Şimdi Ara

DH COIL WHINE [ANA KONU] | [CW nedir-muzdariplerin ekran kartları CW listesi] (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
968
Cevap
34
Favori
47.948
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • asus p8p67le tam yükte cw var düdük gibi

asus rx 470 4g oc fps 1500 lerde cw var düdük gibi mahsallah

eski psu asus 450w power azda olsa cw var

kısacası asusta cw var monitörü hariç

benim tüm bileşenler neredeyse asus ordan biliyorum

yeni high power 750 w 85+ psu cw yok şimdilik
  • Gigabyte gtx 1060 kullanıyorum. Nasıl test ederim bu sesin olup olmadığını ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: K.PAŞALI

Gigabyte gtx 1060 kullanıyorum. Nasıl test ederim bu sesin olup olmadığını ?

3d mark tarzi programlar veya enbasitinden güç isteyen bir oyun açıp kartı dinleyin.Zaten sorun varsa sesin anormalliginden anlarsiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: Crowie07

Öncelikli olarak hoş muhabbetiniz için teşekkür ederim,ilk başlarda nekadar karamsar olsamda başınıza gelenleri dinledikten sonra benimkinin devede kulak olduğunu fark ettim Sesin nedeni olarak ev tesisatınından şüphelensemde kasayı başka bir eve götürüp test etme işini düşününce üşendim doğrusuŞuan için rahatsız etmedigi için yoluma bakıyorum desem yeridir.Birde cw sesinin ev tesisatından olduğunu öğrenmenin elime birşey geçirmiyecegini fark ettim çünkü ev tesisatından olduğunu ögrensem bu sefer psu da sorun olmadıgını görüp sevinicem biryandada ev tesisatında sorun olduğununu öğrenip iyice canımı sıkıcam Sizinde dediğiniz gibi rahatsız etmediği sürece yolunuza bakıp ufak şeyleri kafaya takmamak en mantıklısı

Bu mesaja cevap yazdım diye hatırlıyordum ama şimdi baktım öylece kalmış.

Rica ederim ne demek. Maalesef ki konuştuğumuz gibi özellikle CW konusunda bayağı sıkıntılarım oldu. Bu bilince ulaşmış bir şekilde oyunlara konsantre olabiliyorsanız ne mutlu size. Elektronik piyasası için son yıllarda maalesef ki durum böyle, uzun uzun anlattığım gibi. Bazı şeyleri (rahatsız edici boyutta olmadıktan sonra) kabullenmek gerekiyor (helede sorun ev elektrik tesisatı vb. durumlardan kaynaklı vs. ise).

• quote:

Herhangi bir oynadığın oyuna gir, dinle. Önemli olan senin oynadığın oyunlarda, oynacağın FPS'lerde seni rahatsız edip etmemesidir.

Zaten 2000-3000 FPS'de CW'siz 10xx serisi kart yok, bende bu FPS'de cw yok diyende yalan söylüyordur.
  • 30 FPS'te bile CW yapan namussuz 950'mi yolladım 2 haftadır bekliyorum tatil nedeni ile bakalım ne zaman iade çıkacak. Ya da çıkacak mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: burak08

EVGA GTX 1070 FTW @ CW Yok

Ekledim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakanlevent

asus p8p67le tam yükte cw var düdük gibi

asus rx 470 4g oc fps 1500 lerde cw var düdük gibi mahsallah

eski psu asus 450w power azda olsa cw var

kısacası asusta cw var monitörü hariç

benim tüm bileşenler neredeyse asus ordan biliyorum

yeni high power 750 w 85+ psu cw yok şimdilik

İşte bu tarz CW analizcileri lazım bize.

Ekran kartınızı ekledim ilk sayfaya, diğer bileşenler için ilk sayfanın çalışılması lazım. Zaten 1500 FPS'ler harici CW bulunmuyor ise önemsiz bir durum olarak kabul edilebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi REDSTONE -- 18 Eylül 2016; 22:00:19 >

• quote:

Merhaba,

Mesaj yazılmış size, ne yaptınız test ettiniz mi ? Bu yüzden tekrar yazmadım yöntemleri.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi REDSTONE -- 18 Eylül 2016; 22:07:16 >
  • REDSTONE kullanıcısına yanıt
    Gta 5 Rainbow six siege Bf4 de test ettim 150 fps kadar çıkan fps lerde bir ses duyamadım.
    Gigabyte gtx 1060

• quote:

Gta 5 Rainbow six siege Bf4 de test ettim 150 fps kadar çıkan fps lerde bir ses duyamadım.
    Gigabyte gtx 1060

O zaman şanslısınız.

CW YOK diyebiliriz. Güle güle kullanın.
  • Cw konusunda bilgili arkadaşlar yardım ederse sevinirim. Ben yeni Asus Gtx 1070 aldım kart normal fps değerlerinde en ufak ses sorunu yapmıyor. Ama iş teste gelince 1000-2000 fps değerlerinde cw olayı yaşıyorum.

Şimdi esas soru cw tam olarak normal fps değerlerinde yaşanan soruna mı deniyor, yoksa kart 1000 fps üstünde bile ses verse bu kartımın cw ile başı dertte demek mi.?

Kısaca genel anlamda her kart 1000 küsür uçuk fpslerde cw sorunu ile karşılaşır mı.?
  • Rx480 8 gb sapphire nitro coil whine var malesef yarin iadeye gidicem. Fps 150 ustune cikinca ses net olarak duyuluyor farkli bir markami alsam yoksa ayni marka ile degisimmi yapsam bilemedim

• TOMEKK kullanıcısına yanıt
    hocam güç kaynağınızın marka ve modeli nedir ?
  • murat 123 kullanıcısına yanıt
    hocam 700w thermaltake var fakat tam modeline şu anda bakamıyorum
  • arkadaşlar durum güncellemesi: sapphire kartı iade ettim msı marka aldım az önce deme yaptım çok çok az cw var. kasa kaplıyken duyulmuyor. fps 200 ün üstünde başlıyor ses. rx480 alacak arkadaşların sapphire alırken dikkat etmelerini öneriyorum
  • 13 gün önce eksen bilgisayardan aldığım Asus Rog Strix RX 470 4GB de yaklaşık 3 gün önce farkettim CW var. Kulaklık kullandığım için başlarda duymamıştım ama özellikle oyuna girince, oyun menüsünde ve oyun içinde değişken aralıklı bir ses geliyor. Asus ürünleri sorunlu galiba, çoğu CW olayında Asus ürünleri başı çekiyor. Bugün aldığım yeri arayıp iade isteyeceğim. Durumu buradan tekrar güncellerim.

31.10.2016 Saat 10:00 Eksen bilgisayar cihazı almamın üstünden 14 gün geçmemesine rağmen iade veya birebir değişimden söz etmeksizin "bilemiyorum" cevabı verdi ve beni asus servisini aramaya ve 23 gün beklemeye mecbur bıraktılar. Bugün asus'un sitesi üzerinden tamir kaydı bırakıp cihazı göndereceğim. Gelmişmeler oldukça yazarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PolovetsTR -- 31 Ekim 2016; 10:14:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TOMEKK

Rx480 8 gb sapphire nitro coil whine var malesef yarin iadeye gidicem. Fps 150 ustune cikinca ses net olarak duyuluyor farkli bir markami alsam yoksa ayni marka ile degisimmi yapsam bilemedim

470 4gb olanı kullanıyorum bende cw yok varsada duymadım hiç

• Msi gtx 960 4g sahibiyim 1 yıldır. Hemen hemen günümüzdeki bütün oyunları kurdum oynadım sadece ETS2 oyununda ekran kartından (sadece oyunun yükleme ekranında) ince bir ses geliyor sizin cw dediğiniz. Oyun kaynaklı bir sorun mu acaba başka hiç bir oyunda yapmıyor...
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.