quote:Orijinalden alıntı: KöfteSuyuquote:Orjinalden alıntı: -_EFE_- Benim Gördüğüm:KöfteSuyu (üzerine alınma sadece komik) Birde:İnek möö Görmüştüm
quote:Orijinalden alıntı: cardiacusBen 'öküz' diye birini gördüm forumda.Alıntıları Göster şıpıdakşıpıdakyüzenbalık
quote:Orijinalden alıntı: N. FlamelşıpıdakşıpıdakyüzenbalıkAlıntıları Göster Bu hep böyle olmalı, işler tehlikeli olunca birileri vazgeçmeli, kaybetmeli ki diğerleri kazanabilsin...
quote:Orijinalden alıntı: MeshheadBu hep böyle olmalı, işler tehlikeli olunca birileri vazgeçmeli, kaybetmeli ki diğerleri kazanabilsin...Alıntıları Göster ikista.
quote:Orijinalden alıntı: egzantirigpipicanAlıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: egzantirig pipican
quote:Orijinalden alıntı: egzantirigpipicanAlıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: egzantirig pipican yahu ne vatandaşlar var ne diyeyimki
quote:Orijinalden alıntı: Ünalikista.Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: Ünal Korkmaz ikista. Tek geçerim
quote:Orijinalden alıntı: Diabloquote:Orjinalden alıntı: Ünal Korkmaz ikista. Tek geçerimAlıntıları Göster
quote:Orijinalden alıntı: unknownartistquote:Orjinalden alıntı: UmuT ikista Alıntıları Göster 2 tane ikista ve mınaaa
quote:Orijinalden alıntı: CeNgİzHaN.quote:Orjinalden alıntı: egzantirig pipican yahu ne vatandaşlar var ne diyeyimki Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: CeNgİzHaN. quote:Orjinalden alıntı: egzantirig pipican yahu ne vatandaşlar var ne diyeyimki
quote:Orijinalden alıntı: kangaetemoquote:Orjinalden alıntı: Ünal Korkmaz ikista. Alıntıları Göster hayatkötükollakürkü vardı..