Şimdi Ara

DH En Yakışıklı Üyesini Seçiyor (2016) Kazanan RiddLeR? (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
414
Cevap
10
Favori
11.876
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki

DH En Yakışıklı Üyesini Seçiyor (2016) Kazanan RiddLeR?

(En Son Oy Tarihi: 13.4.2024)
Giriş

Orijinalden alıntı: galapagoskaplumbağası

Finale kalanlarin isimlerini konu icerigine basa yazip basta ss paylasan

• Riddler alır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben neden finale kalamadım anlamıyorum kendimi en iyi 4. Veya 5. Olarak görüyordum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oda Kokusu -- 5 Haziran 2016; 3:57:24 >
  • Bence başlığı acilen en çirkin üyeyi seçiyoruz yapmalisin.

• casablancas easy win
  • hacı bu nasıl bir ilk 10 dur

• Biyolog ya da riddler alirr

• Gençler kardeşler kendinizi bu kadar kucumsemeyin. Hepimizin maşallah var. Sorun olusturan Türk kızları ve egolari. Elin avrupalisi Rus u malmiki guzelden anlamıyor. Sorun sisirilen hayaller ve tatminsizlik.

Kendinizi Türk bayanlarına ezdirmeyin. Biraz spor ve bakım bizi şekile sokabilir.

• Gold5555 alir diyodum ilk 10da yok
    Riddler alir o zaman

• 500 oy olan gömlekli adam nerelerde :)

• Gençler tamamen tarafsız bir yorum yapıyorun ; hiç biriniz sandığınız kadar yakışıklı değilsiniz fotoğraf daki arkdaşlar. Yakışıklı demek brad bitt diyelim yani onun gençliğini düşünün basit saç vs . Onun yanından geçemediğiniz gibi bu 5 seviye yakışıklı güzel orta eh ve kötü olsa çoğunuz güzel bile değil bazılarının güzel bazılarınız orta bazılarınız eh. Bakın kendinizi yakışıklı sanın bu iyi birşey bir özgüven verir ma hiç biriniz yakışıklı olmadığı gibi ağırlık orta ya denk geliyor. Benim çevremde öyle insanlar var ki yakışıklıyım demez ama alır sizi duvara fırlatır. Bakın bu her hangi bir övünme vs değil sadece sizin için nesnel yaklaşıyorum. Hepinize bakacak kız var , ben kız olsam 300tl lik takım giyen vs insana , artist artist kameraya kafa bozu verene hayatta bakmam ama kimi kızda ona bakar. Ben spor giyinen , ceket giysede armani gibi spor ve tasarım ceket giyen yani siyah takım alıpta ceketini spor zannedim kot pantolon üstü giyen kişilere bakmam. Kızlarda moda anlayışı var öyle basit ceketmiş falan zerre etkilemez. Bakın kendimdende zerre bahsetmiyorum siz beni 0 kabul edin hepiniz benden yakışıklısınız diyelim ama aranızda dönüp bakılacak erkek yok , hepiniz sokaktaki normal adamlarsınız işte.Son olarak boy kilo kalıp bunlarda önemli , kas değil bak , kalıp yoksa kas yapsanda yakışmaz. Zaten yazdıklarımı illa sizde biliyorsunuzdur , öyle yakışıklı olmadığınızı . Sizin bazılarınız gibileri uni de görüyorum gözlük falan çekmiş duruş falan :D normalsin işte dışarıdan kasma :D Kız sayınızada aldanmayım önemli olan asufte ile değil adam gibi kızlari etkileyebilmek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elkarun -- 5 Haziran 2016; 12:48:11 >

• Yarışmaya ön profilden foto atmayanlar var

Diskalifiye edilsinler, o kişilerin gerçekten yakışıklı olduğunu nerden bilelim Bir de filtre yapanlar olmuş te allam

Bence Gömlekli Adam ama şimdi bu elemana saçından dolayı oy vermeyen tipler de olur, sanki saç kısalmıyor ya, yarışma böyle giderse ön profilden foto atmayan biri kazanacak ahahsha

Bu arada gold5555 yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Punk -- 5 Haziran 2016; 14:18:39 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Casablancasin ne isi var isivarorda kardesim, millete oy mu verdirmis zorla napmis

• quote:

Orijinalden alıntı: Hz.hehhehe

Oysss

• quote:

Orijinalden alıntı: ...DeAtH...

Oyum sana

Sağolun hocam
  • Konu trolledi mi keşke kızlara sorma şansımız olsaydı ben 13 numara daki arkadaşın 1. Olacağını düşünmüştüm finale bile çıkamamış şaşırdım doğrusu

• oyları bölmeyin canım tostum'a verin
    milli irade neymiş görsünler.

• tüng çıkmamış finale. gönüllerin şampiyonu
  • Oylar canım tostum a

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: APATAYIZ

tüng çıkmamış finale. gönüllerin şampiyonu

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.