quote:Orijinalden alıntı: VitoScalatte ekle Tamam 358 kere söylemene gerek yok adam tek seferde anlıyor
quote:Orijinalden alıntı: VitoScalatte Oooooo beyler benim konum kiz konularımı alın üstüme yok yazmada senin hikayelerin bir boka benzemiyor arkadaşım.
quote:Orijinalden alıntı: Ivoorzwart quote:Orijinalden alıntı: VitoScalatte Oooooo beyler benim konum kiz konularımı alın üstüme yok yazmada senin hikayelerin bir boka benzemiyor arkadaşım. sendende bekliyorum büyük üstad yaz da ibret alayım
quote:Orijinalden alıntı: VitoScalatte quote:Orijinalden alıntı: levot Listeye anca yarin ekleyebilirim mobilden hata veriyor. Kardes benim konu linklerini senin ilk mesaja kopyala ben yarışmak istiyorum ok hocam kendiniz yazcaksınız ben değil. ilk mesajı okursanız anlarsınız.
beni jürilere ekle. hikaye konusunda çok iyi değilim çünkü. 6 jüri olsun nolcak konuya ilk yorum atanlardan biriyim yap bi kıyak
quote:Orijinalden alıntı: [ AsiL ] beni jürilere ekle. hikaye konusunda çok iyi değilim çünkü. 6 jüri olsun nolcak konuya ilk yorum atanlardan biriyim yap bi kıyak hocam sen sevdiğim bi üyesin yaparız bi kıyak artık.
quote:Orijinalden alıntı: levot quote:Orijinalden alıntı: [ AsiL ] beni jürilere ekle. hikaye konusunda çok iyi değilim çünkü. 6 jüri olsun nolcak konuya ilk yorum atanlardan biriyim yap bi kıyak hocam sen sevdiğim bi üyesin yaparız bi kıyak artık. bekliyorum <üç
quote:Orijinalden alıntı: [ AsiL ] quote:Orijinalden alıntı: levot quote:Orijinalden alıntı: [ AsiL ] beni jürilere ekle. hikaye konusunda çok iyi değilim çünkü. 6 jüri olsun nolcak konuya ilk yorum atanlardan biriyim yap bi kıyak hocam sen sevdiğim bi üyesin yaparız bi kıyak artık. bekliyorum <üç tamam ayarladım