Şimdi Ara

DH Dilciler Topluluğu[33 Kişi Olduk] (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
110
Cevap
7
Favori
5.609
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mike4peace

Çanakkale Onsekiz Mart. Ygsde matematik net -1 (1 yanlış, sanırım böyle oluyodu), toplam ygs puanı 280. LYS5 zaten iddaalı olduğum kısımdı 3 yanlış 77 doğru ile 445 final puanıyla giriş yaptım.

1. sınıf tabanı sağlamlaştırıp aynı zamanda daha ayrıntılı olarak anlatır. İleri okuma yazma, bağlamsal dilbilgisi, sözel beceriler, fonetik gibi alan derslerinin yanında eğitim bilimine giriş ve bilgisayar gibi eğitim ve yök zorunlu dersleri vardı.

2. sınıfta artık sizi inceden öğrencilikten çıkarıp öğretmen adayı olarak görürler. Linguistic(dil bilimi), ismini unuttum fakat sunum becerilerini geliştirmeye yönelik bir ders, türk eğitim tarihi gibi dersler vardı. 2. döneminde artık micro teaching (10 dakikalık sadece aktivitenin işlendiği mini ders.) e giriş olur.

3. sınıfta çocuklara y. dil öğretimi, 2. yabancı dil, drama (söylediğiniz ders, çok zevklidir.), edebiyat ve dil öğretimi, sınıf yönetimi, dil becerilerinin öğretimi (araştırma yapılıyor), özel öğretim yöntemleri (micro teaching dersi) dersleri var. Artık öğretmen adayısınız, hocalarınız size buyrun hocam gibi hitaplar ile seslenir.

Son sınıf zaten staj yılıdır, tam bilgim henüz yok.

YGS'de sosyal,türkçe kısımlarında nasıldınız?

• nilaybusra kullanıcısına yanıt
    10ar net filan sanırım pek hatırlamıyorum. Ygsde iyi olmayan arkadaşlarımıza tek önerim ygsyi bırakın ve lysye abanın, ben hep lys çözerdim, ygsye bir hafta kala da iki gün önce de vs. Puanı size lys verecek, olmuyosa hiç uğraşmayın yani zaman kaybetmeyin ygsde
  • trakya üni ing müt tercümanlık
    puanımı hatırlamıyorum ama ygs rezaletti
    ekle bakalım
  • 10'ar net mi
    valla ben de sadece lys 5 çalışmayı çok isterdim,stres yok bi şey yok zaten yapabiliyorsun.
    ama ygs önemli diğerlerinin önüne geçiriyor falan diyenler var o yüzden ygs çalışmadan da olmaz bence :/
  • nilaybusra kullanıcısına yanıt
    valla gayet de oldu ygs tabi ki etkisi var, fakat ben daha çok ygs hala 200lerde gezenler için söylüyorum hiç gerek bile yok kasmaya
  • Anladım
  • Ekle hocam,12.sınıf dil bölümündeyim hedef İÜ. ingilizce öğretmenliği.
  • Türkiye geneli dilko denemesine giren var mı?
    Ben girdim ve gayet iyiydi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nilaybusra

Türkiye geneli dilko denemesine giren var mı?

Kac net yaptiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ekle Universite hazirlikdayim

• quote:

Orijinalden alıntı: Beta

quote:

Orijinalden alıntı: nilaybusra

Türkiye geneli dilko denemesine giren var mı?

Kac net yaptiniz

71 d 9 y
    68.75 net
    sonuca bakılırsa o kadar da iyi geçmemiş :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nilaybusra -- 3 Şubat 2015; 15:43:05 >
  • Hocam kulüp hala aktif mi bilmiyorum ama yazın beni de .

• 11.sınıftayım,seneye açığa geçmek mantıklı mı?
    Dil kursuna gidiyorum,muhtemelen seneye de gideceğim.
  • Ygs'ye girecek arkadaşlara şimdiden başarılar :)
  • Grup hala aktifse ekleyiniz.Bu arada katılıma bağlı olarak aktif bir whatsapp tarzı bi uygulama üzerinden grup kurmak mantıklı olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 35mhmt -- 16 Mart 2015; 12:03:56 >
  • Ekle hocam.

Bu sene üniversiteye gideceğim. Ne yapacağım konusunda hiçbir fikrim yok. Önümde çok bir dil seçeneği de yok ama pişman olmak istemiyorum.
  • Odtü İngilizce Öğretmenliği hocam. Yardımım dokunursa mesaş atabilirsiniz.
  • Kıvırbaş kullanıcısına yanıt
    Oo ünidaşım ben de ODTÜ FLE'yi kazandım bu sene.Kaçıncı sınıf hocam? Ben isteyerek hazırlığa kaldım :)

• Mr.Hetfield kullanıcısına yanıt
    Hocam selamlar. Ben de hazırlığı geçtim hocam 1 oldum ve pişmanım en iyisini yapmışsınız.

edit: hocam biz tanışıyormuşuz sizinle bu arada whatsapp grubundan yazın açtığımız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kıvırbaş -- 6 Kasım 2015; 20:01:09 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kıvırbaş

Hocam selamlar. Ben de hazırlığı geçtim hocam 1 oldum ve pişmanım en iyisini yapmışsınız.

edit: hocam biz tanışıyormuşuz sizinle bu arada whatsapp grubundan yazın açtığımız.

İsim neydi hocam senin?

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.