Bildirim
>>>DH ELEKTRONİK KULUBÜ<<< (9. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Beni de ekleyin hocam -
mesaj attım ama halen eklenmemişiz nasıl iş ? -
Yaz benide hocam.Baya ilgiliyim bu konulara -
yaz kardesim benide nekadar acemide olsam merak ve ilgim var. -
Marmara - Elektronik ve Haberleşme Öğretmenliği 3. sınıf
Yazın beni de -
Biri elektronik mi dedi benide eklerseniz sevinirim. -
bende katılmak isterim listede....
cızgı ızleyen engelden kacan vs vs bircok robot ve devre ıcın yardımcı olabılırım ccs c ve assembly ıcın yardımım da dokunabılır.... -
Evet. katılabilirsiniz.Kulübümüz herkese açıktır. -
Merhaba arkadaslar.Oncelikle,beni de ekleyin lutfen.Yasim 33 ve son 1-1,5 yildir elektronige saglam merak sardim.Zamanla biraz malzeme biriktirdim. talkingelectronics.com'daki WASP'i yaptim ( PCB'yi lazer yazici-ferric klorid ile yaptim,ilk seferde oldu,bendeki sevinci gormeliydiniz). 2 bacakli trimmer bulamadim,mecburen 3 bacakli kullandim.2-10p ama acayip hassas.Telefonumun radyosunda birkac saniyeligine ses geliyor ama hemen gidiyor.Trimmer'i dondurunce gene geliyor ama sabit kalmiyor maalesef.Trimmer yerine sabit bir kondansator kullansam olur mu arkadaslar? 2-10p araliginda mesela? -
aga ekle beni Hayırlı Uğurlu Olsun.::. -
hocam benide ekle -
Beni de ekleyebilir misiniz? -
Eklermisiniz arkadaslar -
benıde eklersen sevınırım -
yaz beni de -
bende burdayım aga yaz.... -
yaz benide -
Benide ekleyin. -
beni de yazın...
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X