Şimdi Ara

DH | Digimon Battle Yardım Bölümü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
263
Cevap
0
Favori
10.601
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bilindik sorular için konular açılıyor sürekli. Oyun hakkındaki sorularınızı buradan sorun elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışacağım. Cevabını verdiğim soruları buraya ekliyeceğim böylelikle bir Sık Sorulan Sorular listesi oluşturmuş olacağız.

Diğer arkadaşlarda cevap verebilir.

--------------------------------

Soru:
    Türk'ler hangi server'da yer almaktadır?
    Cevap:
    Bir çoğumuz Mihira Server'ında yer almaktayız.

-------------------------------

Soru:

Şuan Yumak Digimon,Zorumon felan var başka digilere nası gidebilirim (Lugi@)
    Cevap:
    Buldum Harita Varmış w Basınca ana harita z tuşuna basıncada bulunduğumuz bölgenin haritası çıkıyor burdada hangi digi kaç lv yazıyor =) (Lugi@)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wizQ -- 20 Mart 2010; 0:05:25 >

• HAngi serverde oynuyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lugi@

HAngi serverde oynuyoruz

Türk'ler olarak birçoğumuz Mihira Server'ında yer almaktayız.
  • Şuan Yumak Digimon,Zorumon felan var başka digilere nası gidebilirim

Edit:Buldum Harita Varmış w Basınca ana harita z tuşuna basıncada bulunduğumuz bölgenin haritası çıkıyor burdada hangi digi kaç lv yazıyor =)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amyfm -- 18 Mart 2010; 15:32:21 >
  • Beyler benim gerçekten çok garip bir sorunum var. Oyunu indirdim ve kurdum, fakat kurduğum gün oyuna giremedim. Giremedim derken launcer a giriyorum update leri yapıyor ve gameguard çıkıyor. Gameguard dolduktan sonra kayboluyor ve hiç bir şey olmuyor. Yani oyuna giremiyorum. Ama bu olay dün geçti ve ben gameguard dosyasını silerek tekrardan yüklettirdim ve girebildim. Ama oyundan çıktıktan sonra ne yapsam bir daha giremedim. Bana oyunu tekrardan kurun demeyin, çünkü zaten bunu denedim. Antivirüs-güvenlik duvarı gibi şeyler kullanmıyorum. Ayrıca bilgisayarım laptop, ama bununla alakası olsaydı hiç girmezdi. Yardımlarınızı bekliyorum.

Şimdiden teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rein

Beyler benim gerçekten çok garip bir sorunum var. Oyunu indirdim ve kurdum, fakat kurduğum gün oyuna giremedim. Giremedim derken launcer a giriyorum update leri yapıyor ve gameguard çıkıyor. Gameguard dolduktan sonra kayboluyor ve hiç bir şey olmuyor. Yani oyuna giremiyorum. Ama bu olay dün geçti ve ben gameguard dosyasını silerek tekrardan yüklettirdim ve girebildim. Ama oyundan çıktıktan sonra ne yapsam bir daha giremedim. Bana oyunu tekrardan kurun demeyin, çünkü zaten bunu denedim. Antivirüs-güvenlik duvarı gibi şeyler kullanmıyorum. Ayrıca bilgisayarım laptop, ama bununla alakası olsaydı hiç girmezdi. Yardımlarınızı bekliyorum.

Şimdiden teşekkürler.

Laptop'la alakası yoktur. Sağ alttaki "system tray" bölümünden bir resim gönderebilirsen sevinirim. Hangi programların çalıştığına bakalım.

Ayrıca oyundan çıktıktan sonra birdaha giremedim demişsin tam olarak nasıl bir sorunla karşılaştın giremedin? Sorunu daha fazla açarsan iyi olur...

• Sağ altta hiç bir program çalışmıyor. Sadece internete bağlı olduğumu gösteren simgeler falan var.

Oyuna bir daha giremedim derken yani oyundan çıktım ve yine aynı olay olmaya başladı. Yani launcer e giriyorum. Start Game e basıyorum, gameguard doluyor ve sonra hiç bir şey olmuyor. Delirmek üzereyim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ARK: Survival Evolved [ANA KONU]
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rein

Sağ altta hiç bir program çalışmıyor. Sadece internete bağlı olduğumu gösteren simgeler falan var.

Oyuna bir daha giremedim derken yani oyundan çıktım ve yine aynı olay olmaya başladı. Yani launcer e giriyorum. Start Game e basıyorum, gameguard doluyor ve sonra hiç bir şey olmuyor. Delirmek üzereyim.

Daha önceden böyle bir sorunla karşılaşmadığım için net bir çözüme sahip olmasamda varsayımlar üzerinde duralım.

Oyunu tamamen kaldırıp, "CCleaner" isimli programla bilgisayarını temizle. Buna ek olarak "Malwarebytes' Anti-Malware" programıyla bilgisayarında Malware taraması yaptır. Daha sonra oyunu tekrar kurmayı dene.
  • Mud Village ışınlanma kartını nerden bulabilirim yardımcı olur musunuz?
  • ya teleport itemlerim bitti diğer dünyaya nasıl geccem nerde satılıyor teleport itemleri yardım
  • katılıyorumm bendede bitti sadece townlara dönmek için olanlar war :(
  • downloader ile indirsem kaç saat sürer acaba
  • saat sürmez diye düşünüyorum en fazla 45 dk
  • digimon downloader exe den bahsediyorum.45 dk tüm oyunu indirebilir mi yani kaç mb ki bu oyun
  • ya 45 dk sürmesede en fazla 1 saat oyun 960 mb. fln
  • internet hızına bağlı aslında :D ben 4 saate indirmiştim :D 1mb netim xD tabii downloader yoktu o zamanlar :D
  • soruma cevap yokmu ya
  • Beyler Digimon Yakalama zorlaştımı yoksa herkes 20-25 denemedemi yakalıyor her savaşta 3 kere denedim 5 savaş yaptım = 15 ama yakalayamadım bir tsunomon

Edit:Yakaladım ama 50 kere denedim :S

ve Digimonu nası iyileştiricem,heallicem,canlandırcam =) ??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amyfm -- 19 Mart 2010; 18:22:56 >
  • digimon centerden iyleştirceksin ama bnm soruma cvp yokmu mahsur kaldım burda
  • card shoplarda satılıyor olması lazım.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.