Şimdi Ara

DH | Digimon Battle Yardım Bölümü (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
263
Cevap
0
Favori
10.601
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • öncelikle herkese sa arkadaşlar ben tsunomonu elecmona evrimleştirmek istiyorum ama 11lw olunca gabumon oluyo nasıl elecmon elde edebilirim yardım ederseniz sevinirim
  • zurumon yakalar isen 11lvlde elecmona dönüşür v ye basıp ordan digimonları ınceleyebilirsin kolay gelsin
  • saol teşekkürler
  • Skill sıfırlamaya rastlamadım hiç ama npc den olmuyor onu biliyorum.Eğer çinde ki gibi olursa 'Bomb Card' isimli item ile sıfırlanabiliyor.

ice ve geko swamp da champion yapabilirsiniz rahatlikla geri kalanı için ise mud labyranth de kasabilirsiniz.

Digimonun ismi 'L' ye bastıktan sonra açılan digi listte,ismini değiştirmek istediğiniz digimonun resmi üzerine çift tıkladıktan sonra açılan bilgi kısmında üstte digimonun ismine tıklamanız yeterli.
  • Erden_ ice ve go swamp nerde mudfrigimondamı yoksa başka kartla gidilen başka şehirmi eğer öyleyse kart nerden çıkıyor
  • Genel sorulan sorulara göre şöyle cevap vereyim;

Her digimon OBT olduğundan dolayı yakalanmıyor. Yakalananlar Koromon, Tsunomon, Yuramon, Yokomon, Gurumon, Tokomon, Nyaromon (Rookie olarak; Agumon, Gabumon, Palmon, Biyomon, Elecmon, Patamon, Salamon)

Icy Plains (Time Village) kartı Mud(Frigimon Village) de satılmıyor. Mud'dan Gecko Swamp (Geko Village) kartı alıp, oradan Icy Plains(Time Village) kartı alabilirsiniz.

Statlara gelince; STR; atak, Dodge Rate(Battle Level) ve can arttırır, DEX; hız, atak ve Dodge Rate arttırır, CON, defans, HP ve VP arttırır, INT; defans, VP ve Dodge Rate arttırır. Statları, crest ve digi-egglerle uyumlu vermeniz daha mantıklı olur, şahsen ben crest ve digi-egglerime göre 1 STR 1 HP vereceğim
  • Çok sağolasın takuya
  • Teşekkürler.
  • Arkadaşlar şuan oyunu yüklüyorumda bana biraz oyunu anlatın başlıcam
  • Oyunu anlatmak derken? Zaten ana konudan, sorulan sorulardan ve diğer konulardan oyunun neyle ilgili olduğunu, nelerin önemli olduğunu anlayabilirsin.
  • benim şöyle bi sorum olcaktı oyunda bi yerden görevler alıyomuyuz alıyosak kimden alcaz
  • Ben indirdim, yükledim. Ancak sorun var. Oyunu launcherdan başlatmak için starta bastığımda bekliyorum. Ondan sonra siyah ekran geliyor ve oyun donuyor. Bunu nasıl düzeltebilirim ?
  • oyunu sil , klasöründende sil , yeniden yükle
  • bilen bi arkadaş item piyasası hakkında bilgi verebilir mi ? ne kaça gidiyor ona göre hareket edelim
  • quote:

Orijinalden alıntı: genksta

bilen bi arkadaş item piyasası hakkında bilgi verebilir mi ? ne kaça gidiyor ona göre hareket edelim

Şu an ticarette hata var sanırsam.Mümkün olduğunca az ticaret yapmaya çalış.
  • Arkadaşlar tam oyunu yüklicektim elektrik gitti yeniden başladım bişi geldi okeyledim sorun olmaz deme ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: 41mustafa41

Arkadaşlar tam oyunu yüklicektim elektrik gitti yeniden başladım bişi geldi okeyledim sorun olmaz deme ??

Uyarının ne dediğine bağlı
  • bi cevap versenize lütfen görev nerden alınıyor
  • 30 tane vilemon kestim bişey çıkmadı.Vilemon mustache düşmüyomu artık tamda item basçakken kıl oldum . satan varsa tanesini 2k dan alırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: genksta

30 tane vilemon kestim bişey çıkmadı.Vilemon mustache düşmüyomu artık tamda item basçakken kıl oldum . satan varsa tanesini 2k dan alırım

26 lvliklerden kes eğer calumonun ordakilerden kesersen bişe çıkmaz Digi drop olarak yani Gekotown nın oralardaki vilemonlardan çıkıo Vilemon drop

bu arada +3 +4 Courage Chest alınır +1 Hope chest alınır
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.