Şimdi Ara

DH | Digimon Battle Yardım Bölümü (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
263
Cevap
0
Favori
10.601
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • teşekkür ederim digimon battle yaz gogula sitesinden indir
  • KADİRASSA TÜRKÇENE HAYRAN KALDIM GOGULA
  • Gogula süpermis
    Bide yukarda Imptmont yazmis
  • ya dalga geçmeyin üşendiğimden gogul yazdım napim yanlış olmuş yoksa TÜRKÇEM iyidir
  • ha google ha gogul
  • şimdi ben bu aurayı aldım kullanıyorum ama anladığım kadarıyla süresi bitince digimonlar gelişmemiş olarak dolaşacak benle peki gelişmiş olarak gezmesi için başka yolu yok mu?
  • Beyler ben bu armorlandırmayı anlamadım neler gerekiyo nasıl yapıcaz biri PM'den yazabilir mi?Oyuna yeni başladımda
  • quote:

Orijinalden alıntı: kadirassa

şimdi ben bu aurayı aldım kullanıyorum ama anladığım kadarıyla süresi bitince digimonlar gelişmemiş olarak dolaşacak benle peki gelişmiş olarak gezmesi için başka yolu yok mu?

onun için ilerde normal auralar gelicek süresiz olacak o auralar

• quote:

Orijinalden alıntı: Ghost Rider477

Beyler ben bu armorlandırmayı anlamadım neler gerekiyo nasıl yapıcaz biri PM'den yazabilir mi?Oyuna yeni başladımda

zaten suan olmuyorki o daha :) istedigin Digimon icin ona gereken Egg alacaksin bide Booster lazim.
  • arkadaşlar digimon rpg nin bir açığını buldum. savaşta yakalanmış digimonlarınız ölürse eğer savaş esnasında revive itemini inventerdan alıp digimon listesinde ölmüş digimona basıyoruz. sonra yerine koyuyoruz ama çok hızlı yapmamız gerek ki diğer digimonlar ölmesin. savaş sonunda bir de bakıyoruz revive itemi yerinde ve ölmüş digimonumuz canlanmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-45A0951B7 -- 9 Nisan 2010; 17:27:11 >
  • teşekkür ederim saol
  • hangi digimon drop olarak str/dex veren takı düşürüyo bilen arkadaşlar paylaşırsa iyi olur
  • Koordinatlar gözükmüyor oyunda.Bilgisi olan var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ouzhan61

Koordinatlar gözükmüyor oyunda.Bilgisi olan var mı ?

M.I.B Eventi dolayısıyla olabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: taichi93

quote:

Orijinalden alıntı: ouzhan61

Koordinatlar gözükmüyor oyunda.Bilgisi olan var mı ?

M.I.B Eventi dolayısıyla olabilir

Teşekkürler.
  • Beyler bir sorum daha olucak peki bu special evolve nasıl oluyo?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ghost Rider477

Beyler bir sorum daha olucak peki bu special evolve nasıl oluyo?

Değişik şartları var hepsinin. Server'daki en iyi digimon, 51+, 71+, 91+, değişik kartlar veya itemler gibi.

• Bilgisayarımda saçma bir virüs var .exe lere bulaşıyor bunun yüzünden her şeyde virüs buluyor bunu nasıl yapabilirim. Format Atmadan
  • @BlackRap; o virüs büyük ihtimalle Sality virüsüdür, gerçekten baş belası bana da bulaştı, araştırdım format dışında çözüm varmış fakat çok uğraştırıyor. Ben bütün dosyaları temizleyip format attım.
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.