Şimdi Ara

## DH Doktorlar ve Tıp Fakültesi Öğrencileri Topluluğu ## (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.293
Cevap
117
Favori
90.850
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Son 3 günde okullarınıza kadavra geldi mi?
  • yok la ciddiyim. Türkçeden büte kaldım. tuğla gibi kitap verip ondan sınav yapıyolar. haliyle okumuyorum 3.sınıfa kadar verme hakkımız var. bu sene gitti gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crista galli -- 17 Mayıs 2014; 8:44:54 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nürnberger

Son 3 günde okullarınıza kadavra geldi mi?

yok gelmedi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaş o kadar zamandır forumdayım yeni farkettim burayı

Beni de ekleyin.Çukurova ünv Dönem 3 bitmek üzere

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alperen.md -- 18 Mayıs 2014; 1:46:41 >
  • Merhabalar sayın doktor arkadaşlar okul nasıl gidiyor. An itibariyla ben ingilizce komiteden 60 finalden de 60 almaz isem bi güzel kalıyorum. Gecme notunu 50 saniyordum 60imiş. Komite de ingilizce. Ingilizcem yok. Kalırsam burs da gidecek bi güzel. Yine uykusuuuuz gecelerrr surahiyle kahve İçmeler. Nescafe yutmalar bla bla bla. Sizlerde durum nasıl

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: *sedefkar*

Merhabalar sayın doktor arkadaşlar okul nasıl gidiyor. An itibariyla ben ingilizce komiteden 60 finalden de 60 almaz isem bi güzel kalıyorum. Gecme notunu 50 saniyordum 60imiş. Komite de ingilizce. Ingilizcem yok. Kalırsam burs da gidecek bi güzel. Yine uykusuuuuz gecelerrr surahiyle kahve İçmeler. Nescafe yutmalar bla bla bla. Sizlerde durum nasıl

bezmialemde sınavlar ingilizce miymiş. 50 geçme notu hiçbir fakültede yok ki dostum. olsa ben orda olurdum mutlaka şu an en düşük 60. çoğu fakültede 65 gibi. bi samsun 19 mayısta 70.

• quote:

Orijinalden alıntı: Dr_Gölge

quote:

Orijinalden alıntı: *sedefkar*

Merhabalar sayın doktor arkadaşlar okul nasıl gidiyor. An itibariyla ben ingilizce komiteden 60 finalden de 60 almaz isem bi güzel kalıyorum. Gecme notunu 50 saniyordum 60imiş. Komite de ingilizce. Ingilizcem yok. Kalırsam burs da gidecek bi güzel. Yine uykusuuuuz gecelerrr surahiyle kahve İçmeler. Nescafe yutmalar bla bla bla. Sizlerde durum nasıl

bezmialemde sınavlar ingilizce miymiş. 50 geçme notu hiçbir fakültede yok ki dostum. olsa ben orda olurdum mutlaka şu an en düşük 60. çoğu fakültede 65 gibi. bi samsun 19 mayısta 70.

Ne bileyim artık nerden uydurduysam 50 diye hep öyle hesap yaptım. Hem konulari bilmiyorum hem ing. Hersey çince gibi geliyor oyf off

• Ctf'de şartlı geçme 50 imis. O heryerde var mi acaba

• *sedefkar* * kullanıcısına yanıt
    ora istisna. en kolay ve yatarak geçmenin olduğu fakülte ora. sınavlarda baraj vs de yok orda

• kıskanma değil, zaten olması gereken bu:) benim anlamadığım diğer fakülteler niye öğrenci sevme derdinde

• Arkadaşlar merhaba ben bu dene 1.sınıftım merkezi yerleştirme puanıyla yatay geçiş yaptım ve yeni okul 1. Sınıfı saymadı eylülde 1. Sınıftan tekrar başlıcam yani sınıfta kalmış gibi bu durumda;

Tıp fakültesinde azami süre ne kadar yani kaç yılda normal öğrenci gibi bitirilebilir(harç ödemeden yani)

Birde sınıfta kalan arkadaşlar bilgi verebilir mi 1 sene sene kaybı sorun olur mu Son sene? :/

• celal bayar üniversitesi tıp fatültesi dönem 1
  • arkadaslar merhaba hepinize oncelikle.size danismak istedigim bir sey var
    ben bu yil okudugum okulu birakip tip fakultesine yerlesmek icin sinava girdim ygs siralamam iyi sukur lys de de iyi netler cikariyorum bir aksilik cikmazsa tip kazanacagima inaniyorum yalniz soyle bir sikintim var ki okulu kazandigimda 21 yasinda olmus olacagim yani en iyi ihtimalle 27 de de okul bitecek sizce bu cok olumsuz bir sey mi yani "cok mu yasliyim" tip icin bu kafami cok kurcaliyor
    ne dersiniz gec mi bu yas cok zorluk ceker miyim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ichbinblau

arkadaslar merhaba hepinize oncelikle.size danismak istedigim bir sey var
    ben bu yil okudugum okulu birakip tip fakultesine yerlesmek icin sinava girdim ygs siralamam iyi sukur lys de de iyi netler cikariyorum bir aksilik cikmazsa tip kazanacagima inaniyorum yalniz soyle bir sikintim var ki okulu kazandigimda 21 yasinda olmus olacagim yani en iyi ihtimalle 27 de de okul bitecek sizce bu cok olumsuz bir sey mi yani "cok mu yasliyim" tip icin bu kafami cok kurcaliyor

Yo hic öyle düşünme insanlar hazırlık okuyor kaliyor ya da 2 yıl hazirlaniyor ya da yatay yapiyor. Cok var yani senin gibi. Bu arada neden merkezi yerleştirme ile yatay yapmiyorsun

• *sedefkar* * kullanıcısına yanıt
    ben girdigim sene tm den hazirlanip girmistim su an zaten iyi puanli bir iibf fakultesinde okuyorum (ama sayisalciyim) mf puanim yok yani
    tesekkurler bu arada yorumun icin
  • quote:

ben girdigim sene tm den hazirlanip girmistim su an zaten iyi puanli bir iibf fakultesinde okuyorum (ama sayisalciyim) mf puanim yok yani
    tesekkurler bu arada yorumun icin

Ne demek:) inşallah hayallerine ulaşırsın rahatça

• quote:

Geç olmaz ama iyi düşün iyi bir fakültedeymişsin hem ciddi bir şey feda edeceksin çünkü

Biliyorum her zamanki tıp muhabbetleri gibi gelecek ama durum böyle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asterixis -- 23 Mayıs 2014; 23:22:41 >

• quote:

Orijinalden alıntı: PGAL

quote:

Geç olmaz ama iyi düşün iyi bir fakültedeymişsin hem ciddi bir şey feda edeceksin çünkü

ilk defa bu arkadaşa katılıyorum ciddi bi karar bu.

• quote:

Orijinalden alıntı: PGAL

quote:

ilk defa bu arkadaşa katılıyorum

• Merhaba doktor arkadaşlar. Size sorularım vardı, acaba yardımcı olur musunuz? Bende Dr_Gölge veya PGAL gibi geçen yıl sınava girip İTÜ kontrol müh. kazandım. Bu yıl hazırlık okudum. Yeni bir kanun geldi. Yerleştirme puanında çok alakasız bi bölüme geçebiliyorsun. Mühendislikten tıpa gibi. Ben istanbul içi tıp tutmuyor diye biraz üzülmüştüm ve yazmadım. Biraz babamda kafamı çeldi müh. yazdık. Bölümümden memnunum ama içimde bir şey var doktorluk diye dürtüyor. Şimdi İstanbul medeniyet tıp yeni açılmış ve benim oraya aslında puanım yetiyormuş zaten. Ayrıca Göztepe ssknın hastanesi yani çok güzel bir hastaneyle iş birliğinde. İstesem geçme imkanım var şu an. Kafam çok karışık. Doktor olmak istiyorum aslında ama gelecekle alakalı bazı şeyler beni korkutuyor. Benim hayatta en çok istediğim şey aile kurmak. Ailemle bol bol vakit geçirmek. Ben doktor olursam gerçektende dedikleri gibi eve çok mu az gideceğim, ailemle rahat rahat tatile gidemeyecek miyim, çocuklarımı büyütmekte geri mi kalacağım? Bana tavsiyelerinizi bekliyorum arkadaşlar..

• 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.