Şimdi Ara

## DH Doktorlar ve Tıp Fakültesi Öğrencileri Topluluğu ## (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.293
Cevap
117
Favori
90.817
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beni de eklersen sevinirim hocam :) Mersin Üniversitesi 1. sınıf
  • Ekle hocam Çapa 1. dönem.
  • Dicle Dönem 1

Ekleyebilirsin :)
  • Yeni kazanan arkadaşlara şimdiden hayırlı olsun diyorum :)
    Girdikleri bu çetrefilli yolda sabır ve azimli olmaları, ne olursa olsun yaptıkları yapacakları işin farkında olmaları şu an için tek isteğim. Gerek kendi üniversitelerindeki büyüklerinden gerek başka üniversitelerde tıp okuyan abilerinden ablalarından bilgi almaktan çekinmesinler, gözleri herşeye rağmen korkmasın ve hayatını da yaşamaya çalışsın yeni meslektaşlarım.
  • kocaeli tıp 1. sınıf

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam ekleyiver hacettepe 2. Sınıf

• Bir soru sorayim sizlere . Sizce komite sistemi olan mı yoksa PDÖ ile eğitim veren tıp fakülteleri mi daha iyi
  • Abant izzet baysal tıp dönem 1

• Benide ekleyin dostlar Kocaeli Tıp 1. dönem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KLOREX -- 20 Ağustos 2013; 8:09:20 >
  • celal bayar tıp 1. sınıf beni de ilave et,

bir de artık tıpa girerken sağlık kurulu raporu gerekiyormuş bi malumatı olan var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _-Mavzer-_ -- 20 Ağustos 2013; 17:14:41 >
  • Evet ben bugun gittim aldim 91 tl ye. Sabah 9 dan 3 e kadar surdu. Tabi bazi hastanelerde daha uzun surebiliyormus

• bizim ünide gerekmiyomuş ama 140 liraymış bizim ilçenin devlet hastanesinde iyi ki lazım değil
  • gazi tıp 1.sınıf
  • FaT4L1Ty abimi ekler misin? Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi 2.Sınıf oldu bu sene.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir süredir fazla müsait olamamıştım. Yeni gelen arkadaşlara hoşgeldin diyorum, Tıp fakültesine yeni giriş yapmış arkadaşlara da bölümleri hayırlı uğurlu olsun. İlk mesajımızda imzamız mevcut kullanmak isteyen arkadaşlar için. Saygılar :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: drzeke

Bir süredir fazla müsait olamamıştım. Yeni gelen arkadaşlara hoşgeldin diyorum, Tıp fakültesine yeni giriş yapmış arkadaşlara da bölümleri hayırlı uğurlu olsun. İlk mesajımızda imzamız mevcut kullanmak isteyen arkadaşlar için. Saygılar :)

beni de eklerseniz sevinirim bizim üniden kimse yok listede daha :D istanbul medeniyet üni hazırlık-1.sınıf arası bişey :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: megaman01

quote:

Orijinalden alıntı: drzeke

Bir süredir fazla müsait olamamıştım. Yeni gelen arkadaşlara hoşgeldin diyorum, Tıp fakültesine yeni giriş yapmış arkadaşlara da bölümleri hayırlı uğurlu olsun. İlk mesajımızda imzamız mevcut kullanmak isteyen arkadaşlar için. Saygılar :)

beni de eklerseniz sevinirim bizim üniden kimse yok listede daha :D istanbul medeniyet üni hazırlık-1.sınıf arası bişey :D

Hayırlı olsun dostum fakülten. Listeye Üni ismi yazarak ekledim hazırlık sınavı sonrası istersen düzeltebiliriz :) Bu arada imzayı kullanmak istersen ilk mesajdaki alıntı içindeki kısmı kullanabilirsin. Saygılar
  • Hocam bu atlasları bastırmak ne kadara mal olur bize 500 mb kitap görünce gerçeği nasıldır acaba diye korkuyor insan
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wirm

Hocam bu atlasları bastırmak ne kadara mal olur bize 500 mb kitap görünce gerçeği nasıldır acaba diye korkuyor insan

bizim fakültede arkadaşlar vardı renkli baskı telli vs bişeyler yapanlar. Özenli iş yaptılar alanlar da memnundu öyle bişey olursa yeni kazanan tıp fakültesi öğrencileri için buradan paylaşırım, gerekli bilgilendirmeyi yaparım sizlere :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wirm

Hocam bu atlasları bastırmak ne kadara mal olur bize 500 mb kitap görünce gerçeği nasıldır acaba diye korkuyor insan

kaç para ki bu atlaslar?

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.