Şimdi Ara

Dh den çıkacak seri katil

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
672
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle yazdıklarımın troll olduğunu belirteyim,eşgali bu diye paylaştığınız şahıs ben değilim.Bir sürü troll hesap açıp bazı kişileri rezil ettim farklı farklı sitelerde tabi normal insanları değil facebook ta pkk sempatizanlığı yapanların fotoğraflarını alıp trollüyordum bu şekilde.Elliot rodger olayından sonra youtube da benzeri yapacağını söyleyen tipler doluştu ve baya ilgi görüyorlardı.Bende burdan yürümeyi düşündüm.Hastalıklı yabancı tiplerin yazdıklarıyla böyle bir karakter yarattım size.Ha tabi ilk yarattığım troll bu değil daha bir sürü troll hesapla yazıyorum ama ilk defa biri bu kadar ciddiye alındı.Arkadaş asıl ilk hesabımı bulamamış bulsaydı troll olduğumu anlardı ilk hesapta fakirim diyordum hatta birileri fakirsin nasıl viski içiyorsun lan diye sataşmıştı sonra zenginim diye çevirdim.Geçen gün biri akıl hastanesi vs diye açtığım konudan farketmiş olmalı trollediğimi nerde yattın ne ilaç kullandın vs diye sıkıştırınca söyledim troll olduğunu.Daha önce açtığım troller pek ciddiye alınmıyordu bende böyle bir şey yaptım.Ama hakkını vermişim bir sürü insan inanmış güzel trollemişim.

• Ne diyon birader?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SM01_VXG

Ne diyon birader?

Yaptığım trolü fazla ciddiye alıp şikayet etmişler.Sabah baya tantana dönmüş şimdi gördüm bende bilgilendirme yapıyorum olay bu.
  • barda filmini izledin mi?
  • polis sizle iletişime geçti mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Save The Day

polis sizle iletişime geçti mi

Polis yok şuan ha geçsede yazdıklarımın hikaye olduğunu yaşımın farklı olduğunu fotoğrafta paylaştığım kişinin ben olmadığımı ve akıl hastanesinde yatmadığımı görecek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: actaest

quote:

Polis yok şuan ha geçsede yazdıklarımın hikaye olduğunu yaşımın farklı olduğunu fotoğrafta paylaştığım kişinin ben olmadığımı ve akıl hastanesinde yatmadığımı görecek.

yazılar çok ciddi gibi yazıldığı için herkes ciddi sanıp şikayet etmiş. o kişilere durumu izah ettiniz mi. sayfalarca olmuş bir konu vardı. kaldırılmadıysa oraya yazın ve izah edin derim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Ruh hastası mısın? aylardır aynı konuları açıyorsun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

yazılar çok ciddi gibi yazıldığı için herkes ciddi sanıp şikayet etmiş. o kişilere durumu izah ettiniz mi. sayfalarca olmuş bir konu vardı. kaldırılmadıysa oraya yazın ve izah edin derim

Amaç oydu zaten ciddiye alınması.Sahte troll yapmanın ne amacı olsun :D gördüm onu ama sonra kaldırıldı açıklıyana kadar.Tabi ciddiye aldıklarını görüyordum ama bu kadarını beklemiyordum.

• Inanasim gelmiyor hic bi trollun bu kadar issiz olacagini ve ozenli calisabilecegini sanmiyorum. Tum o yazilar hayal urunuyse helal olsun harcaniyorsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi APOTHEON -- 4 Mayıs 2017; 19:21:41 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • böyle ciddi bir konuda niye dalga geçiyorsun

ss alıyorum
  • 2 hesabımı ortaya dökmüş ihbar edicem diyen kişi ama 3. yü bulamamış onu bulsaydı trollediğimi anlardı zaten.Orda açık vermişim fakirim diyerek.Daha detaylı araştırırsanız trolü yakalırsınız :D
    https://forum.donanimhaber.com/cirkin-olmak-fakirlik-ve-yasadiklarim-kisaca-hayatim--92394483
  • neden o kızın fotoğrafını kullandın kaç kişi o kıza mesaj attı o konudaki mesajları

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Psikoloğa git hatta psikiyatriye hastanın tekisin ve csb demiştim en baştan
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.