Şimdi Ara

DH | Digimon Battle Yardım Bölümü (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
263
Cevap
0
Favori
10.601
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • tamamdır.Bu akşam Digi-Egg of Courage +4 yaparım herhalde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: genksta

tamamdır.Bu akşam Digi-Egg of Courage +4 yaparım herhalde.

Brave egg i kullanmak için mi yapıyorsun yoksa satmak için mi?Kullanmak içinse,güç için miracle en yararlı olanıdır brave egg le uğraşmak yerine onu yapsaydın çok çok daha fayda sağlayabilirdi sana.
  • Şu anda gelen patch hakkında bigisi olan var mı ?
  • bende savaş sırasında bir yavaşlama var sadece bendemi yoksa geneldede varmı bu yavaşlık?
  • ya nolur bi cevap verin kimden görev alıyoruz bu kadar zormu bi cevap yazmanız üç gündür cevap bekliyorum
  • ARKADAŞLARIM VE YİĞENLERİM DİGİMON BATTLE İÇİN FORUMN SİTESİ AÇTIM LÜTFEN ORAYA İLGİLİ KONULARI AÇMANIZI RİCA EDERİM

http://digimon.rpgwars.org/
    http://digimon.rpgwars.org/
  • cevap verdiğiniz için teşşekür ederim bol şans
  • arkadaşlar rahatsız ediyorum ama ımpmont crest diye bi görev aldım napmam lazım ımpmontmu kesmeliyim bide digimonlar kaç lvl olunca gelişiyo mesela 11 olunca gelişmişti şimdi 22 mi olması lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: kadirassa

arkadaşlar rahatsız ediyorum ama ımpmont crest diye bi görev aldım napmam lazım ımpmontmu kesmeliyim bide digimonlar kaç lvl olunca gelişiyo mesela 11 olunca gelişmişti şimdi 22 mi olması lazım

11 - 21 - 31 - 41
  • teşekkür ederim nick işaretindende impont kesmem gerekiyo heralde inşallah doğru anlamışımdır
  • quote:

teşekkür ederim nick işaretindende impont kesmem gerekiyo heralde inşallah doğru anlamışımdır

İmpmon keseceksin.Sonra İmpmon Crest1/2/3/4/5 adında 5 tane item düşüreceksin ondan sonra görev bitecek.
  • teşekkür ederim rahatsız ettiysem kusura bakma
  • digimonun guilmon 22 lvl oldu yanımda growlmon olarak gezmesi lazım ama guilmon olarak geziyo gelişmiş haliyle nasıl gezer
  • Aura alman lazım gelişmiş olarak gezmesi için.
  • imp mon görevi Haritaların farklı bölümlerin farklı lvl lerde İmpmonlar war her map deki impmonlardan aynı Crest çıkıo mesela 26 lvlden Crest 2 çıkıosa ne kadar kesersen kes hep İmpmon Crest 2 çıkar 28 den İmpmon Crest 4 çıkıosa sürekli o çıkar çaktınızmı olayı
  • teşekkür ederim birde digi edge of knowedge diye yumurta gibi bişey var bu digimonmu oluyo yada nasıl kullanabilirim
  • digi egg of knowledge +1 buna nasıl artı basılır nasıl değerlendirilebilir
  • quote:

digi egg of knowledge +1 buna nasıl artı basılır nasıl değerlendirilebilir

bir tane daha egg of knowledge bulursan +2 ye basabilirsin.
  • aura nerden bulabilirim birde digimon yakalmada şansım hiç tutmuyor kolay yolu yokmu
  • gece 10-1 arası event var ama bitiyor sanırsam. Yakalama sansını %30 arttırıyor.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.