Şimdi Ara

DH COIL WHINE [ANA KONU] | [CW nedir-muzdariplerin ekran kartları CW listesi] (37. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
968
Cevap
34
Favori
47.912
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ` quaD.

Kutuyu acmadan iade aliyoruz derler.

Alıntıları Göster
    Aynen üstad öyle söylediler. Nasıl bir yol izlemem gerekiyor. Değişim çıkar mı serviste

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yutu61

Aynen üstad öyle söylediler. Nasıl bir yol izlemem gerekiyor. Değişim çıkar mı serviste

Alıntıları Göster
    Cikar. Doa kapsamina soktur urunu. Ilk 6 ay doa demektir urun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Alıntıları Göster
    Sokturdum doa raporunu bekliyorum. Başka yapmam gereken bir şey var mı?
    Hakem heyetine gitmem gerekir mi ?

• quote:

Alıntıları Göster
    Hocam bir de n11 satıcısı erteleme talep etti ürünün kontrolleri için. Ne yapmam gerekir

• quote:

Hocam bir de n11 satıcısı erteleme talep etti ürünün kontrolleri için. Ne yapmam gerekir

Alıntıları Göster
    Ne kontrolu ki? Kendisi servis degil. Kontrol ettirme. Ederse o zaman kendisi servis demektir. Rapor cikarmak zorundadir. Yeni urun verecekse versin. Vermeyecekse servise yollasin.

Aslinda keske kendin yollasaydin servise. Durumunu a4e yazardin.

• quote:

Ne kontrolu ki? Kendisi servis degil. Kontrol ettirme. Ederse o zaman kendisi servis demektir. Rapor cikarmak zorundadir. Yeni urun verecekse versin. Vermeyecekse servise yollasin.

Aslinda keske kendin yollasaydin servise. Durumunu a4e yazardin.

Alıntıları Göster
    Hocam ürünü servise yolladı aldığım yer. Oradan gelecek raporu bekliyor onun için ek süre talep etti. Doa raporu kaç gün içerisinde çıkar, bu konuda yardım alabileceğimiz kimler var

• quote:

Hocam ürünü servise yolladı aldığım yer. Oradan gelecek raporu bekliyor onun için ek süre talep etti. Doa raporu kaç gün içerisinde çıkar, bu konuda yardım alabileceğimiz kimler var

Alıntıları Göster
    Isini biliyorsa servis 1 hafta icinde servis rapor cikarir. Siz takip edin urunu hergun arayin servisi

• quote:

Isini biliyorsa servis 1 hafta icinde servis rapor cikarir. Siz takip edin urunu hergun arayin servisi

Alıntıları Göster
    Tamamdır teşekkürler.

• Asus Rtx 2070 ekran kartımı oc scanner ile oc yaptığımda cw ciddi seviyede buzzing sound a dönüşüyor ki genelde bf V oynuyorum oyun ilk açılış ekranında sürekli bu sesi duyuyorum, sonra undervolt yapıp çekirdek hızını maks 1860 a kitledigimde kabul edilebilir çok az bir cw sesi duyuyorum. Bu normal midir? yani çekirdek hızına bağlı cw seviyesinin değişmesi... çünkü bu ses yük altında yüksek fps de ortaya çıkıyor dediğim gibi hızı oc scanner 2025 e çekiyor ve ekran kartı ağlıyor resmen ses ciddi duyuluyor ama ben hızı düşürdüğümde kabul edilebilir cw sesi duyuyorsun. bunun sebebi acaba psu dan olabilir mi?

• Merhabalar ,bu hafta bilgisayar topladım. Asus strix rx580 kartı geçen hafta vatan bilgisayar internet sitesi üzerinden aldım.mimecraft ta 100 fpsde sonra başlayan gittikçe artan coil whine var.
    Gears 5de sürekli var fps arttıkça artıyor yine.ayni şekilde benchmarklarda oluyor.

Güç kaynagim corsair cx750.geçen hafta pazar günü aldım onuda vatan mağazadan.kulağımı dayadigimda cızırtı sesi duyuyorum.Bilgisayar kapalı açık farketmiyor , sürekli geliyor.
    Ikisinide iade etmeyi düşünüyorum.Beni servisle ugrastirmadan iade alırlar mı? Daha önce vatan bilgisayar ile tecrübe yaşayan var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metrekare -- 26 Eylül 2019; 22:37:58 >
  • X570 anakarta geçince sanki cw sorunu çıktı veya hep vardı yeni farkettim anlamadım. Farklı r anakarta geçmek cw yapar mı? Ekran kart rx 470

• quote:

Orijinalden alıntı: Metrekare

Merhabalar ,bu hafta bilgisayar topladım. Asus strix rx580 kartı geçen hafta vatan bilgisayar internet sitesi üzerinden aldım.mimecraft ta 100 fpsde sonra başlayan gittikçe artan coil whine var.
    Gears 5de sürekli var fps arttıkça artıyor yine.ayni şekilde benchmarklarda oluyor.

Güç kaynagim corsair cx750.geçen hafta pazar günü aldım onuda vatan mağazadan.kulağımı dayadigimda cızırtı sesi duyuyorum.Bilgisayar kapalı açık farketmiyor , sürekli geliyor.
    Ikisinide iade etmeyi düşünüyorum.Beni servisle ugrastirmadan iade alırlar mı? Daha önce vatan bilgisayar ile tecrübe yaşayan var mı?
    corsair rm850x aldım kapalıyken bana da ses geliyor açıkken fan sesinden anlamıyorum. vatan musteri hizmetleri servis raporuyla degistiriyor oyle dediler. sizde bir gelisme olursa haber verirseniz sevinirim

• Bekir YENİKARAMURAT B kullanıcısına yanıt
    Hadi ya servisle hiç uğraşmak istemiyorum. Ekran kartı için ugrastirmazlar umarım internetden almıştım onu.

Edit:Müşteri hizmetleri ile görüştüm. Ekran kartını 14 gün içinde herhangi bir mağazaya götürerek iade edebilirsiniz dediler ama güç kaynağını mağazadan aldığım için servise gitmesi gerekiyormus.Yine yarın gidip konusucam bakalım. Elektronik ürün bu mağazadan aldığımızda neden iade almiyorlar anlamıyorum. Kavun karpuz degilki seçerek almıyoruz yani, internetten ne alıyorsak magazadanda onu alıyoruz.Corsairin servisiyle görüşeceğim birde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metrekare -- 27 Eylül 2019; 14:36:12 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • takip
  • RX 570 PULSE 4 GB

COİL WHİNE VAR.AZ DEĞİL VAR YANİ
  • Xfx RX590 GPU sahibiyim. CW bulunmakta.( Monitörün maks desteklediği Hz ye sabitleyerek çözüm buldum.)
  • Yeni kart da alamıyoruz ki kaç zamandır CW çıksın.
  • İlk mesaja baktım ama detaylı bilgi bulamadım. RTX 2070 Super'lerde hangi modellerde CW var, bilginiz var mı ?

@-dehşet çok doğru söylüyorsun. Tüm parçalar ateş pahası. P4, FX5200'lerin, Core 2 Duo'ların, GT8800'lerin olduğu dönemi özlüyorum. Sanki o zamanlar bazı şeyler daha erişilebilirdi. Şimdi bazı şeylerin ne eskisi gibi tadı var, ne de daha kolay ulaşılabilirliği. Neyse, en azından bilgi paylaşmak hala bedava
  • Msi 1660 Super Gaming x aldim masaüstü temizken oyunda gpu tam yükte güzel cw sesi duyuluyordu alışmıştım aslında hatta ses frekansı düzenli olsa benim için tamamdı ama nefsime yenik düşüp iade ettim pişmanım aldığım fiyatları bulamıyorum
  • MSI RTX 2060 SUPER GAMİNG kartını satın aldım. Çok garip bi şekilde FurMark testlerinde hiç coil whine sesi duymuyorum ama oyunlar özelliklerde giriş ekranında ve oyun öncesi yükleme ekranında cw sesi geliyor. Kulaklıkla az geliyor kulak için çok kaliteli olmayan bir kulaklık taktığım halde. İade işlemleriyle uğraşmak şuanlık düşünmüyorum, kartı da ucuza aldım 3200 TL gibi bi fiyata. Garantisinin sonlarına doğru belki gönderebilirim servise. Benden size tavsiye araştırdığım ve tecrübelerim kadarıyla bu cw illeti en çok MSI kartlarda çıkıyor. Eğer sese aşırı takıntılıysanız uzak durun. Şahsen bende takıntılıyımdır sese ama artık yapacak birşey yok. Servisle uğraşmakta çok ayrı bir dert 2 3 kez göndermek gerekiyor diretiyor adamlar değiştirmemek için. Bİr dahaki kart alışımda gerekiyosa 500 TL fazla verip vatandan alıcam adamlar gözünün önünde deniyor, sağlamı çıkana kutu açıyorlar.

• 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.