Şimdi Ara

DH | Digimon Battle Yardım Bölümü (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
263
Cevap
0
Favori
10.601
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: yenilkent

2 sorum olcak

1. gachapon tam olarak ne oluyo ne işe yarıyo nasıl çalışıyo
    2. drimon görevi çıktı yeni ve görev digimonu olduu için partner yapamıyorum diğer digimonlarımla recall yapıp kasmak da zor oluyo kolay bi yolu varmı

????????

o normal dorumon degil yanlız megası raijinmon oluyor champion seviyeside guardramonuydu neydi 60 lvl yaparsan o digimon senin olur
    6 gun icinde ytapman gerek
  • 7 gün içinde 60 yapabilirmiyiz ki acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bligzer

7 gün içinde 60 yapabilirmiyiz ki acaba

peki bu gachapon neyin nesi açıklarmısınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: yenilkent

quote:

Orijinalden alıntı: Bligzer

7 gün içinde 60 yapabilirmiyiz ki acaba

peki bu gachapon neyin nesi açıklarmısınız

Event oluyor; 2 tane yarıp bilet düşünce gidip tam yaptırıyorsun sonra makineyi oynatıyorsun hediye geliyor
  • Gachapon eventi bitmedi mi
  • arkadaşlar benim 23 lvl guilmonum var ben koromon ve tsunomon yakalamayi denedim olmuyor capture failed diyor ne yapmam lazim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: uriko

arkadaşlar benim 23 lvl guilmonum var ben koromon ve tsunomon yakalamayi denedim olmuyor capture failed diyor ne yapmam lazim?

Daha fazla denemen lazım.Ayrıca Gachapon makinesi hala durduğuna göre gene bir gachapon eventi gelebilir mi?Yoksa artık hep shopdanmi alincak biletler?
  • digimonu capture etmek için belli bi hp sini çekmek gerekiyormu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arch Enemy`

quote:

arkadaşlar benim 23 lvl guilmonum var ben koromon ve tsunomon yakalamayi denedim olmuyor capture failed diyor ne yapmam lazim?

Daha fazla denemen lazım.Ayrıca Gachapon makinesi hala durduğuna göre gene bir gachapon eventi gelebilir mi?Yoksa artık hep shopdanmi alincak biletler?

Shoptan alınacak sanırım

• quote:

digimonu capture etmek için belli bi hp sini çekmek gerekiyormu?

EYER RAHATLARSAN ÖYLE YAP AMA İŞE YARAMAZ :)
  • listemdeki bi digimonla listemdeki başka digimonu kasıyorum ama savaşa girerken her seferinde recall yapmaktan zaman gidiyo bunu ayarı varmı her savaşta ikisi otomatik çıksın ????
  • Yok :( bende isterdim olmasını ama işte
  • quote:

Orijinalden alıntı: lemperor...

Yok :( bende isterdim olmasını ama işte

ama birazönce bi adamla savaştım adam dierk 3 digimonla geldi o nası oluyo????
  • Party kurmuştur
  • quote:

Orijinalden alıntı: TaKaToTaKaR

Party kurmuştur

hayır party diildi tek başınaydı
  • majira serverında olan varmı? bide 11 lvl görevinde npc sabit mi yoksa sabit mi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uriko -- 12 Eylül 2010; 18:07:08 >
  • quote:

majira serverında olan varmı? bide 11 lvl görevinde npc sabit mi yoksa sabit mi

Merhaba urikoBen yugo-wolf Majira serverine gelmeyi düşünüyorum ama bende sadece mihira serveri gözüküyor.Yardım eden de yok o yüzden gelemiyorum.Yardım eden çıkarsa ben de majirada oynayabilirim.
  • inş problemi çözüp gelirsin gerçi şuana kadar pek türk görmedim ama ilkler olabiliriz belki
  • beyler bende 57 lwl agumon var bu agumonu nasıl agumon x yapabilirim ?
    bide bu special digivolutionlar 91 lwl damı oluyo ??
  • beyler 11 mission görevi nasıl yaparım m.ı.b gorevi bisi anlamadım yahu ... !
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.