Şimdi Ara

## DH Doktorlar ve Tıp Fakültesi Öğrencileri Topluluğu ## (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.293
Cevap
117
Favori
90.850
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben de ege tıp 2. sınıf eklerseniz sevinirim
  • Marun Sözlük açıldı! marun sözlük baskılara ve engellere karşı fikrinizi ve bilginizi özgürce paylaşabileceğinız sıcacık bir yuva. bu yuvada kimseye "sen niye onu yazdın", "niye küfür,argo kullandın" demiyoruz. her üsluba saygımız var. kabullenemediğimiz tek şey hakaret. istediğiniz herkes ve her şey hakkında olumlu,olumsuz eleştir yapabilirsiniz ancak hakarete tolerans göstermiyoruz. ayrıca marun sözlük hiçbir maddi kazanç hedeflemediği için kopyala/yapıştır tanımlara,sahte hesaplara,trollere,boş bkz'lara,sadece sayı yapmak için yazılmış entry'lere ihtiyaç duymaz. tek amacımız konular hakkındaki bilgilerimizi yorumlarımız ile harmanlamak ve paylaşmaktır. vikipedi olmak gibi bir amacımız ya da ekşi sözlüğü geçmek gibi bir hedefimiz yok. tek hedefimiz bilgilerimiz kendi bakış açımızdan aktarırken hem kendimizi geliştirmek hem de eğlenmektir. belli aralıklarla yapacağımız zirveler (buluşmalar) ile keyifli vakit geçirek niyetindeyiz. bir numara olacağız,şöyleyiz böyleyiz diye ahkam kesmiyoruz. marmara üniversitesi öğrencilerinin bakış açılarını özgürce ifade edebilecekleri bir platform yaratma gayesiyle çıktık yola. marmaralı marmarasız herkesi aramızda görmek isteriz. bunlar böyle biline!

http://marunsozluk.com

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ayrıca SPSS için profosyonel ve uygun fiyatlı yardım almak isteyenlerewww.medikaltez.com u önerebilirim. makale çevirisi falan da yapıyorlar.
  • Öncelikle herkesi basarisindan dolayi tebrik ederim insallah tus ta istediginiz bolumleri tutturursunuz . 2013 girisliler kac binle girdiklerini yazabilir mi acaba?

• ecemy E kullanıcısına yanıt
    1200 kusurle girdim

• ecemy E kullanıcısına yanıt
    kocaeli 3693 :)
  • Zor zamanlardan geçsek de şimdiden tüm meslektaşlarımın Tıp Bayramını en içten dileklerimle kutluyorum
  • Tıp bayramınız kutlu olsun

• Gazi Tıp Dönem 1
  • Tıp bayramımız kutlu olsun arkadaşlar
  • Hocam beni de ekle karadeniz teknik 2.sınıf
  • Tıp okumuyorum ama sorum olacak,geçenlerde bacaklarım 90 derece acıldı yere kapaklandım 5 dk yerde kaldım cok acıyodu sonra bacak falan gectide belim 3 gundur agriyo napmam lazım?
  • Born To Die kullanıcısına yanıt
    ortopediste gidin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam beni de yazın akdeniz tıp dönem 1
  • Arkadaşlar sınıf geçmesi çok zor olmayan , aşırı derece kasmayan tıp fakülteleri nereleri?Geçme puanı vs. yardımcı olabilecekler var mıdır ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Puskév

Arkadaşlar sınıf geçmesi çok zor olmayan , aşırı derece kasmayan tıp fakülteleri nereleri?Geçme puanı vs. yardımcı olabilecekler var mıdır ?

cerrahpaşa ve van tıp
    bildiklerim içinde

• quote:

Orijinalden alıntı: plastik cerrah

quote:

Orijinalden alıntı: Puskév

Arkadaşlar sınıf geçmesi çok zor olmayan , aşırı derece kasmayan tıp fakülteleri nereleri?Geçme puanı vs. yardımcı olabilecekler var mıdır ?

cerrahpaşa ve van tıp
    bildiklerim içinde

Cerrahpaşa için çalışacağım o zaman teşekkürler
  • Cerrahpaşada da baraj sistemi gelecek gibi bir his var içimde,özellikle pato hocalarının büyük baskısı var.Dönem geçme notu arttırıldı zaten seneye de sistem değişebilir.Normalde sınavlar zor zaten de geçme kalma konusunda esneklik,bir de yıl sonu sınavı olmaması okulu kolaymış gibi gösteriyor.
  • Yil sonu sinavi Baraj ve 5y 1d olmamasi Ctfyi cok cazip kiliyor bence. Internlugu de katinca bazen Ctf mi yazsaydim diyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Wirm

Yil sonu sinavi Baraj ve 5y 1d olmamasi Ctfyi cok cazip kiliyor bence. Internlugu de katinca bazen Ctf mi yazsaydim diyorum

nasıl baraj yok wirm hiç bekleme yatay geçiş yap ctfye. vallaha çektiğiniz eziyete değmez.
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.