Elektrik Mühendisliği öğrencisiyim. Beni de ekleyiniz :)
m.kemal coşkunöz atl elektrik-elektronik bölümü ekle
Herkese selamlar, ben de dh elektronik kulübüne katılmak istiyorum.
Elektirğiniz hiç kesilmesin...
elektroniği seviyorum
Selam. Benide ekleyin hocam, anfi mağduru ve düşkünüyüm. Ne vardı(2003) aciko oto eq anfisini eve taşıdım, ne geçti elime, araba anfisiz kaldı.Hoparlorelerede kabin yaptırıp eve taşıdım arabada hoparlorda yok, şimdi ne oldu. Hepsi heves. inanırmısınız şimdi odamda hiç hoparloryok hepsi anfi vs. çekyatın altında. Vu metre hastasıyım hocam anfi çalışırken 12 li stereo vu metre çalışsa off. 13 yaşında diskoda sesamplifikatör kabini vardı vumetreler falan ortamda karanlık vunetreler nasıl yanıyor be. Bu takıntıda oradan. Herkese iyi çalışmalar..
Elektrik Elektronik Mühendisliği 1.sınıf öğrencisiyim, eklerseniz sevinirim
Beni de eklersen sevinirim, elektroniğe ilgi duyan birisiyimdir. Bilgili arkadaşlardan öğrenmem gerekenler var. :)
Son zamanlarda el yapımı rüzgar türbinleri konusuna takılmış durumdayım. Vakit bulabilirsem evde bir rüzgar türbini yapmaya niyetliyim. Bu konuda tecrubesi olan arkadaşlar var mı aramızda? özellikle aşırı hız önleyici sistemler ile ilgili olarak türbini tamamen durdurmadan bir önlem alma konusunda yardıma ihtiyacım var (furling yerine governor sistemi düşünüyorum)
hazır konusunu açmışken bir örnek proje vereyim, belki ilginizi çeker.
3 kollu türbin katanları
araba fren diskinden türetilmiş türbin rotoru
el yapımı stator (3 fazlı 24V)
montajı tamamlanmış rüzgar türbini. yaklaşık olarak 2000W güc üretiyor.