Şimdi Ara

DH Dilciler Topluluğu[33 Kişi Olduk] (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
110
Cevap
7
Favori
5.609
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Sir Maximus

ekleyebilirsin.
    dil1.
    hedef,olursa ing öğretmenliği,olmazsa dil edebiyat.
    geçen sene mezun olduk,ama kazaya kurban gittik.bu sene 15 haziran ı bekliyoruz.

Nasıl bir kaza çok merak ettim. Özel değilse bizimle paylaşırmısın sınav sırasında olan bir şey miydi? Ona göre belki bizde tedbir alırız.
  • Arkadaslar merhaba. Kelime konusunda eksiklerim var, bana tavsiye edebileceğiniz kaynaklar var mı? Şu sıralar başıma bela olmaya başladı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beta kullanıcısına yanıt
    sınavla ilgili değil,tercihlerle ilgili.
    tercih sırasının önemli olduğunu bilmiyordum.
    ilk sıralara biraz yüksek yerleri yazmıştım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sweetnothing

Arkadaslar merhaba. Kelime konusunda eksiklerim var, bana tavsiye edebileceğiniz kaynaklar var mı? Şu sıralar başıma bela olmaya başladı.

Alfa - Kurgusal Sözlük
    İşe yarıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: nilaybusra

quote:

Orijinalden alıntı: sweetnothing

Arkadaslar merhaba. Kelime konusunda eksiklerim var, bana tavsiye edebileceğiniz kaynaklar var mı? Şu sıralar başıma bela olmaya başladı.

Alfa - Kurgusal Sözlük
    İşe yarıyor

Araştırdım biraz internette hem olumlu hem de olumsuz yorumlar var. En iyisi gidip ben elden bir bakıp inceliyim. Sagolun oneri icin. Alirsam yorumlarimi yazarim buraya.

• "donanım haber dinciler kulübü" diye okudum telefon kulübesi, big ben ne alaka dedim
  • sil beni :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karatekid55 -- 3 Ekim 2014; 15:44:51 >
  • 11.Sınıf dil öğrencisiyim Hedef:Marmara çeviribilim
  • 2 hafta sonra sinava coktan girmis,kurtulmus olacak biri olarak kucuklerime soyluyorum;
    buyuk hedefleriniz varsa ygs ye calisin. sosyali adam gibi oturup tekrar edin,matematik kasin.
    cok pismanim,mutercim tercumanliklari ancak ucundan yakalayabilirim eger lys de 1 yanlis civari yaparsam. kazanamazsam napicam bilmiyorum:(

• quote:

Orijinalden alıntı: Baby HAIM

2 hafta sonra sinava coktan girmis,kurtulmus olacak biri olarak kucuklerime soyluyorum;
    buyuk hedefleriniz varsa ygs ye calisin. sosyali adam gibi oturup tekrar edin,matematik kasin.
    cok pismanim,mutercim tercumanliklari ancak ucundan yakalayabilirim eger lys de 1 yanlis civari yaparsam. kazanamazsam napicam bilmiyorum:(

Söylediklerin gerçekten mantıklı,ama ben ingilizce dışında neredeyse hiçbir şey çalışmıyorum.Pişman olacağımı biliyorum.Ne matematik temelim var ne de sosyal.11.sınıfta kimya,matematik seçecekmişiz ne yapacağımı hiç bilmiyorum.:( Bu arada sana başarılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: nilaybusra

quote:

Orijinalden alıntı: Baby HAIM

2 hafta sonra sinava coktan girmis,kurtulmus olacak biri olarak kucuklerime soyluyorum;

Söylediklerin gerçekten mantıklı,ama ben ingilizce dışında neredeyse hiçbir şey çalışmıyorum.Pişman olacağımı biliyorum.Ne matematik temelim var ne de sosyal.11.sınıfta kimya,matematik seçecekmişiz ne yapacağımı hiç bilmiyorum.:( Bu arada sana başarılar

Aynı ben

Matematiği unuttum, sözelden zaten uzak duruyorum. Bir İngilizcem var ama mükemmel değilim. Yarın da sınav var. Umarım iyi geçer. Eğer iyi geçerse İngilizceyi bırakmayacağım daha fazla çalışacağım söz. ((Okumadı, çalışmadı, boşverdi))

• dil öğrencisiyim 11 bitti 12 olduk ekle beni de hedef turizm rehberliği
  • LYS 5'ten hangi bölümlere girebiliriz, edinebileceğimiz meslekler nelerdir biri yardımcı olursa çok makbule geçer
  • benide ekle kardeş :)

• Dilci arkadaşlar, benim ingilizcem fena değil ama daha cok geliştirmek istiyorum siz iyi bilirsiniz önerdiğiniz kitap falan var mı? Dil falan okumuyorum öğrenmek amaclı soruyorum. Tesekkürler
  • beni siler misin?
  • Yaz beni, hedef Boğaziçi. Temmuz 2015'te uplarım , hatırlatın.
  • karatekid55 kullanıcısına yanıt
    Hayrola?

• Mr.Hetfield kullanıcısına yanıt
    boşver sen sil hocam
  • dil bölümünde okuyorum ekle hocam :)

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.