Şimdi Ara

\\\\ DH E30 KÜLÜBÜ \\\\ E30 hayranları buraya (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
288
Cevap
6
Favori
143.840
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Almayı dusunduğum, ilk hayran kaldıgım araç e30.. konuyu yenı farkettim benide eklermisin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dopamin. -- 1 Ekim 2009; 20:41:35 >
  • up
  • e30 dersen susarım
  • E30 bi 3-4 sene sonra belki de daha fazla Bu günün 67 fastback Mustang'ı gibi efsane olucak.
    Bende bir E30 severim. Konu biraz ölü kalmış ama E30 sevmeyen mi var ya. Otomobil genel bölümündekinler buraya uğramadıgı için bu kadar az seveni vardır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ac Schnitzer.

E30 bi 3-4 sene sonra belki de daha fazla Bu günün 67 fastback Mustang'ı gibi efsane olucak.
    Bende bir E30 severim. Konu biraz ölü kalmış ama E30 sevmeyen mi var ya. Otomobil genel bölümündekinler buraya uğramadıgı için bu kadar az seveni vardır.

bu konuda haklısın konu biraz ilgisiz kaldı ama yinede msj atan arkadaşların sayısına bakılırsa yalnız degilim

forever E30

\\\\ DH E30 KÜLÜBÜ \\\\  E30 hayranları buraya

• volvo yalan oldu

• sesi bile yetiyor

• çahaalll
  • drag onun işi

• bende varım kardeş E30 bi tarafa diğer bmwler bi tarafa
  • e30 u sevmeyen ölsün benide listeye ekle aşağıdaki araç amcaoğlunun 1 yılı aşkın süredir bizde normalde 4 kapı 318is yok bizim araç 316 kasa daha sonradan 318is'e çevirilmiş türkiyede benim bildiğim 2 tane var 4 kapı is 2side konyada , aracı revizyona sokuyoruz m2 bodykit siparişleri verildi ardından yaylar takılacak 1-2 ay içinde yeni fotolarıyla konuya tekrar yazarım inş.

245 Lastikler,Yanaklar İnce,Hastadır ALEM BMW 3.25'e, Anlamam Hondaymış,Peugeotmuş, Arkamdan Bakarlar Yanı Verinceee .. !

YanLıyorum Kahrımdan,GazLıyorum DerdimDen,Devir 7000'deyken,Uzuyorum SahiLden.. Polis Peşimdeyken,NOS Vanası Açıkken,Eğer Şoför Bensem,Dans Ederim 3.25'imlen ...

TURBOMUN PERVANESİNİ HAVALANDIRAN RÜZGAR..GİR İNTERCOOLERDAN İÇERİ BENİ BU DERTTEN KURTAR

Bi Çift Lastik 400 TL, Trafik Cezası 52 TL, Sokakta YanLamak Paha BiçiLemez ..:)

42 LY 841

• rizabardakci239: amcaoğlunun gerçekten çok sağlam bir makinası var 318is hemde 4 kapı çok nadir bulunan bir arac ben ilk defa gördüm turning den çıktıktan sonraki halini görmek isteriz
  • E30 dur kodumuz yanlamaktır modumuz

• konu üyeleri imzamızı eklerse daha çok kişiye ulaşacağımıza inanıyorum
  • video çok güzel olmuş rıza kardeş eline sağlık
  • Arkadaslar burda kulup oldugunu şans eseri ögrendim 1985 3.20ci kullanıcısıyım hoş artık satıyorum ama gönlüm Herzaman E30dan yana..:)
  • ßuda ßenden:)

• sürekli yükselen benzin fiyatları sonucu E30 kullanıcısı olmak gerçekten zorlaştı ama E30 muz olsada olmasada gönlümüzdeki yeri bir başka
  • Selamlar Yasin Abimin Burda Bu Topici Açtığını Bilmiyodum İmzasında e30 vardıda hiç dikkat etmemiştim şimdi dolanırken baktım açmış E30 hastasıyım işte ankaradan E30lar Sizlerle;

Not:Yorumlar sizden.

• ankaranın E30 u meşhurdur salihim eline sağlık
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.