan insanlardanım ben de.

• quote:

Orijinalden alıntı: mosahin

Sapphire r9 390 Nitro, CW yok.

Teşekkürler, yeni kartları da eklemiş olalım böylece.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _PowerStaff_

https://www.youtube.com/watch?v=_VRO7GYEJsk <--- Bu da benim Coil Whine videom. 60FPS'te bile bütün oyunlarda koşulsuz şartsız bu ses rahatça duyuluyor. Garantiye gönderdim. İade ederlerse ZOTAC GTX970 AMP! Extreme Ediiton alacğaım.

Öncelikle geçmiş olsun, ekledim.

Konuya geç yazıyorum, foruma bu sıralar pek sık girmediğimden dolayı. Ne yaptınız, son durum nedir ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Daniel Faraday

EVGA GTX 970 SC ACX 2.0 @ CW YOK
    çok şükür bugün bağladım en ufak cw yok

Hayırlı olsun, ekledim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: R£DSTON£

quote:

Asus r9 280 cw yok

Ekledim.

hocam kartı güncelledim 280x CW yok
  • Vatan geçen Cuma günü iadesini aldı be ben dd ürün iadesi hakkımı kullanarak sıfır MSI GTX970 4G aldım. CW'siz tertemiz bir kart çıktı. Çok şükür sabrın sonucu işte

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Asus r9 280 cw yok

Ekledim.

Aldim.Msi R9 390.Cw yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: suddenly30

MSI r9 280x cw yok

Ekledim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: false shepherd

MSI GTX 980 Ti Lightning @ CW VAR@120 FPS@ORTA
    MSI GTX 980 Ti Lightning @ CW VAR@60 FPS@DÜŞÜK

Sınıflandırmaya emin olamadım. Kulaklık takınca ses duyulmuyor; ancak diğer senaryoları düşünürsek, "Yüksek" olarak da değerlendirilebilir.

Önceki 780 Ti Windforce'a göre biraz daha fazla cw var.

LIGHTNING gibi bir modelde bile bu sesten muzdarip olmak olayın nerede ne boyutlarda olduğunu gösterir nitelikte aslında. Hem de sizin 2. kartta da bu sorunla karşılaştığınızı düşünürsek.

Umarım 2. kartta yazdığınız gibi rahatsız edici bir ses yoktur. Cüzi miktarlarda olanlar artık normal karşılanıyor zaten.
  • quote:

quote:

quote:

Asus r9 280 cw yok

Ekledim.

Bunu da ekleriz.

Şans sizinle belli.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Asus r9 280 cw yok

Ekledim.

Bunu da ekleriz.

Şans sizinle belli.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Asus r9 280 cw yok

Ekledim.

Bunu da ekleriz.

Şans sizinle belli.

Hocam bu arada 280x de Asus belirtmemişim.

• quote:

Orijinalden alıntı: _PowerStaff_

Vatan geçen Cuma günü iadesini aldı be ben dd ürün iadesi hakkımı kullanarak sıfır MSI GTX970 4G aldım. CW'siz tertemiz bir kart çıktı. Çok şükür sabrın sonucu işte

Aynı kartı almışsınız yine ve CW çıkmaması en azından sevindirici bir detay sizin için. Maalesef ki şans oyunu oynar gibi bu durumlar ile uğraşıyoruz. Umarım sorunsuz bir kullanım deneyimi alırsınız artık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: meot1

quote:

quote:

Asus r9 280 cw yok

Ekledim.

Aldim.Msi R9 390.Cw yok.

Ekledim.
  • quote:

quote:

Sınıflandırmaya emin olamadım. Kulaklık takınca ses duyulmuyor; ancak diğer senaryoları düşünürsek, "Yüksek" olarak da değerlendirilebilir.

LIGHTNING gibi bir modelde bile bu sesten muzdarip olmak olayın nerede ne boyutlarda olduğunu gösterir nitelikte aslında. Hem de sizin 2. kartta da bu sorunla karşılaştığınızı düşünürsek.

Umarım 2. kartta yazdığınız gibi rahatsız edici bir ses yoktur. Cüzi miktarlarda olanlar artık normal karşılanıyor zaten.

Aynı kartın 60 ve 120 fps gözlemlerini yazmıştım. İsterseniz düzeltin.

Değişime hala karar veremedim. Cw'den rahatsız olmuyorum; ancak kartı satarken sorun yaratabilir.

Lightning'te de olabiliyor maalesef. Üst modellere fazladan özen gösterdiklerini sanmiyorum; bobinlerin montajıyla alakalı genel bir problem olmalı.

• quote:

quote:

quote:

Aynı kartın 60 ve 120 fps gözlemlerini yazmıştım. İsterseniz düzeltin.

Değişime hala karar veremedim. Cw'den rahatsız olmuyorum; ancak kartı satarken sorun yaratabilir.

Lightning'te de olabiliyor maalesef. Üst modellere fazladan özen gösterdiklerini sanmiyorum; bobinlerin montajıyla alakalı genel bir problem olmalı.

Düzenledim.

Öyle yazınca bende haliyle 2 farklı kart olarak algıladım. Diyorum hangi ara değişim oldu.

Maxwell kulübünde bir arkadaş sizi kargo durumları hakkında bilgilendirmiş. Kara yolu ile gönderimde 15 TL çıkıyor gibi görünüyor cebinizden (75 TL gönderim ücreti, 60 TL iade). Hava yolu daha hızlı tabii ki ama ücrette yükseliyor haliyle. Gönderip, göndermeme konusunda dediğiniz gibi satılırken ki durum düşünülüp, kıstas alınabilir.

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.