bende bu aralar almayı düşünüyorum ama 90 3.20 ve 94 5.20 arasında kaldım
quote:
Orijinalden alıntı: m.yılmaz
bende bu aralar almayı düşünüyorum ama 90 3.20 ve 94 5.20 arasında kaldım
bu kullanma şekline göre değişir hem altımda güç olsun hemde yeri geldiğinde geniş rahat bir aile arabası olsun diyorsan 5.20 al derim ama ben kendime alırım kafama estiğinde yanlarım diyorsan kesinlikle 3.20
ısıtmalı recaro (orjinal gri deri) kara far orjinal hella MHW stop far silgisi dört başlık klima abs boar comp. check board Cruise Control ışıklı dikiz M2 paket. Mtech 1 direksiyon
ve projem hala devam etmekte.
valla helal olsun yazdığın liste öyle böyle değil bayağa harcama yapmışsın recaro koltuk M2 kit bir ara aracın resimlerini de bizimle paylaşırsan sevinirim biz daha yeni 9/16 keskin kt5 aldık hala ödemeleriyle uğraşıyoruz
konu yukarı
yanla bakalım 3.35i
bu kadar temiz bir E30 görmedim.. birde arkadaş M5 motoru alıp turbolamış fln takdir etmek gerek..
aynı E30 burdada Porsche GT3 RS ye toz yutturuyor
hastayım şu arabaya Türkiye'de orjinal halde kalmış var hala bi kaç tane çok param olursa alırım kesin..
bende bir tane bunlardan almak istiyorum fakat kısa sürede elimden çıkartmam gerekiyor çıkartabilirmiyim sizlere soriyim dedim.
E30 lar çabuk alım satım yapılacak tarzda araç değiller yani örnek vermek gerekirse 1.4 motorlu dizel arabalar gibi pazarda kapışılmıyorlar ama müşterisini bulduktan sonra güzel bi fiyattan satabilirsin aldıktan sonra hemen elden çıkartayım dersen zarar edersin
sanal modifiye E30
Beni de ekleyin listeye. E30'umu sattım yakında bomba gibi bir tane alacam inşallah önce elimdeki accenti cikarayımda
Benide yazarmısınız:)
Şu sıralar canım acaip bir şekilde e30 çekiyor.Şöyle 90 model bütçeme uygun lpgli temiz bir 316i almayı düşünüyorum.Ama konuştuğum herkes yaklaşma uzak dur,sürekli problem yaşarsın diyorlar. Çok fazla kullanmayacağım.Bir nevi hafta sonu arabası olacak. Siz ne dersiniz bu konuda.??