Şimdi Ara

## DH Doktorlar ve Tıp Fakültesi Öğrencileri Topluluğu ## (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.293
Cevap
117
Favori
90.809
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ecthelion9

SDÜ Tıp Dönem 2

bu yıl mı 2 okuyacaksın ?

edit = öyleymiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deneme tahtasi -- 28 Temmuz 2013; 12:38:57 >
  • Eklerseniz sevinirim, İzmir Üni. Tıp Dönem 2
  • yaz benide çapa 1. sınıf
  • gazi universitesi 1. sinif yaz hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ekle hocam Tokat GOP 1. Sınıf

• Yeni katılan hekim adayı arkadaşlar grubumuza hoşgeldiniz. Tıp fakültesini yeni kazanan arkadaşlarımıza bölümleri, fakülteleri hayırlı uğurlu olsun :) İmzamız ilk mesajımızda mevcut kullanmak isterseniz :) Saygılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drzeke -- 30 Temmuz 2013; 13:22:00 >
  • Trakya Tıp 1.Sınıf ekle baba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fakultatifcanli -- 29 Temmuz 2013; 15:14:44 >
  • Harran Tıp 1. sınıf @drzeke
  • çok merak ettim beni niye sildiniz.
  • Yeni katılan hekim adayı arkadaşlar grubumuza hoşgeldiniz. Tıp fakültesini yeni kazanan arkadaşlarımıza bölümleri, fakülteleri hayırlı uğurlu olsun :) İmzamız ilk mesajımızda mevcut kullanmak isterseniz :) Saygılar.
  • devlet olmasa da haketmiş görünüyorum imzayı :D Kemerburgaz üni Tıp Fakültesi 1. sınıf

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi swg--Gs :) -- 30 Temmuz 2013; 18:58:02 >
  • ekle hocam Celal Bayar Tıp Dönem 1:)
  • Gaziantep eklersen sevinirim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Syronwar

Abiler size bir sorum olacak , ciddi bir soru ciddi cevap ister lütfen bunu göz önünde bulundurarak cevap verin. Şu zamana kadar mühendislik istiyordum fakat tıbba ısınmaya başladım , ailem küçüklüğümden beri hep doktor olmamı isterdi ; tıptan soğumamın sebebi buydu galiba. Ama şuan doktor olmak istiyorum.

Gelelim ciddi soruya : İçinizde pişman olan var mı ? Mutlu musunuz ? Bir de şu aklımı kurcalıyor , bir cerrah , bir dişçi farketmez , bir operasyona girdiğinde küçücük bir dikkatsizlikten dolayı birinin hayatını mahvetmek. Bu aklımı o kadar çok kurcalıyor ki ... Ufacık bir dikkatsizlik , hani olur da o durumda olursam ne yaparım ?

Ben daha gitmeden bıktım. Eğer benim gibi son sene çalışıp kazanacaksan gitme. Ama çalışma sürekliliğini yakalarsan da zevkli olur. Operasyondaki hatalara gelince olabilir normaldir. Soğukkanlı ol alışman lazım. Sen elinden geleni yaparsın olmassa olmaz. Bknz. Kader İnancı :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Fossa Olecrani

quote:

Orijinalden alıntı: MINERVAL

Halen benden başka cumhuriyetli yok 21 haziran itibariyle de 5 oldum

Donem 4'um ben cumhuriyette.

Nasıl okuduysam listeyi görmemişim, dönem 4 ağır bizim okulda. Bütün büyük stajlar alınıyor, kolay gelsin

• Tobb Etü Tıp 1.sınıf

• benide ekle bolu :) 1.dönem
  • ekle benide hocam çapa tıp 2. sınıf
  • hocam beni atlamışsın listede :) Kocaeli 1. sınıf

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crista galli -- 31 Temmuz 2013; 23:47:07 >
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.