Şimdi Ara

DH | Digimon Battle Yardım Bölümü (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
263
Cevap
0
Favori
10.601
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beyler 40 lvl üstü digimonların olduğu bölüme nasıl geçerim ?????
    bi arkadaş lab 4 dedi ama bilmiom ismi ne
  • bu oyunu nasıl oynuyoruz ya şuan 1 level gigimonum var geziniyom boş boş napıcam?
  • quote:

Orijinalden alıntı: |harun|

bu oyunu nasıl oynuyoruz ya şuan 1 level gigimonum var geziniyom boş boş napıcam?

Digimonları öldürerek level arttır. İlk yokomonları öldür. Git gide daha yüksek levelleri öldür. 11 levelin üstüne çıktığın zaman dilediğinde 11 level altındaki digimonları yakalayabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: taichi93

quote:

bu oyunu nasıl oynuyoruz ya şuan 1 level gigimonum var geziniyom boş boş napıcam?

Digimonları öldürerek level arttır. İlk yokomonları öldür. Git gide daha yüksek levelleri öldür. 11 levelin üstüne çıktığın zaman dilediğinde 11 level altındaki digimonları yakalayabilirsin.

Tamam da bunlar nerede ?Görev falan diyor?
     DH | Digimon Battle Yardım Bölümü

• quote:

Z ye bas alt,üst ve yanlarda geçiş kapıları görüceksin onlara gir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sexxx Dreams -- 1 Mayıs 2010; 18:44:10 >
  • quote:

quote:

quote:

Tamam da bunlar nerede ?Görev falan diyor?
     DH | Digimon Battle Yardım Bölümü

Z tuşuna bas. Sağ altta yuvarlak kırmızı bir daire göreceksin. Oraya gittiğinde geniş bir çember var. Fare ile oraya tıkla yandaki haritaya geçersin. Orada 1 levellik yokomonlar var.

Erden'in de dediği gibi sağ tıklayarak digimonla savaşa girersin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi silinmiş -- 1 Mayıs 2010; 18:46:19 >

• çok sağolun peki yukarda command card slash falan var onlar nasıl oluyor?
  • peki görevler nasıl oluyor?Sadece 1 ve 2 lwl digimonlarla 6 level yaptım da az exp geliyor daha yüksekleri yok mu?
  • Gittikçe ilerle z ye basarak görürsün teleport bölümlerini.
  • evet çözdüm olayı artıyor leveller sağol nasıl yakalıcaz digimonları.?
  • digimon nasıl yakalanıyor c ile olmuyor?
  • Yakalamak için öncelikle 11level olmalısın
  • quote:

Yakalamak için öncelikle 11level olmalısın

oldum zaten 14 levelim.
  • 1-2 digimon yakalanmıyor, onlara ras gelmiş olabilirsin Bunlar Upamon, Poromon.
  • Aga bn üye oldum ama e-maille üyelik aktifleştirme gelmio 2-3 gündür bekliom yardım ltfen.
  • Wemade'de bir sorun var sanırım, üye olanlara aktivasyon maili göndermiyor.
  • Gigimonla başladım. Statları nasıl vermem en iyisi olur?
  • Bana bi türlü gelmedi üyelik aktifleştirme 4-5 tane üyelik açtım hiçbiri gelmedi.
  • sitede bir sorun var banada 1 haftadır şifre gelmedi. statları bence STR ye vermelisin.
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.