Arkadaşlar monster Abra A5 V18.1.3 almıştım 14200e rtx3050 ekran kartı 16 RAM i7 11800h 500 ssd. Biraz kullandım lol oynadım 240 fps alıyordum ekran 15.6 idi küçüktü. Isınması da hoşuma gitmedi oyun oynarken buradaki yorumların da etkisiyle; excalibur kasa aldım 16ram i5 gtx1650 ekran 500ssd yanında klavye mouse de var birde msi23.6 curved monitör aldım totalde bana 13750 gibi bir fiyata geldi masaüstü iyi mi yaptım kötü mü ne diyorsunuz bu sefer :) < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nervo -- 24 Aralık 2021; 18:57:17 > |
DH’den aldığım tavsiyelerle laptopu iade edip masaüstü aldım.
-
-
Casper çöp, i5 çöp, 23 inc curved monitör çöp hayırlı olsun -
hayatı boyunca hiçbir başarı elde edememiş dh kitlesi de çöp sen gibi mesela
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nervo -- 24 Aralık 2021; 18:56:34 > -
bana çöpmü dedin
-
Mü ayrı
-
Olum niye öyle dedin, kalbim kırıldı
23 incte curved çok bir farkını hissetmezsin en az 27 lazım kavis için. O paraya niye casper, sinerjiden falan düzgün bir kasa alsaydın. O paraya niye i5, ryzen 5 daha iyi son nesilde 5 yıl rahat götürürdü, ısınması enerji tüketimi falan da daha iyi. Neyse artık
-
Niye herkesin dediğini yapıyon -
Hocam konu açıyorum hevesle direk çöp diyorsun daha önceki konuda da böyle olmuştu.
yani 25 bin lira verip kusursuz bilgisayar almayı ben de bilirim ama bu kadar verebildim bir bilgisayar için
-
Telefonun sarji dolsun sistemlere bakicam senin için, yarım saat sonra
-
Yukardaki sözüm için özür diliyorum bir anlık sinirle oldu.
ben biraz göz gezdirdim evet amd sistem dizebilirmişim Rx6600t alabilirmişim mesela bir tık daha fazla para vererek ekran kartını.
-
benden niye özür dilemiyosun
insanoğlu beee
kimden çıkarı varsa onu şey yapıyo:)çok tatlı
-
Ahwywjwhwya ne çıkarı. Bilgisayarı atsa attığı bilgisayarı almayacam ki. Zaten aldım.
yine de senden de özür diliyorum tamam 😄😄😄
-
Yok ya önemli değil, biri gelip illa öyle yazacaktı ben yazayım çıksın aradan dedim. Evet olabilirdi, veya işlemciyi r3 1600 falan yapıp ekran karti 2060 falan belki bilmiyorum kurtarır mı ama birazdan bakicam sistem toplamadan
-
adamsın hocam
sana saygı duyuyorum ve ben de senden özür diliyorum.
-
anakart hariç bileşenleri ikinci el alsan cok daha hoş olurdu
-
Aga forumdakilerin yorumuna göre PC mi alınır yav,burdaki adamlar sabah akşam kız bakmadı boyum kisaa hüüü muhabbeti yapıyor,senin konunu gördüm herkes bir şey sallamış bir şey bildikleri de yok,excalibur fiyatına göre iyi bir performans vermiyor,GTX1650 rtx3050 ye göre epey geride bir kart,işlemcisi kötü hata etmişsin -
Iyi almışsın aslında, sadece kasa olarak şunlar var klavye monitorle 15-16'ya gelirdi, bütçeni aşardi. Güle güle kullan
sinerji.gen.trSinerji Orion Ryzen 5 1600 16GB 480GB NVMe M.2 SSD GTX1660 Super [Oyun Bilgisayarı]https://www.sinerji.gen.tr/sinerji-orion-ryzen-5-1600-16gb-480gb-nvme-m2-ssd-gtx1660-super-oyun-bilgisayari-p-36069
sinerji.gen.trSinerji Capella Ryzen 5 1600 16GB 480GB NVMe M.2 SSD GTX1660Ti [Oyun Bilgisayarı]https://www.sinerji.gen.tr/sinerji-capella-ryzen-5-1600-16gb-480gb-nvme-m2-ssd-gtx1660ti-oyun-bilgisayari-p-36261
-
Rtx den Gtx e yükseltme keyfi.. -
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Niye herkesin dediğini yapıyon
|
Benzer içerikler
- k ne demek
- vodafone baz istasyonu kira bedeli 2024
- 1.lig futbolcu maaşları
- kusura bakma diyene ne denir
- pegasus koltuk düzeni
- türk çay emojisi
- exxen filmleri
- telegram indirim kanalları
- 5g nedir zararları
- yeşil nasim
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X