Şimdi Ara

DH COIL WHINE [ANA KONU] | [CW nedir-muzdariplerin ekran kartları CW listesi] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
968
Cevap
34
Favori
47.701
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Enchantedd

Powercolor TurboDuoR9 280x CW Var

İlk aldığımda hemen hemen her oyunda çok net bir şekilde duyuluyordu. Zaman geçtikçe çıkarttığı ses ve sıklığı azaltı ama hala var.

Alıntıları Göster
    3 adet powercolor r9 280x hepsinde coil whine yaşadım.
    1 adet sapphire r9 280x coil whine yaşadım.
    1 adet asus r9 280x dcu2 top coil whine yok (Sonunda aradığımı buldum )
  • quote:

Orijinalden alıntı: The@Thing

3 adet powercolor r9 280x hepsinde coil whine yaşadım.
    1 adet sapphire r9 280x coil whine yaşadım.
    1 adet asus r9 280x dcu2 top coil whine yok (Sonunda aradığımı buldum )

Alıntıları Göster
    Gigabyte gtx 970 G1 ( SLI ) rev 1.0

İki karttada cw yok, yalnız sadece Watch Dogs'un yükleme ekranında fps 2500 ün üzerine çıktığı 4-5 saniye boyunca yukarda videosu verilen kartların yarı sesi kadar var, kasa kapağını açıp kulağınızı dayadığınızda duyuyorsunuz, oyun içerisinde AC unity, FarCry 4, Battlefield 4, Watch Dogs, Crysis'de ve test programları valley, heaven da çıt yok.

• Cw yok yada cw var diyen arkadaşlar video paylaşsa daha sağlıklı olur durumu anlamak için

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nothingtodeclare

Cw yok yada cw var diyen arkadaşlar video paylaşsa daha sağlıklı olur durumu anlamak için
    Cw yok. Zotac GTX 970 Amp! Extreme Edition. Arkadan gelen ses seidonun pompasından geliyor. Heaven 4.0 açıkken ve videonun sonlarına doğru çıkış ekranındayken 4000 fps lerde olduğu zaman kayıt aldım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nymnia -- 20 Ocak 2015; 13:53:02 >

• quote:

Cw yok yada cw var diyen arkadaşlar video paylaşsa daha sağlıklı olur durumu anlamak için

Bunu ilk başta yazmayı düşünüyordum.Ancak arkadaşlarımızı fazla zorlamamak için konuda belirtmedim.Şimdi ise tekrar giriş kısmını düzenledim.

Tabii ki video paylaşımları ile desteklenirse daha yararlı bir konu olacaktır.
  • Alt seviye kart alanların belki işine yarar.

Powercolor r7 250 gddr5 coil whine yok.( fan sesi felaket)
    Sapphire hd7770 coil whine yok.
    Powercolor r7 260x turboduo oc coil whine yok.( fan sesi felaket)
    Asus r9 270 coil whine yok.

Bide arkadaşıma sapphire r9 280 almıştık ondada yoktu üst seviye kartlar ellerinizden öper😏

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Msi hd7850 1gb cw felaket şekilde var

• quote:

Orijinalden alıntı: valkyn skoria

Msi hd7850 1gb cw felaket şekilde var
    msi r9 290 - yok
    msi 750 ti - yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: El Valiente

msi r9 290 - yok
    msi 750 ti - yok

Alıntıları Göster
    Bu konuya giren kart almaktan vazgeçecek

APU alın sıfır CW.Cw siz kart mı olur yahu.Dikensiz gül gibi :)

Sapphire 7950 Referans Tasarım : CW VAR. 0-1000 fps ye kadar aşırı derecede cw vardı.İade oldu.

Sapphire R9 280X Dual X : CW VAR. Hemen hemen her fps de cw vardı,çok rahatsız edici değildi.

Powercolor R9 280X TurboDuo : CW VAR. 0-1000 fps ye kadar aşırı derecede cw vardı.İade oldu.

Sapphire R9 290 TRI-X : CW VAR Hafif CW vardı.İade oldu.

MSI GTX780 Referans Tasarım : CW YOK.

EVGA GTX 780 CLASSIFIED : CW YOK.

Asus Poseidon GTX 780 : CW YOK.

ASUS ROG GTX 760 : CW YOK.

Sapphire R9 290 Referans Tasarım : CW YOK.

Powercolor HD7850 1gb : CW çok az miktar var.Kasa kapağı kapatıldığında pek duyulmaz.

Gigabyte GTX 760 Windforce 3x 2gb : CW hiç yok.

Asus R9 270 DC2 OC : CW hiç yok.

Zotac GTX 680 4GB Referans Tasarım : CW YOK.

Evga GTX 970 FTW : CW VAR.

Gigabyte GTX690 : CW YOK.

ASUS ROG GTX 760 : CW YOK.

Sapphire R9 280X VAPOR-X TRI-X : CW YOK.

ASUS R9 290 DCU II OC : CW YOK.

ASUS R9 280 DCU II OC TOP : CW YOK.

Evga GTX780 Tİ Classified : CW YOK.

Asus GTX680 4GB : CW VAR.

6 ayda kullandığım kartlar hocam.Aklıma gelir veya ilerde kullanacağım kartların durumlarını da yazarım.

Güzel konu olmuş , tebrik ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trktlh -- 19 Nisan 2015; 20:41:41 >

• quote:

Orijinalden alıntı: El Valiente

msi r9 290 - yok
    msi 750 ti - yok

Alıntıları Göster
    2 adet Asus HD6970 Direct Cu II - CW Yok

2 kart da overclock un sınırlarında, gram cw den eser yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi c36ab7c4 -- 20 Ocak 2015; 15:31:20 >
  • Sonuçta yok diyip geçmek yada var diyip geçmek konuyu inceleyen insanlar açısından sağlıklı değil gibi .

neye göre ses az veya fazla win derecelendirmede varmı introlarda varmı video olsa saglıklı olur tabi ugraşması gerekir insanların oda ayrı bir husus
  • Nymnia kullanıcısına yanıt
    ne testi hocam bu ?
  • quote:

Sonuçta yok diyip geçmek yada var diyip geçmek konuyu inceleyen insanlar açısından sağlıklı değil gibi .

neye göre ses az veya fazla win derecelendirmede varmı introlarda varmı video olsa saglıklı olur tabi ugraşması gerekir insanların oda ayrı bir husus

Fps ye göre var yok veya yüksek-düşük seviyede demek daha sağlıklı bir index çıkmasına neden olur.

Direk var yok denmesi bana sağlıklı gelmiyor bu şekilde bir veri elde edemeyiz, karta hiç yüklenmeyip veya gürültülü ortamda sesi duymayıp ses yok demek insanları yanıltır.

Classified gibi bir kartta bile 300 fps üstünde az da olsa cw varsa, default pcb li kartlarda cw yok denmesine kusura bakmayın ama video olmadan inanmak güç.

• Tabii ki arkadaşlar söylediklerinizde haklısınız.

Ben dün aklıma gelen bir konuyu hayata geçirmek istedim.Tavsiyeleriniz ile konuyu şekillendirebiliriz.

Ama benim buradaki niyetim arkadaşlarımızın sözlerini temel alarak bu konuyu düzenlemekti.Yani dediklerine güvenerek bu konuyu temellendirip, düzenlemesi yapacaktım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi REDSTONE -- 20 Ocak 2015; 16:28:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: REDSTONE

Tabii ki arkadaşlar söylediklerinizde haklısınız.

Ben dün aklıma gelen bir konuyu hayata geçirmek istedim.Tavsiyeleriniz ile konuyu şekillendirebiliriz.

Ama benim buradaki niyetim arkadaşlarımızın sözlerini temel alarak bu konuyu düzenlemekti.Yani dediklerine güvenerek bu konuyu temellendirip, düzenlemesi yapacaktım.
    Gigabyte GTX 970 G1 - CW VAR

- Sadece MSI Combustor ile 1000 küsür fps alirken duydum. Onun disinda 2560x1440 cözünürlükte oynadigim icin 100fps üzerini pek görmüyorum ve sanirim bundan dolayi hic cw duymuyorum. Teorik olarak var denilebilir ama pratikte yok sayilir

• quote:

Orijinalden alıntı: R£DSTON£

@ArchloweKilled

Teşekkürler, tam örnekteki gibi alabilirsem sevinirim.Zira ''9800GT CW YOK'' genel manada bir durum olur.

@2245metin

Teşekkürler.

@Burning Soldier

Teşekkürler, örnekteki gibi belirtebilirseniz iyi olur.Model hakkında gerekli bilgilendirmeyi şimdi konu başında yaptım.

Marka, model gözetmiyoruz.

ekleyin hocam isterseniz nvidia olarak
  • quote:

Orijinalden alıntı: Meisterstück

quote:

Orijinalden alıntı: R£DSTON£

@ArchloweKilled

Teşekkürler, tam örnekteki gibi alabilirsem sevinirim.Zira ''9800GT CW YOK'' genel manada bir durum olur.

@2245metin

Teşekkürler.

@Burning Soldier

Teşekkürler, örnekteki gibi belirtebilirseniz iyi olur.Model hakkında gerekli bilgilendirmeyi şimdi konu başında yaptım.

Marka, model gözetmiyoruz.

ekleyin hocam isterseniz nvidia olarak

Alıntıları Göster
    sanırım dünyada ilk kez açılıyor böyle bir konu, bari bende katkıda bulunayım konuya.. amd-nvidia bütün kartlarda coil whine var.

• X-FI X kullanıcısına yanıt
    Amacınızı anlayamadım ?

Olumsuz bir anlamda eleştiri yapıyorsunuz ama bu konunun geliştirme aşamasında olduğunu konunun en başında belirttim.Tavsiyelerinizle konu şekillendirilebilir diyede ekledim.

Başımızda kara bulut gibi dolanan CW sorununun en azından forumumuzdaki istatiksel boyutunu vb. şeyleri görmek açısından bu konuyu açtım.Üstte bir mesajımda yazdığım gibi; bu işin temeli de insanların sözlerine güvenmekti.Ama demek ki videoyu şart koşmamız gerekecek.

• quote:

Orijinalden alıntı: X-FI

sanırım dünyada ilk kez açılıyor böyle bir konu, bari bende katkıda bulunayım konuya.. amd-nvidia bütün kartlarda coil whine var.

Alıntıları Göster
    Gigabyte gtx 770 wf3x 4 gb:Cw yok

Sapphire hd 5770:Cw yok
  • Video şart koyulursa bütün kartı listemden silmek zorunda kalırım.Bence herkes CW durumun boyutunu kendince yazsın.Video çekip upluad etmek ile uğraşacak kimse yok burada.Zaten videolar da da cw boyutunu tam anlayamayız,sistemdeki tüm sesler karışıyor çünkü.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.