Şimdi Ara

DH | Digimon Battle Yardım Bölümü (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
263
Cevap
0
Favori
10.601
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben girebiliyorum
  • :) sımdı bende giriyorum :D
  • arkadaslar stat dağılımı konusunda sorunum var yeni başladım oyuna eski oyunculardan değilim yani hangi digimonun neye göre stat ve kaça kaç stat verdiğini bir arkadas söylerse çok sevinirim iyi oyunlar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: betten

arkadaslar stat dağılımı konusunda sorunum var yeni başladım oyuna eski oyunculardan değilim yani hangi digimonun neye göre stat ve kaça kaç stat verdiğini bir arkadas söylerse çok sevinirim iyi oyunlar...

Ben genelde str veririm hep . Can + Ap
  • Saçma bir soru olabilir ama.
    İmpmon crest 5 in çıkcağı impmonu bulamadım bi türlü saw blade world east'da tam olarak yer söyliyebilecek varmı ?
  • quote:

arkadaslar stat dağılımı konusunda sorunum var yeni başladım oyuna eski oyunculardan değilim yani hangi digimonun neye göre stat ve kaça kaç stat verdiğini bir arkadas söylerse çok sevinirim iyi oyunlar...

Full INT ver.
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shadowz61 -- 24 Mart 2010; 23:31:48 >
  • Arkadaşlar ayakkabılar drop olarak mı düşüyor eğer düşüyorsa hangi digimondan düşürdünüz???Bir de oyunda aura falan var mı gold drill excalibur itemleri falan???
  • Benim yine?! bir sorum var.

Her ne kadar Poromon yakalamak istesemde C ye basıp digimona bastığım zaman 'You can't capture this digimon' diyor. Nede yakalayamıyorum.

Tamer levelim. 25 Digimonlarımın levelli: 22 Neden yakalayamadığımı hala anlamış değilim.
  • ben yeni bir digi yakaladım ve bunu nasıl kasıcagımı bilmiyorum yardımcı olurmusunuz

acemiyim oyunda :d
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rein

Benim yine?! bir sorum var.

Her ne kadar Poromon yakalamak istesemde C ye basıp digimona bastığım zaman 'You can't capture this digimon' diyor. Nede yakalayamıyorum.

Tamer levelim. 25 Digimonlarımın levelli: 22 Neden yakalayamadığımı hala anlamış değilim.

Oyun beta olduğundan dolayı şu anda her digimon yakalanabilir değil , yani o digimon yakalanmıyor.

quote:

Orijinalden alıntı: ibo_36

ben yeni bir digi yakaladım ve bunu nasıl kasıcagımı bilmiyorum yardımcı olurmusunuz

acemiyim oyunda :d

savaştayken üst tarafta "recall" tuşu var, o tuşla digimonu savaşa çağırabilirsin.
    Digimon rokie(11 lvl) olunca digimon list den digimona sağ tıklayarak partner olarak seçebilirsin.

• EE benim soruma cevap yokmu )=
  • quote:

Orijinalden alıntı: /!\MHERTY/!\

Arkadaşlar ayakkabılar drop olarak mı düşüyor eğer düşüyorsa hangi digimondan düşürdünüz???Bir de oyunda aura falan var mı gold drill excalibur itemleri falan???

her türlü digimondan giysi, ayakkabı, egg, crest düşüyor.

aura olayını bilmiyorum. Ama gold drill ve excalibur mega digi yapma eventinin ödülü. event bittikten sonra oyuna da konulur herhalde.

Bu arada benim de bir sorum olacak. Bu yakalanmayan digiler obt bittikten sonra oyuna geçilince yakalanabilir olabilir mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atelli -- 21 Mart 2010; 21:14:40 >
  • arkadaslar bir sorum olacaktı agumon vs greymon a geçirdim ama arkamda agumon olara geliyor bunu deigistirme yani greymon olarak gezmesi mümkünmü birde arkadsin birinde metalgreymon arkasindaydi bunu nasil yapabilirim yardımcı olursanız sevinirim iyi oyunlar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: shadowz61

quote:

Orijinalden alıntı: wizQ

quote:

Full INT ver.

Full İNT mi . Ben hep str veriyorm int mi verim ?

bende str dex con olarak dağıttım ama neden int intin amacı nedir yani ne işe yarar ne gibi yararı dokunur ?

• int derken bol bol skıl kullanırsın fln kastediyor galiba ama bence cana ataga ve dex e dönüşümlü olarak verilebilir her biri bir işe yarıyor

dex digimonun yeniden saldırması için gerek süreyi azaltıyor str güç veriyor hpde can zaten :) int de bol bol skıl kullananlar için makul derecede verilebilir bence
  • Tüm Digimonlar Neden Yakalanmıyor?

Örnek: Kapurimon
  • Kapurimon In-Trainning Değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lugi@

Kapurimon In-Trainning Değil

Kapurimon In-Training'dir

Bu arada oyunda ki en değerli yumurta ve Crest'ler hangileridir arkadaşlar?

Bende 2 tane +3 Crest Of Love 1 tane +3 Crest Of Hope var.

Bunlar yeterli olur mu 3ü toplam %30 HP ve %3 defans veriyor.

Yumurta olarak ne önerirsiniz ve Crest'leri değiştirmem gerekir mi?

Palmon kasıyorum bu arada

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.