Şimdi Ara

## DH Doktorlar ve Tıp Fakültesi Öğrencileri Topluluğu ## (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.293
Cevap
117
Favori
90.850
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Dr_Gölge

quote:

Orijinalden alıntı: bir tebessüm

quote:

quote:

quote:

quote:

Arkadaşlar ben kocaeli tıp 1.sınıfım.
    Medeniyet üniversitesi ile karsılastırırsak hangisi daha mantikli? Okulumdan memnunum ama istanbulda olmak istiyorum. Ama istanbul hayalim icin de daha kötü egitim veren bi yere gecmek de istemem. Boyle bi durum var mı? Sizce medeniyete gecmek mantıklı mı?

Merhaba sınıf arkadaşım:) Medeniyetin eğitimi kötü değil. Hatta yeni açıldığı için öğrencilerin üstüne çok düşüyolar. Şu an hazırlığı atlayıp 1. sınıfa geçen 50 civarı öğrenci var. Yani pratiklerde lablarda bizden daha şanslılar.

Hastanesi zaten istanbulun en büyük ve gelişmiş devlet hastanesi.yani 4-5-6da stajları da sağlam olur.

Oraya geçmek istediğinde muhtemelen bi ingilizce sınavı yaparlar. Sınavı verirsen alırlar. Veremezsen hazırlık okutabilirler.

Durum bu şekilde. Bence medeniyet tıp 1. sınıfa giden biriyle de konuş.fikirlerini al.

Bu arada sen zaten sakaryada oturmuyo muydun? Eğer istanbulu sadece okumak için istiyosan bence kocaeli daha iyi. Ben istanbuldan kaçmak için kocaeli yazmıştım:D istanbulda yaşamak bazen gerçekten bunaltıyo.kocaeli istanbula göre çok daha sakin bi şehir:)

Merhaba :)) Sakaryada ailemle oturuyorum doğru :D
    İstanbulu okumak için istiyorum sırf evet :) kocaelide okucaksam evden gidip gelmekte kararlıym artık kaç yıl sürerse :) orda kalmak bana göre değil pek, sevemiyorum nedense. Kampüs de hiç renkli değil, kafa dağıtmak icin pek bi yer yok. Çoğu zaman bunalıyorum bu yüzden.

Bizim okuldaki ingilizce muafiyeti gectim de orası marmara gibi cok önem veriyomus ingilizceye. Ordaki bi arkadasımla konustum da. Ders ingilizce isleniyomus ama son 15 dkda falan türkce toparlıyomus hoca dersi de iste.. :) ingilizceden dolayı gidip geliyorum karar veremiyorum. Bosu bosuna zaman kaybetmek istemiyorum

Ben de istabuldan servisle git gel yapıyorum.ama çekilmiyo o kadar yol seneye ya yurt ya da eve çıkıcam. 1. sınıfta idare eder ama ileriki senelerde servis çok hırpalar. Kocaelide devam edeceksen bunu iyi düşün bence.ilerde zaten kafamızı kaşıyacak bile vakit bulamıcaz.kocaeli bu yönden iyi bence.insan sıkıntıdan çalışır:D

Inglizce muafiyete gelince bizdeki sınav A2 seviyesindeydi. Medeniyetinki tam bir hazırlık atlama sınavı C1-C2 felan olmak gerek. Zaten hazırlık atlama sınavına denk saydığı sınav olan yds'de 80 istiyor medeniyet.

Istersen nisan yds'sine gir bi dene kendini.başvuruları şubatta başlıyor.eğer sınavda 80 civarı alırsan medeniyete düşünmeden geçersin.yoksa hazırlık felan sene kaybın olabilir.

Bizim serviste 5.sınıf ve 3.sınıf var gidip gelen onları gördükce ümitleniyorum aslında servis olur diye :D
    O kadar yapabilicegimi sanmıyorum da yine de bi denemekte fayda var. :) yds hic aklıma gelmemisti tesekkur ederim :)

rica ederim:) hayırlısı olsun. şimdi olmazsa uzmanlıkta olursun istanbulda:)

İnşallah teşekkür ederim :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yeni gördüm.
    Koç Üniversitesi Tıp Fakültesi 2. Sınıf öğrencisi.
    Ekler misin arkadaşım.
  • Böyle bir konudan daha yeni haberim oldu. Beni de ekleyin, 113. Sıraya

Çukurova Tıp, 2015 mezunu, şimdi dönem 5

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi H.E -- 2 Şubat 2014; 23:48:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: wRedzus

Yeni gördüm.
    Ekler misin arkadaşım.

Hayal edip cok yaklastigim ama giremedigim bolum Nasil hocam bolumunuz

• quote:

Orijinalden alıntı: Wirm

quote:

Yeni gördüm.
    Ekler misin arkadaşım.

Tek cümleyle özetlemek gerekirse diğer bölümlere göre biraz daha iyi, diğer üniversitelerde var mı bilmiyorum ama dersler başlamadan önce kaynaşma günleri oluyor ve bir çok arkadaş ediniyoruz. Sap kalmıyoruz. İlkbaharda festivaller oluyor, ünlü sanatçılar performanslarını sergiliyor festival olduğu haftalarda dönem stresini atıyoruz. Sosyal hayat çok güzel. Çok güzel ve çeşitli kulüpler var. Çok güzel yurtları var hiç kimse yurtta sana karışmıyor gecenin bir yarısında yurda kız getirsen bile. Hocaların yanında çalışabiliyorsun hem de üniversiteden ücret alıyorsun. Burslara gelirsek burslar diğer üniversitelere göre kötü çünkü ilk 100'de girsen bile max. 530 TL alıyorsun. Şifaya ilk 100'de firersen 2.400 TL alıyorsun. Ben kitaplar ve yurt masraflarını saymadım.
    Şu an birisi ile görüşüyorum da kusura bakma biraz karışık yazdım.
    Daha bir çok şey var. İstersen sen sor ben söyleyeyim.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Wirm

quote:

Yeni gördüm.
    Ekler misin arkadaşım.

Tek cümleyle özetlemek gerekirse diğer bölümlere göre biraz daha iyi, diğer üniversitelerde var mı bilmiyorum ama dersler başlamadan önce kaynaşma günleri oluyor ve bir çok arkadaş ediniyoruz. Sap kalmıyoruz. İlkbaharda festivaller oluyor, ünlü sanatçılar performanslarını sergiliyor festival olduğu haftalarda dönem stresini atıyoruz. Sosyal hayat çok güzel. Çok güzel ve çeşitli kulüpler var. Çok güzel yurtları var hiç kimse yurtta sana karışmıyor gecenin bir yarısında yurda kız getirsen bile. Hocaların yanında çalışabiliyorsun hem de üniversiteden ücret alıyorsun. Burslara gelirsek burslar diğer üniversitelere göre kötü çünkü ilk 100'de girsen bile max. 530 TL alıyorsun. Şifaya ilk 100'de firersen 2.400 TL alıyorsun. Ben kitaplar ve yurt masraflarını saymadım.
    Şu an birisi ile görüşüyorum da kusura bakma biraz karışık yazdım.
    Daha bir çok şey var. İstersen sen sor ben söyleyeyim.

Sirf sosyal hayat ve yurtdisi imkani icin istiyordum. Diger okullarda kendini gelistirmek cok zor ne yazik ki. Vaka gorememe tarzi seyler tek sorun sanirim ama onu cozmenin de yolunu biliyordum. Nasip degilmis

Tesekkurler yorum icin :)

• kendim mühendis degilim, mimarlik ogrencisiyim. hos, okudugum ulkede muhendislik olarak gecse de, anladiginiz dilden yazayim dedim.

yukarida kervancilar ne yazdiysa hemen hemen hepsine katiliyorum.

konuyu uzatmaya gerek var mi bilmiyorum ama, bir arkadasimiz "muhendisler dayak yiyor mu? biz yiyoruz" yazmis. bu ulkede siddete maruz kalan tek meslek grubu sanki doktorlar... arkadasim uyandirayim seni, bu ulkede sirf doktoru degil, avukati da dayak yiyor muhendisi de dayak yiyor ogretmeni de dayak yiyor. az biraz haberleri takip etmek yeterli. ayrica bu meslek grubundan insanlar, yillardir siddete maruz kaliyorlar. doktorlara karsi olan patlama ne zamandan beri var? simdi kimse kusura bakmasin ama, pasalik yapar gibi meslek icraa eden bir kac meslek grubundan bir tanesi de doktorluktur. dayak atan insanlarin savunmalarini acin okuyun, adamlari asagilamissiniz, hor gormussunuz. yapmadiginiz sey midir? bir koyluye burun kivirdiginizi bilmiyor muyuz? yuzune dahi bakmadan insanlara ilac yazdiginizi? ilac sirketlerinin kolesi oldugunuzu? saydirmayin simdi...

bir arkadas da "hayatinda nobet tutmamis insanlar konusmasin" yazmis. nobet tutmak nedir? sirtinizda odun mu tasiyorsunuz arkadas? odaniza cekilip los isikta kitap okuyorsunuz. kimisi de yine oda disinda kitap okuyor. hani muhendislere laf atiyorsunuz ya, adamlar gecenin korunde kar demeden kis demeden kilometrelerce yol gidip buz gibi sogukta beton dokuyorlar, pisligin icinde yuzuyorlar. mimarlarin uyku duzeni denen bir seyleri yok, surekli uyukluyorlar, geceleri gunduzleri bir.

bu yukarida yazdiklarim, diger meslek gruplarini kritize edip kendi meslekleri uzerinden ise duygu somurusu yapan tipler icindi. digerleri ustune alinmasin.

• bende blokluydun. merak edip bloğunu kaldırdım. şimdi tekrar blokluyorum. tavsiyem bi gece git bi acile nöbet nasıl tutuluyo gör.36 saat uykusuz kalarak gecede 300-400 hastayla nasıl uğraşılıyomuş bi incele.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crista galli -- 5 Şubat 2014; 2:03:17 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

bende blokluydun. merak edip bloğunu kaldırdım. şimdi tekrar blokluyorum. tavsiyem bi gece git bi acile nöbet nasıl tutuluyo gör.36 saat uykusuz kalarak gecede 300-400 hastayla nasıl uğraşılıyomuş bi incele.

senin gibi bir tip beni bloklasa kac yazar bloklamasa kac yazar. dikkate alinacak bir tip dahi degilsin, kuyruk acin sike konusunda yazdiklarimdan kaynaklaniyor, bilmiyor degiliz sanki. burada yazmam seni dikkate aldigim anlamina gelmiyor, akli basindaki insanlar icin yaziyorum. sen bir kac yillik hayatin ile millete tavsiye verecegine, bir gun santiyeye gel de insanlar nasil calisiyor gor. karin tokluguna sabahtan aksama kadar kaba insaatta cimento tasiyan insanlari gordu bu gozler. gunde maximum 3-4 saat uyku ile 1 ay boyunca proje hazirlayan mimarlari gordu bu gozler. ayrica bu insanlar sizin kadar da para kazanamiyor. siz ayda 120 saat nobet tutup diger gunler genelde yan gelip yatarken bu adamlar tum ay nobetteler. hayatinda kac tane nobet tutmaktan psikolojisi bozulan insan gordun? ben insaatci bir cok insan gordum. ama nedense iki meslek grubunda her daim bir aglama mevcut. bir tarafta doktorlar diger tarafta ogretmenler. mimari, muhendisi, avukati dusunen yok. benim amacim burada meslek gruplarini sidik yarisina dahil etmek degil, sadece daha hayata dun gozlerini acip icinde bulundugu sartlari dunyanin en zor sarti zanneden toylara bir kac sey anlatmak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hannover 96 -- 5 Şubat 2014; 6:38:01 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Hannover 96

quote:

bende blokluydun. merak edip bloğunu kaldırdım. şimdi tekrar blokluyorum. tavsiyem bi gece git bi acile nöbet nasıl tutuluyo gör.36 saat uykusuz kalarak gecede 300-400 hastayla nasıl uğraşılıyomuş bi incele.

senin gibi bir tip beni bloklasa kac yazar bloklamasa kac yazar. dikkate alinacak bir tip dahi degilsin, kuyruk acin sike konusunda yazdiklarimdan kaynaklaniyor, bilmiyor degiliz sanki. burada yazmam seni dikkate aldigim anlamina gelmiyor, akli basindaki insanlar icin yaziyorum. sen bir kac yillik hayatin ile millete tavsiye verecegine, bir gun santiyeye gel de insanlar nasil calisiyor gor. karin tokluguna sabahtan aksama kadar kaba insaatta cimento tasiyan insanlari gordu bu gozler. gunde maximum 3-4 saat uyku ile 1 ay boyunca proje hazirlayan mimarlari gordu bu gozler. ayrica bu insanlar sizin kadar da para kazanamiyor. siz ayda 120 saat nobet tutup diger gunler genelde yan gelip yatarken bu adamlar tum ay nobetteler. hayatinda kac tane nobet tutmaktan psikolojisi bozulan insan gordun? ben insaatci bir cok insan gordum. ama nedense iki meslek grubunda her daim bir aglama mevcut. bir tarafta doktorlar diger tarafta ogretmenler. mimari, muhendisi, avukati dusunen yok. benim amacim burada meslek gruplarini sidik yarisina dahil etmek degil, sadece daha hayata dun gozlerini acip icinde bulundugu sartlari dunyanin en zor sarti zanneden toylara bir kac sey anlatmak.

ben sana diğer meslekler hakkında bi şey dedim mi? hayır.

kaç kişinin psikolojisi bozuldu diyosun. drtus'a gir bi bak kaç kişi intihar etmiş psikolojisi bozulduğu için. kaç kişi tus çalışırken beyin kanamasından ölmüş.

meslekleri bedenen yorgunluğa göre sıralıyosun.eğer dünya senin mantığına göre işleseysi en çok kazanan işçiler olurdu.

bu arada babam uzun süre inşaatlarda da çalıştı. neyin ne olduğunu çok iyi biliyorum. o bile hastanede ameliyat olup yattığında çalışanları gözlemleyip Allah bu insanlara sabır versin, ayyaşıyla, psikopatıyla gecenin bi vakti nasıl uğraşıyorlar diye acımıştı.

hadi şimdi güle güle. Allah yolunu açık etsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crista galli -- 5 Şubat 2014; 11:47:38 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >

• Listeye ekleyin beni de lütfen akdeniz tıp 98 mezunuyum.
  • hannover nickli eleman bende de bloklu , ciddiye almayın.alıntılayıp da diğer bloklamış arkadaşlara da mesajı okutturmayın
  • millet house,fringe gibi bilimsel biyolojik film dizi var mı öneriniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: sondakkacı

2.dönem kaslara giriyoruz millet,dönem1 sdü

lan şuan duygulandım ha tercihler acıklandıktan sonra ilk defa yazıyorumm,nasıldı 1.dönem tıp fakultesi

http://tipdersnotlari.wordpress.com/

buraya bak. sdü den de notlar var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deneme tahtasi -- 16 Şubat 2014; 0:58:01 >

• quote:

Orijinalden alıntı: sondakkacı

2.dönem kaslara giriyoruz millet,dönem1 sdü

lan şuan duygulandım ha tercihler acıklandıktan sonra ilk defa yazıyorumm,nasıldı 1.dönem tıp fakultesi

Bizde kaslardayız. Kas sinir damar beraber isleniyor sanki tam anlayamadim. Her gün en az 3 ders anatomi var bi de cok zorluyor

• *sedefkar* * kullanıcısına yanıt
    keşke hazırlıkta devam etseydim diyo musun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

keşke hazırlıkta devam etseydim diyo musun

Yok ya o kadar deil:))

• Ekle kardeş ege tıp 2.sınıf

• Beni de eklerseniz memnun olurum.

ADÜ Tıp 2
  • Meslektaş arkadaşlarım, SPSS ödevlerini yaptırmak isteyen olursa bana ulaşabilir.

İstediğiniz SPSS versiyonu kullanılır.
    İster anketleriniz doldurulmuş olsun isterseniz biz dolduralım.
    Fiyat ödevdeki örnek çapı, anket formunun büyüklüğü, teslim süresi gibi etkenlere göre değişir.
    Hızlı iletişim için telefon: 05057010736, 05462248797

• 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.