Şimdi Ara

DH Dilciler Topluluğu[33 Kişi Olduk] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
110
Cevap
7
Favori
5.609
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben sayısal mezunuyum ama LYS'de sadece 5'ten yani yabancı dilden girdim. İngilizce öğretmenliği kazanmıştım ama İngilizce istemediğim için tekrar girdim. Şu anda Almanca öğretmenliği okuyorum.

Pişman mıyım? Biraz. Amacım İngilizce dışında başka bir dil öğrenmekti ama hata yapmış olabilir miyim diye düşünüyorum. Bir de okulun o yönde çok baskısı var. Hazırlıkta kalanlar diğer yıl derslere giremiyor. Derste yapamamış insan derslere girmeden nasıl başaracak, düşünen yok tabi ki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _GuMmY_

quote:

Orijinalden alıntı: nilaybusra

Ben 10.sınıftayım,yabancı dil bölümündeyim.Bölümümü çok seviyorum! :)
    Beni de eklerseniz sevinirim.

hoş geldin büşra bu konu demiyim ama bölüm biraz pasif olabilir hemen sıkılıp gitme

Hoş bulduk.
    Bu arada,adım Büşra değil,Nilay.Ortaokuldayken Büşra diye bir arkadaşım vardı,bilgisayar dersinde ortak bir hesap olarak açmıştık bunu.Tabii artık ben kullanıyorum bu hesabı.

Bir sorum olacak arkadaşlar,ELS Inside and Out kitabını pdf olarak gönderebilecek biri var mı?Bende var ama bazı sayfalar eksik,yazdırıp kitapçık haline getirmeyi düşünüyorum,kitabın tamamı lazım.

• Ekle benide lütfen :)
  • Ben de 11.sınıfım Ekle beni de :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: robotbender

Ben de 11.sınıfım Ekle beni de :)

Tamam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Müsait olan var mı? varsa lütfen pm atın cok önemli bi şey varda..
  • 12. Sınıf öğrencisiyim Türk Dili ve Edebiyatı bölümüne gitmeyi düşünüyorum.
    Beni de eklersen güzel olur.

Edit: İngilizceymiş Türkçe sandım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AreYouReady2Die -- 21 Mart 2014; 22:09:48 >
  • Selamlar , benide ekleyebilirsiniz. Dil bölümü okumayı düşünüyorum ama alan seçemedim henüz bu konuda yardımcı olacak birileri varsa yardımlarını bekliyorum.
  • Online ingilizce yds kurs ücretli ücretsiz önerirmisiniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: sdfghnmnbfdddx

Online ingilizce yds kurs ücretli ücretsiz önerirmisiniz?

hocam bana kalırsa ayrı bir konu aç.kulüp falan ama buralara uğrayan pek yokbana sorsan alanım lys5,yds değil maalesef.

• Yaz kardeşim beni de

• Mr.Hetfield kullanıcısına yanıt
    Yinede tesekkurler

• 10.sınıftaki bir öğrenci seksen sorudan kaç net yapmalı sizce?
  • quote:

10.sınıftaki bir öğrenci seksen sorudan kaç net yapmalı sizce?

Bana sorarsan 10.sınıf deneme çözmek için henüz erken.Ama sen kendini hazır hisssediyorsan bu senelik 25-30 yeter 80 soruda.Ben 11.sınıfım,100 soruda 90+,80 soruda 65 falan yapıyorum,geçen sene 80 soruda dediğim gibiydim.30 civarıydı genelde.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Hetfield

quote:

Bana sorarsan 10.sınıf deneme çözmek için henüz erken.Ama sen kendini hazır hisssediyorsan bu senelik 25-30 yeter 80 soruda.Ben 11.sınıfım,100 soruda 90+,80 soruda 65 falan yapıyorum,geçen sene 80 soruda dediğim gibiydim.30 civarıydı genelde.

Teşekkürler.Peki siz hangi kaynakları kullanıyorsunuz derslerde? Biz YDS Yayıncılık'ın Excellence Grade serisini kullanıyoruz.Belli aralıklarla deneme sınavları ve testler falan geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nilaybusra -- 4 Mayıs 2014; 11:04:11 >
  • quote:

quote:

quote:

Teşekkürler.Peki siz hangi kaynakları kullanıyorsunuz derslerde? Biz YDS Yayıncılık'ın Excellence Grade serisini kullanıyoruz.Belli aralıklarla deneme sınavları ve testler falan geliyor.

ben alan dışıyım.okulumda dil bölümü yok ama dersaneden destek alıyorum.genelde els ve dilko kullanıyoruz.

• quote:

quote:

quote:

quote:

ben alan dışıyım.okulumda dil bölümü yok ama dersaneden destek alıyorum.genelde els ve dilko kullanıyoruz.

Anladım.
    Umarım herkes hedeflerine ulaşır

• 11 yabancı dil sınıfındayım ekle beni de

• ekleyebilirsin.
    dil1.
    hedef,olursa ing öğretmenliği,olmazsa dil edebiyat.
    geçen sene mezun olduk,ama kazaya kurban gittik.bu sene 15 haziran ı bekliyoruz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sir Maximus

ekleyebilirsin.
    dil1.
    hedef,olursa ing öğretmenliği,olmazsa dil edebiyat.
    geçen sene mezun olduk,ama kazaya kurban gittik.bu sene 15 haziran ı bekliyoruz.

Kaza için geçmiş olsun,inşallah kazanırsın hocam.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.