Şimdi Ara

DH | Digimon Battle Yardım Bölümü (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
263
Cevap
0
Favori
10.601
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kapurimon In-Training olmayabilir ama ondan Önce Metal Koromon Var Oyundaki Adıyla Choromon.Onu yakalaman gerek kapurimon içinEn azından öyle biliyorum

Edit:Beyler sizce neyi kasıyım?

Renamon-Agumon-Gabumon-Palmon-Patamon

Önerinizi Sölerseniz Sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amyfm -- 22 Mart 2010; 17:35:07 >
  • Arkadaşlar Aşağıdaki Resimde 2 Tane Musrooms Seed'e Karşılık Crest Of Love Verildiği Yazıyor.Peki Bunu Nereden Çevireceğim?

DH | Digimon Battle Yardım Bölümü
  • MudFrigimondaki Babamon'dan Mix yapabilirsin

Edit:Renamon 25 oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amyfm -- 22 Mart 2010; 17:39:43 >
  • Zaten Bu Benim Çarım Fotoda Benim Ben nerden Çeviricem Diyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lugi@

Kapurimon In-Training olmayabilir ama ondan Önce Metal Koromon Var Oyundaki Adıyla Choromon.Onu yakalaman gerek kapurimon içinEn azından öyle biliyorum

Edit:Beyler sizce neyi kasıyım?

Renamon-Agumon-Gabumon-Palmon-Patamon

Önerinizi Sölerseniz Sevinirim

Renamon dışında hepsi kasılabilir bence

Palmon ben kasıyorum o yüzden onu da ele

Ben sizin yerinizde olsam Patamon kasardım

• benim iki sorum olcaktı 1.cisi savaştan sonra kartlar falan düşüyo onları nasıl kullanabilirim 2.ciside digimonu savaş esnasında nasıl geliştirebilirim ha bi sorum daha olcak agumonu nerden bulabilirim yakalanabilirmi
  • quote:

Orijinalden alıntı: kadirassa

benim iki sorum olcaktı 1.cisi savaştan sonra kartlar falan düşüyo onları nasıl kullanabilirim 2.ciside digimonu savaş esnasında nasıl geliştirebilirim ha bi sorum daha olcak agumonu nerden bulabilirim yakalanabilirmi

1- "I" Tuşuna Bas.Envanteri Aç.Card Yani Kart Yazan Yere Tıkla Üstten.Kartları Göreceksin.Envanterin Aşağısında İse "Card Slot" Diye Bir Yer Var.Kartlarını Oradaki Boş Yerlere Yerleştirebilirsin

2- Rookie-Master Gibisinden Soruyosan.Öle Bişe Olduğunu Sanmıyorum (Yani Levelini Yükselttikce Zaten Gelişiyor) Ama Bir Pnecere Var Savaş Esnasında "Rookie,Master.." Gibisinden Yazıyor Onları Levelini Yükseltikce Digimonunu Evolation İle Geliştirirsin...

3- Agumonu In-Traning Halde Koromonu Yakalayıp Geliştirmen Lazım... Koromonuda Arbaretum Entrance'de Bulabilirsin...

İnşallah Yardımcı Olabilmişimdir =)

• benim bikaç sorum var
    1-ölen digimon nası canlanıcak bi item istiyo oda item shopta yok.Digital word varmış heralde orayada teleport kardı olmadan gidilmiyomuş eee ben nası canlandırcam
    gabumonu kıl oldum oyuna
    2-fazlalalık koromon var digimon trade yaplıyomu
  • quote:

Orijinalden alıntı: genksta

benim bikaç sorum var
    1-ölen digimon nası canlanıcak bi item istiyo oda item shopta yok.Digital word varmış heralde orayada teleport kardı olmadan gidilmiyomuş eee ben nası canlandırcam
    gabumonu kıl oldum oyuna
    2-fazlalalık koromon var digimon trade yaplıyomu

Oyuna ilk başladığınızda doğduğunuz şehir var ya oraya gidiniz.

Digimon Center adında bir npc olacak ordan Discard Digimon seçeneğine tıklayarak istemediğiniz Digimonu BIT karşılığında satabilir Reviving Digimon'a tıklayarak yine BIT karşılığında Digimonunuzu canlandırabilirsiniz.

Umarım yardımcı olmuşumdur.

• cevap için teşekkürler
  • ya şimdide calumonun verdiği görevi yaptım. 10 vilemon kestim fakat kartları alamıyorum
  • quote:

ya şimdide calumonun verdiği görevi yaptım. 10 vilemon kestim fakat kartları alamıyorum

inventerında yer olmayabilir
  • Beyler bu konuda yardımcı olan birçok kullanıcı var, yardımcı olmaya devam edecek kullanıcılar varsa onları konu başlığında genel yardımcı olarak belirteceğim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oguz523

quote:

ya şimdide calumonun verdiği görevi yaptım. 10 vilemon kestim fakat kartları alamıyorum

inventerında yer olmayabilir

gözümden kaçmış neyse sorun çözüldü
  • 1.sorum mud kartı nedir ne işe yarar

2. sorum şu görevi nasıl yaparım yardımcı olursanız teşekkür ederim şimdiden tşkler
     DH | Digimon Battle Yardım Bölümü
  • teşekkür ederim
  • bir şey daha sorucam digimon yakalarken saldırı canı azkenmi yakalamaya çalışmalıyım birde o yakalama ışığı çıktığında başka bi tuşa basmalımıyım
  • skilleri nerden ssıfırlıcaz mudda yoktu
  • yüksek lvl li arkadaşlar bizlere lvl e göre kasılma yerleri hakkında fln bir bilgi verebilirmisiniz ?
  • Digimonun ismi nasıl değişiyordu ?
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.