Şimdi Ara

## DH Doktorlar ve Tıp Fakültesi Öğrencileri Topluluğu ## (40. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.293
Cevap
117
Favori
90.907
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ya arkadaşlar şu kafa kemiklerini çok güzel anlatan böyle 3 boyutlu bi video ya da bir site var mı çok acil

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beni de ekleyin çukurova Üniversitesi 1.dönem

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: croft9494

Ya arkadaşlar şu kafa kemiklerini çok güzel anlatan böyle 3 boyutlu bi video ya da bir site var mı çok acil

Bi buraya bak hocam belki işine yarar .

http://www.anatronica.com/index.html
  • quote:

Orijinalden alıntı: croft9494

Ya arkadaşlar şu kafa kemiklerini çok güzel anlatan böyle 3 boyutlu bi video ya da bir site var mı çok acil

Hocam bence yok maket falan bulun yada mehmet yıldırım netter ikilisiyle çalışın

• Olmadı öyle yapacağım artık teşekkürler

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar bi sorum var staj görenlerden yardım etmek isteyen pm atabilir mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: karpuz luteum

Immunoglobulin' lerdeki G,A,M,D,E ne anlama geliyordu arastirdim ancak vikipedide bile bulamadım.

Ağır zicirin tipi.Mikro Gama Alpha epsilon Delta

• Selam herkese. Ankara'da *pulsed-dye laser* tedavisi yapabilen dermatolog tanidigi var mi? Ya da bu tedaviyi yapabilen herhangi birisi olur.
  • Anatomiyle histolojiden kaldim

• Moraller nasıl gençler? (Anatomiyi hallettim finalde)

• Her dersin sınavına ayrı ayrı mı giriyorsunuz.Her fakülte komite sistemine geçti diye biliyordum

• Okul kapandiktan 2 hafta sonra butunlemeler aslında çok basit sınavlar da anatomiyi bir günde 0dan demonstrasyonuna girmeden ogrenemedim histolojide de çok çalışmadım.Derslerde sohbet muhabbet demonstrasyonları degerlendirmedim sonuç bütünleme

• quote:

Orijinalden alıntı: K U N

Her dersin sınavına ayrı ayrı mı giriyorsunuz.Her fakülte komite sistemine geçti diye biliyordum

Uludağ da böle, iyi mi kötü mü bilmiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: nk_1996

Okul kapandiktan 2 hafta sonra butunlemeler aslında çok basit sınavlar da anatomiyi bir günde 0dan demonstrasyonuna girmeden ogrenemedim histolojide de çok çalışmadım.Derslerde sohbet muhabbet demonstrasyonları degerlendirmedim sonuç bütünleme

Neyse hocam bence Anatomiyi vermeye bakın alttan yada yaz okulu zorlar
  • beni de ekleyin
    eskişehir osmangazi tıp 1.sınıf
  • Na-K pompası inhibe edilirse sırasıyla neler olur bilen var mı acaba bulamadım
  • Arkadaşlar kaplan arinci anatomi , utkan kocaturk sözlük, anatomi sözlüğü feneis var. Hepsini 80 tlye satıyorum

• editledim mesajımı sildim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rurseell -- 28 Ağustos 2015; 8:09:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gianuzzi Yarımayı

Na-K pompası inhibe edilirse sırasıyla neler olur bilen var mı acaba bulamadım

Sodyum içerde çoğalır potasyumda dışarda çoğalır ama bunu zaten biliyorsundur.O yüzden hücre içi membran yüzeyi + laşmaya başlar sinir sistemi işleyemez hücre fazla sodyumdan dolayı patlar? Hastalık fln mı sordular?

• quote:

Orijinalden alıntı: plastik cerrah

quote:

Orijinalden alıntı: Gianuzzi Yarımayı

Na-K pompası inhibe edilirse sırasıyla neler olur bilen var mı acaba bulamadım

Sodyum içerde çoğalır potasyumda dışarda çoğalır ama bunu zaten biliyorsundur.O yüzden hücre içi membran yüzeyi + laşmaya başlar sinir sistemi işleyemez hücre fazla sodyumdan dolayı patlar? Hastalık fln mı sordular?

çıkmışlarda denk geldim daha sınava girmedim ama hangisi gerçekleşmez diye soru soruyor;
    a) dinlenim potansiyeli artı değerlere yükselir
    b) Na+ voltaj kapılı iyon kanallarından hücre içine sızmaya devam eder
    c) K+, voltak kapılı iyon kanallarından akmaya başlar
    d) Dinlenim potansiyeli zamanla sıfıra ulaşır
    e) Ekstrasellüler ve intrasellüler Na, K konsantrasyonu dengelenir

Ben e diye düşündüm c diyor

• 
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.