Şimdi Ara

## DH Doktorlar ve Tıp Fakültesi Öğrencileri Topluluğu ## (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.293
Cevap
117
Favori
90.811
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Akdeniz tıp 1. sınıf

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tama95 -- 2 Ağustos 2013; 13:55:05 >
  • Abi beni de eklesene kalabalık görülsün :D
  • beni de ekleyiver..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam beni de ekleyiver. sütçü imam tıp dönem 1 :)
  • https://www.dropbox.com/sh/c2s8k65ffqyj9i6/Jz2mryZaIK
    Şunu da ilk mesaja iliştiriverelim de 1. sınıfa başlayanlar faydalanır belki. Ben bunları 1. sınıfta görmüş olsaydım 150 liraya netter almazdım valla. Netter ve sobottanın pdf versiyonları da var onu da koyarım yakında. Telefondan da bakılır o zaman.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi holyjohn -- 2 Ağustos 2013; 12:21:27 >
  • Sakarya üniversitesi tıp fakültesi
  • eklersin
  • marmara tıp bi ara eklersin
  • sadece topluluk haricinde bilgi paylaşım platformu gibi de olsa sizce daha iyi olmaz mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: woozer

sadece topluluk haricinde bilgi paylaşım platformu gibi de olsa sizce daha iyi olmaz mı

Fena fikir değil

• kardo benide ekle Süleyman Demirel Tıp F.
  • inş bir gün buluşur, çay içer ,tanışır , tartışırız. istanbula gelirseniz , fedakarlık yaparım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: woozer

sadece topluluk haricinde bilgi paylaşım platformu gibi de olsa sizce daha iyi olmaz mı

Abi topluluğun amacı zaten o. Toplanıp toplanıp dağılcaz mı sanki :D Yerleştirme sonuçları yeni açıklandı diye böyle "ekle beni" konusuna döndü sene içinde yardımlaşma daha sık olur.
  • Arkadaşlar TUS da YDS şartından bahsediliyor. Kesin olarak uygulanacak mı şimdi bu
  • quote:

Orijinalden alıntı: KneeL.

Arkadaşlar TUS da YDS şartından bahsediliyor. Kesin olarak uygulanacak mı şimdi bu

Şart değil mi zaten? Geçen yıl mezun akrabam da girdi eylülde tusa girecek olan akrabam da girdi. İşi garantiye almak için de olabilir ama

• quote:

Orijinalden alıntı: bulamadımbirşey

quote:

Arkadaşlar TUS da YDS şartından bahsediliyor. Kesin olarak uygulanacak mı şimdi bu

Şart değil mi zaten? Geçen yıl mezun akrabam da girdi eylülde tusa girecek olan akrabam da girdi. İşi garantiye almak için de olabilir ama

henüz şart değil diye biliyorum ama

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: bulamadımbirşey

quote:

henüz şart değil diye biliyorum ama

Şart kardeşim. En az 50 almak zorundasın. Sadece 5. Ve 6. Sınıfta girilen sınavlar geçerli oluyor. korkmaya gerek yok çünkü bence basit. bu sene girdim 52,50 aldım. hem de hiç çalısmadan, etmeden. büyütmeyin kafanızda.

• quote:

Orijinalden alıntı: Fossa Olecrani

Şart kardeşim. En az 50 almak zorundasın. Sadece 5. Ve 6. Sınıfta girilen sınavlar geçerli oluyor. korkmaya gerek yok çünkü bence basit. bu sene girdim 52,50 aldım. hem de hiç çalısmadan, etmeden. büyütmeyin kafanızda.

Çıkmışlara baksak yeter mi
    Yine de ben tırsıyorum aga ya. Lisede hiç 5 almadım ingilizcede. Fakültenin ilk günü zorunlu ingilizce dersini atlama sınavından 87 aldım çok kolay gelmişti millet benden düşük aldı hep. Yani bizim okuldan da YDS'yi geçecek olursa ben hayli hayli geçerim gibi geliyo ama tırsıyorum valla. Ben bu sene bi girecem öylesine Nisan'da mı ne zaman varsa işte. 4. sınıfta bir de ingilizce kasamam. 1. sınıfta ehliyet sınavına harbi harbi çalıştım komiteden 10 aldım o gün bugündür dersin yanında başka şey bakmadım.

• quote:

Orijinalden alıntı: holyjohn

quote:

Orijinalden alıntı: Fossa Olecrani

Çıkmışlara baksak yeter mi
    Yine de ben tırsıyorum aga ya. Lisede hiç 5 almadım ingilizcede. Fakültenin ilk günü zorunlu ingilizce dersini atlama sınavından 87 aldım çok kolay gelmişti millet benden düşük aldı hep. Yani bizim okuldan da YDS'yi geçecek olursa ben hayli hayli geçerim gibi geliyo ama tırsıyorum valla. Ben bu sene bi girecem öylesine Nisan'da mı ne zaman varsa işte. 4. sınıfta bir de ingilizce kasamam. 1. sınıfta ehliyet sınavına harbi harbi çalıştım komiteden 10 aldım o gün bugündür dersin yanında başka şey bakmadım.

Tırsma demiyorum, hobi olarak yine tırs . kendimi ovmeyeyim de benim ingilizcem advance üstü. Bazı paragrafları çevirmekte zorlanmıştım. çalışmadan girersen loto oynar çıkarsın. çalışırsan bir ihtimal 20 doğru yaparsın . eskiden sınavın adı üds'di ve daha kolaydı. şimdi yds'ye çevirdiler, cümlelerde virgül yok. yani her taraftan elinde kalıyor paragraf. eğer iyi anlayamazsan paragrafı gittin yeni sınavlarda. o yüzden sen şimdiden kasmaya başla.

• Bizim arkadaşlar arasında bir şehir efsanesi dolaşıyor önümüzdeki Yds kolay olacak diye. Nisandaki ilk sınav zordu falan bu kolay olabilirmiş atıp tutan çok işte bakalım biz de dönem olarak 1 eylülde ilk defa gircez hayırlısı.

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.